Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://r_apidshare.com/files/203964173/EP30-dirty2.iso.html

alt çizgiyi sil
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

ben yine de upload ettim

http://r_apidshare.com/files/203964173/EP30-dirty2.iso.html

alt çizgiyi sil

Üstad teşekkürler. media fire da bulunan HDDVD linki sağlam ama sayfadaki 7 linki dowload etmeme rağmen bu EP30-dirty2.iso download u başlamıyor. Yine denedim ama başlar gibi yapıp tekrar start download a geri dönüyor. Tekrar teşekkür ederim sadays üstad sağolasın. Şimdi ben de başlayacağım benim EP-30'u EP-35 ve region free yapmaya. Ben daha önce EP-30 V 4.0 yapmıştım ama yabancı sitede bir şey olmaz tekrar yapılabilir demişler. Şimdi sırasıyla;

EP-30 Dirty-1
    EP-35 Dirty-2
    EP 35 V 4.0

cd'lerini yükleyeceğim. Hadi hayırlısı. Sonucu buraya yazarım.

Saygılar, selamlar...

• Bugün EP-35 e döndürdüm.. Can sıkıcı olan sürekli tarih saat güncelemeleri gitti. Açılışta hızla ilgili bir fark göremedim. Renklerde de bir fark yok gibi. 5.1 ve 2.0 çıkış seçenekleri mevcut ne işe yarıyacak çözemedim zaten cihaz 2.0 çıkışa sahip. optikte ne seçerseniz seçin 5.1. TV de 1080p olarak cihaz algılanıyordu. Şimdi 1080p ve altta 36 bit yazısı çıktı bunun nedenini ve ne işe yarıyacağınıda anlamadım desem doğru olur.. Bölge kodunun kırılması da iyi oldu. Özetle bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 1 Mart 2009; 18:08:36 >
  • bu cihaz bana hediye geldi ama vcd takınca no dvd deyip duruyor bu alet vcd acmıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Teslim etme sırasında servis fişine çiziksiz olduğunu yazmaları gerekirdi veya sizin yazılmasını istemeniz.Bence çiziksiz olduğu yazılmıyorsa aldığınızda hak iddia etmeniz zor.

Hem doğru söylüyorsunuz hemde aynı şeyin tersi de geçerli onlar teslim alırken not almalıydı cihazda çizikler var diye (ben buna benzer 1 problemi digi ile yaşadım bana masraf çıkardılar cihazın kutusunu kırmışsın diye bende teslim alırken böyle bir şey yoktu olsaydı not alırdınız bende imzalardım dedim ve masraf iptal edildi) Eğer ki işi uzatmak ve tesli almak istemiyorsanız toshibanın Türkiye distribitörüne bir mail atın yada telefon açın durmunuzu anlatın eğer ki cihaz tamir edilmişse neden dolayı arızandığıda problem olmaz hakkınızı aramaya devam edin, yoksa ufak çizik göze batmıyor diyip de sineyede çekebilirsiniz.

Ben yanlış anlatmışım , henüz almadım cihazı.Hani teslim alırken böyle bir problemle karışlaşırsam ne yaparım diye sordum.Valla boş zamanım fazlaca var, teslim almayıp uğraşırım adamlarla.

quote:

Orjinalden alıntı: barut78

bu cihaz bana hediye geldi ama vcd takınca no dvd deyip duruyor bu alet vcd acmıyormu

Bu cihaz VCD,Divx oynatmaz.Sadece DVD ve HDDVD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 1 Mart 2009; 18:56:56 >

• Biraz önce yüzüklerin efendisini seyrettim özellikle gündüz sahnelerinde upscale çok başarılı updateten sonra biraz fark etti çok değil ama ben cihazdan çok memnunum.pdate etmenin bir zararı olmaz olsa yabancı forumlarda bu konuya bu kadar uğraşmazlardı herhalde yeni firmware de mutlaka yazılımda bazı düzeltmeler yapıyordur biz anlamasakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bde

quote:

quote:

Teslim etme sırasında servis fişine çiziksiz olduğunu yazmaları gerekirdi veya sizin yazılmasını istemeniz.Bence çiziksiz olduğu yazılmıyorsa aldığınızda hak iddia etmeniz zor.

