Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bacteri

Bu versiyon yükseltme ve bölge ayarları çok karışık hangi cd den nasıl yapacağımızı tam olarak yapıp anlatacak arkadaş yok mu acaba.Herkez farklı bişey yazmış.ilk önce versiyonunu mu EP-35 yapıcaz sonra mı update yapıp kullanan birisi tam açıklasın lütfen.Şimdiden yardımlarıız için teşekkürler.

Buyrun.
    bu topiğin ikinci sayfasında http://forum.donanimhaber.com/m_28898931/mpage_2/key_/tm.htm#29679497

Linki tıklayınız tane tane anlatım var.

• insanın kanına giriyorsunuz ya.sonunda banada yaptıracaksınız.bu ep-30 u ep-35 yapma işi keşke usb flaşla yapılabilse.next 2000 super plus lar gibi.
  • keşke aziz0571 ama olmuyor.

Zaten yapabilkmek için region free yapmak gerekiyor önce ki yazılıma da müdahale edebilesin.
  • Bende güncelleme yaptım sonunda.
    Bir problem çıkmadı. Henüz inceleme fırsatım olmadı ama cihaz açılıyor.
    Güncellemeyi Elendil'in anlattığı şekilde yaptım..
    Teşekkürler...
  • Kartal Real de Toshiba Ep30 HDDVD cihazını 4 film ile beraber 99.9TL ye satıyorlar arkadaşlar, bilgi vermek istedim alan olursa kaçırmasın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Kartal Real de Toshiba Ep30 HDDVD cihazını 4 film ile beraber 99.9TL ye satıyorlar arkadaşlar, bilgi vermek istedim alan olursa kaçırmasın bence.

süper fırsatmış bende 101 tl ye almıştım zamanında.
  • ankarada etlikteki real i aradım toshiba HD-EP30 fiyatını sordum 99 tl dediler. sakın bu fırsatı kaçırmayın.
  • Merhabalar bendeki EP-30 sanirim ilk alinanlardan
    Acilis dugmesine bastiktan sonra sabriniz sinamaya basliyor..
    genelliklede yaklasik 7-8 dak sonra acilinca setup ekrani karsimiza geliyor.
    nedense defalarca denememe ragmen halen saat GMT ayarini + 2 ye ayarlayabilmis degilim ayarlasanizda islemi tamamlayamadan yeniden cikis yapmak durumunda kaliyorum

bu yazilim guncelleme icin bana bir link verebilirmisiniz ?

benim en buyuk derdim cihazin anormal yavas acilis suresi..

ep 35 linkleri calismiyor bu arad calissa ona degistirecegim..acaba sizinkilerin acilma suresi ne kadar?
    yazilim guncelleyince acilis suresi hizlaniyormu veya degisim varmi

ayrica cd de oynatmiyor.

simdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: atom karınca

Merhabalar bendeki EP-30 sanirim ilk alinanlardan
    nedense defalarca denememe ragmen halen saat GMT ayarini + 2 ye ayarlayabilmis degilim ayarlasanizda islemi tamamlayamadan yeniden cikis yapmak durumunda kaliyorum

ep 35 linkleri calismiyor bu arad calissa ona degistirecegim..acaba sizinkilerin acilma suresi ne kadar?

ayrica cd de oynatmiyor.

simdiden tesekkurler

benim ep 30 um düğmeye bastıktan tamı tamına 35 saniyede açılıyor.en son yazılım yüklü.saat ayarı o kadarda önemli değil ayarı yapmayıver olsun bitsin.çünkü her enerjiyi kestiğinde bir dahaki açılışında mutlaka ayar istiyor bu durumda ok yap geç boşver saati.bu linkten daha iyi bir link bulamazsın.1.mesajdan itibaren oku nasıl yapıldığı ayrıntılı bir şekilde yazıyor.

• Arkadaşlar, elimizdeki toshiba hd-ep30 da hangi firmware yüklü olduğunu nasıl anlarız?
  • benimki de eski versiyonlardan ama acilisi bir dakikanin altinda. sizin cihazda bir ariza var galiba servise gotururseniz yenisiyle degistirirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyanik

Arkadaşlar, elimizdeki toshiba hd-ep30 da hangi firmware yüklü olduğunu nasıl anlarız?

şu an evde değilim tam olaraksöyleyemem ama setuptan girdikten sonra bir bölüm var orda yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atom karınca

Merhabalar bendeki EP-30 sanirim ilk alinanlardan

ayrica cd de oynatmiyor.

simdiden tesekkurler

Aşağıdaki linkler çalışıyor.
    İlgili dosyayı indirmek için yanındaki "Dovnload" yazısını tıklayınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Evet arkadaşlar son 5 dakikadırEP-30'umu EP-35 olarak kullanmaktayım.

Farkettiğim değişiklik EP30 ken olan menüye yenileri eklendi.
    Surround Hop ayarları Geldi
    HDMI Dijital Direk açık/kapalı geldi

HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ DOLBY DIJITAL PLUS HDMI ÜZERİNDEN BITSTREAM AKTARILIYOR ARTIK.
    Biliyorsunuz EP-30 HDMI Üzerinden DD Plus sesi Bitstream aktaramıyor!

Yaptığım işlemler.

Linkten Bulunan aşağıdaki 3 dosyayı indirdim. >>>> http://www.media-fire.com/HDDVD <<< aradaki çizgiyi kaldırın.

Size kolaylık olsun diye direk download linkini verdim.
    İlgili dosyayı indirmek için yanındaki "Download" Yazısını tıklayın.

EP30-dirty1.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.33 MB >> Download

EP35-dirty2.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.33 MB >> Download

EP35 V4 Firmware.iso Uploaded 01/13/2009 | 38.63 MB >> Download

Sonra aşağıdakileri yaptım.

Arkadaşlar linkteki EP30-dirty1, EP35-dirty2 ve EP35 V4 Firmware dosyalarını ayrı ayrı CD lere ISO dosyası halinde
    yazdırdıktan sonra yapılacak işlem aşağıdaki sırayla olmalıdır:

1. EP30-dirty1 Cd sini cihaza yerleştirin.
    2. Update çıkınca Yes deyin
    3. Cihazın ekranında VER UP yazısı bir süre görünecektir, STEP 2/4 yazısı çıkıncaya kadar bekleyin
    bu arada 10004050 rakamları ekranda görünecek ve duracaktır.
    Bu esnada TV da hala "Updating. Do not Turn off" Yazısı görülmeye devam eder.
    4. Bu şekilde 10 dk bekleyin.
    5. Cihazın enerji kablosunu prizden çekip 10 saniye bekledikten sonra tekrar prize takın.
    6. Cihazı kumandadan AÇMA düğmesine basarak başlatın.
    7. TV da hiç birşey görüntülenmeyecektir.
    8. Cihazın ekranında WELCOME yazısı birsüre görünüp kaybolacak ve VER UP yazısı ekrana gelecektir.
    9. Ortasında OK olan yön tuşlarından SAĞ OK a bir kere basın
    10. OK e bir kere basın.
    11. CD dışarı çıkacaktır.

12. Şimdi EP35-dirty2 CD sini yerleştirin.
    13. Bir süre sonra cihazın ekranında VER UP görülecek. OK e bir kere basın.
    14. VER UP yazısı bir süre daha göründükten sonra STEP 1/4 den STEP 4/4 e kadar bekleyin.
    15. STEP 4/4 15-20 dakika kadar sürecektir. İşlemin tamamlanmasını bekleyin.
    16. CD dışarı çıkacak ve cihaz kendini kapatacaktır.
    17. CD yi çıkartın ve kumandadan cihazı açın.
    18. WELCOME yazısı bir süre görünecek ve kısa bir update çalışacak (sadece STEP 1/1) sonra tekrar cihaz kendini kapatacaktır.
    19. Kumanda ile tekrar cihazınızı açın.
    20. EP35 V4 Firmware.iso CD sini yerleştirin yes deyin. İşlem tamamlanıp CD yi çıkaracak ve kapanacaktır.
    21. Kumandadan on dediğinizde açılır ve birkaç sn. sonra kapanır açtığınızda artık Toshiba EP-35 emrinizde.

Sonra tekrar kullanıcı ayarlarını yapabilirsiniz. Fabrikasyon ayarlara dönüyor.

Herkese iyi şanslar.

EP-30 u EP-35 Yapmasamda olur ancak son yazılımı yüklemek istiyorum diyenler.
    Bu Dovnload Tam sizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Mayıs 2009; 23:24:14 >

• quote:

Arkadaşlar, elimizdeki toshiba hd-ep30 da hangi firmware yüklü olduğunu nasıl anlarız?

Toshıba EP-30/35 için

KURULUM MENÜSÜ

Genel / Bakım / Güncelle / OK Derseniz size açılan bir menü gelecektir.

Evet / Hayır diye sorduğu.
    En üstte mevcut yazılımınız yazar.

Örnek Benim F/W 4.0/2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Mayıs 2009; 18:57:33 >
  • Teşekkürler..Benimkinde 1.1/1.1 yazıyor. Cihazı şubat 2009 sonunda Real'den almıştım. Demekki ellerinde epey eski cihaz varmış.
  • quote:

Teşekkürler..Benimkinde 1.1/1.1 yazıyor. Cihazı şubat 2009 sonunda Real'den almıştım. Demekki ellerinde epey eski cihaz varmış.