Hem doğru söylüyorsunuz hemde aynı şeyin tersi de geçerli onlar teslim alırken not almalıydı cihazda çizikler var diye (ben buna benzer 1 problemi digi ile yaşadım bana masraf çıkardılar cihazın kutusunu kırmışsın diye bende teslim alırken böyle bir şey yoktu olsaydı not alırdınız bende imzalardım dedim ve masraf iptal edildi) Eğer ki işi uzatmak ve tesli almak istemiyorsanız toshibanın Türkiye distribitörüne bir mail atın yada telefon açın durmunuzu anlatın eğer ki cihaz tamir edilmişse neden dolayı arızandığıda problem olmaz hakkınızı aramaya devam edin, yoksa ufak çizik göze batmıyor diyip de sineyede çekebilirsiniz.

Ben yanlış anlatmışım , henüz almadım cihazı.Hani teslim alırken böyle bir problemle karışlaşırsam ne yaparım diye sordum.Valla boş zamanım fazlaca var, teslim almayıp uğraşırım adamlarla.

quote:

Orjinalden alıntı: barut78

bu cihaz bana hediye geldi ama vcd takınca no dvd deyip duruyor bu alet vcd acmıyormu

Bu cihaz VCD,Divx oynatmaz.Sadece DVD ve HDDVD.

Madem boş zamanın var komplo teorileri üretiyorsun dua ette servisler bu foruma üye olmuş olmasın yoksa

• Evet nihayet bende region free EP-35 V 4.0 yaptım şükür kazasız belasız. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Herkese saygı ve selamlar...
  • güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

güle güle kullan

Büyük Üstad teşekkürler.

Saygılar, selamlar...
  • estağfirullah ne üstadlığı kardeşlik ve yardımlaşma diyelim biz buna
  • sayın sadays siz bu resmi yazılımın amatörlerce modifiye edilebileceğine ve cihazın mkv divx oynatır hale gelebileceğine ihtimal veriyormusunuz?
  • ne güzel olur keşke yapabilselerde divx mkv izlesek tadından yenmez valla....
  • Evet ,dün servisden çağıdılar.Adım adım yazıyorum ki böyle bir problemle karşılaşanlara rehber olsun.Bunuda kayıt altına alalım.

Faturanın bir fotokopisini istediler.Parça getirtme işleminden vazgeçmişler.Cihazı komple Toshiba İstanbul merkeze göndericeklermiş.İyi peki dedim bende çaresiz.

Ve olaylar gelişmeye devam ediyor..
  • Evet , az önce yine aradılar ;

-Merhaba x beyle mi görüşüyorum ?
    -Evet buyrun.
    -Adres ve TC kimlik nonuz lazım.
    -Niye ki ?
    -Cihaz değişime girecek , malesef parça olmadığından tamiri mümkün olmuyor.
    -Ohşşşşş...
    şey yani hemen veriyorum bilgileri.

Evet böylece bir maceranın sonuna geldik. Görevli tekrar arayacağını söyledi.

Ya aslında hafif suçluluk hissediyorum.Nitekim Toshiba'nın bir suçu yoktu.Kullanıcı hatası.Ama napayım kardeşim oda düzgün modifiye olsaydı.

2 arkadaşa ep30 , amcama Toshiba LCD aldırım ona saysınlar artık.

Ohhh be iyi oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 5 Mart 2009; 17:35:49 >

• quote:

Hiç kafana takma inan servistekiler bizim kadar biliyorsa , güncellemede yapmadı de ,istersende dvdye arkadan eterneti bağladım oradan güncellerken elektirk kesildi de. fazla üzme kendini dediğim gibi alalı 15 gün olmadıysa ve yarım saat sonra açılmazsa sana yeni bir ep 30 gözükür
    Not .yeni ep 30 aldığın yerden hemde beleş olarak .

Ne diyorsa o yani
  • EP30 a EP35 yükledikten sonra HDMI 1.3a oluyormu bunu test eden oldumu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 5 Mart 2009; 19:04:37 >
  • EP30 hdmi 1.3 zaten.
  • quote:

EP30 hdmi 1.3 zaten.

İçinden çıkan orjinal HDMI kablosu da V 1.3 ü destekliyordur o zaman
  • evet kablonun üzerinde 1.3a olduğu yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.