Ricalar.
    EP-35 yapmakla ilgili sıkıntınız yok ise aşağıdaki Download yazısını tıklayın.
    EP-30 un son F/W si vs.4.0 direk indirirsiniz.
    indirdiğiniz iso uzantılı dosyayı Bir CD ye yazdırın ve Toshıbanıza koyduğunuzda F/W güncellemesi soracaktır evet deyin bekleyin tamamen kendisi yukler ve kapanır.

media-fire > Download

TOSHIBA Orjinal Site modeli tıklayınız > EP-30FW 4.0 zip

TOSHIBA Orjinal Site modeli tıklayınız > EP-35 FW4.0 zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Mayıs 2009; 23:28:45 >

• Elendil -sadece açılış hızlı olur ümidiyle versiyon yükseltmek istiyorum.Benimki de 1.1 çünki ve bir dakikaya yakın sürüyor.
    Cd ye yükledim verdiğiniz linkten.Bilgisayar işinden pek anlamam .Dosyayı açmak isteyince "unknown format or damaged" diyor.Benim bilgisayarda açılmıyor ama yine de güncelleme yapılabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: talin

Elendil -sadece açılış hızlı olur ümidiyle versiyon yükseltmek istiyorum.Benimki de 1.1 çünki ve bir dakikaya yakın sürüyor.
    Cd ye yükledim verdiğiniz linkten.Bilgisayar işinden pek anlamam .Dosyayı açmak isteyince "unknown format or damaged" diyor.Benim bilgisayarda açılmıyor ama yine de güncelleme yapılabilir mi?

TOSHIBA Orjinal Site modeli tıklayınız > EP-30FW 4.0 zip

Üstteki kırmızıyı indirmişseniz!

Sıkıştırılmış klasörün içinde "AN4000U_S-USER" isimli iso uzantılı dosya olmalı.
    Bu dosyayı tıkladığınızda CD/DVD kayıt programınız açılacak ve boş bir CD koyup yazdıracaksınız.
    Sonra Toshıbanızın CD Tray ini açıp yazdırdığınız CD yi yerleştirip Tray ini kapattığınızda size update soracak yes deyip bekleyeceksiniz.
    Yaklaşık 12-15dk. sürer güncelleme.

Açılış 32sn ye olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 20 Mayıs 2009; 19:10:15 >

• Elendil,yardım çabanıza çok teşekkürler ama tam ifade edemedim kendimi.Yeterli bilgim olmadığı için bilgisayar işi bazen benim için bir bilmece oluyor.

Cahilliğimden utancı göze alarak tekrar anlatayım.

DAha öncekini unutup son verdiğiniz Toshiba orijinal site modeli linkinden dosyayı indirdim ve cd ye kaydettim.Cd deki Bu dosyayı açmak isteyince "in unknown format or archive damaged"penceresi çıkıyor(açmaya hiç kalkışmamalıydım bile belki?).
    Buna hiç aldırmayıp yine de player'a takacak mıyım cd yani bu ikaz iso uzantılı dosyayı açacak programın benim pc de bulunmadığı anlamına geliyor olmalı ama bunun güncellemeye etkisi yok değil mi??
    Cd deki dosyanın sıkıştırılmış halde olması güncellemeyi etkilemiyor değil mi?Güncelleme sırasında otomatik mi açılıyor?!

Anladınız mı kime birşey anlatmaya uğraştığınızı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: talin

Elendil,yardım çabanıza çok teşekkürler ama tam ifade edemedim kendimi.Yeterli bilgim olmadığı için bilgisayar işi bazen benim için bir bilmece oluyor.

Cahilliğimden utancı göze alarak tekrar anlatayım.

DAha öncekini unutup son verdiğiniz Toshiba orijinal site modeli linkinden dosyayı indirdim ve cd ye kaydettim.Cd deki Bu dosyayı açmak isteyince "in unknown format or archive damaged"penceresi çıkıyor(açmaya hiç kalkışmamalıydım bile belki?).
    Buna hiç aldırmayıp yine de player'a takacak mıyım cd yani bu ikaz iso uzantılı dosyayı açacak programın benim pc de bulunmadığı anlamına geliyor olmalı ama bunun güncellemeye etkisi yok değil mi??
    Cd deki dosyanın sıkıştırılmış halde olması güncellemeyi etkilemiyor değil mi?Güncelleme sırasında otomatik mi açılıyor?!

Anladınız mı kime birşey anlatmaya uğraştığınızı?

iso dosyasını nero (cd-vd yazdırma programı) ile "kalıbı diske yazdır" seçeneğiyle yazdıracaksınız. Cd'yi bilgisayarda açamıyorsunuz. bilgisayar tanımıyor ama Hd-dvd tanıyor merak etmeyin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.