Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDMI dan DD+ bitstream de gönderebiliyor
  • BU özellik 1. Bölge dvd gibi sanırım;
  • Hd-dvd playerler Divx okuyabiliyormuydu?En son çıkan model hangisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

Hd-dvd playerler Divx okuyabiliyormuydu?En son çıkan model hangisi?

hayır , türkiyede ep 30
  • Dün akşam bir arkadaşım tarafından hediye edilen ep-30'u başarılı bir operasyonla :) ep35 yapmış bulunuyorum bde arkadaşın başına gelenlerden sonra tırsmadım değil ama olsun macera olsun philips 720saya yüklediğim firmwareler bini geçmişti ben macerayı severim

ilk izlenimlerim çok olumlu upscale performansı çok başarılı bir player ama maalesef potansiyeli kullanılamayan bir player

üzerinde linux yüklü be koca toshiba adam seni maymuna çevirmiş piyasadan silmiş yalandan kaynak kodunu yayınlasan da millet mkv oynatır hale getirse ya cihazı sen de sony'e oradan darbe vursana

resmen hazine elimizin altında yatıyor işin yoksa bir de mkv player derdine düş şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: sadays

Dün akşam bir arkadaşım tarafından hediye edilen ep-30'u başarılı bir operasyonla :) ep35 yapmış bulunuyorum bde arkadaşın başına gelenlerden sonra tırsmadım değil ama olsun macera olsun philips 720saya yüklediğim firmwareler bini geçmişti ben macerayı severim

ilk izlenimlerim çok olumlu upscale performansı çok başarılı bir player ama maalesef potansiyeli kullanılamayan bir player

üzerinde linux yüklü be koca toshiba adam seni maymuna çevirmiş piyasadan silmiş yalandan kaynak kodunu yayınlasan da millet mkv oynatır hale getirse ya cihazı sen de sony'e oradan darbe vursana

resmen hazine elimizin altında yatıyor işin yoksa bir de mkv player derdine düş şimdi

Üstad hayırlı olsun, güle güle kullan, sen geç bile kaldın bu cihazı edinmek için, bu arada ne kadar uğraşsan da NMT den kaçış yok, biliyorsun

• valla yapcaktım tırstım arkadaşın başına gelen şeyden sonra.
  • Selam,

Bahsi geçen ingilizce siteyide yarım yamalak ingilizcemle taradım lakin benim durumuma düşen yok.

Yanlış bişey yaptım diyecem ; mümkünatı yok.Nitekim sayfanın çıktısını alıp harfiyen uygulayıp yaptığım her işlem için üzerini çizdim , o derece yani Çünkü biliyorum bu firmware filan sakat işler.

Acaba versiyon versiyon cihaz cihaz değişiyormu diyecem , o da olası görünmüyor.

Neyse olan oldu artık.

Bu arada Kocaeli teknik servise verdim cihazı haber bekliyorum.Sorun kağıdına sadece "cihaz welcome yazıp kilitleniyor" yazdılar.
  • bde hadi gözünaydın?

Yenisini verirler sana. Yazılanları aynen yaptığında hiçbir sorun olmuyor.
  • Dert etme bde sana demiştim teknik servislerin çoğu bu işin hakkını verecek kadar bilgi kapasitesine sahip değiller , basit şeyleri kolay yapıyorlar. neyse sen cdlere hangi programla yazmıştın ? daha önce bir tane yazım programı vermiştim onu 1 hızda yazarsan problem çıkmayacaktır eğer tekrar denemek istersen
  • Teşekkürler beyler.

Araştırırken yeni şeyler öğrendim ; Bu ep30'un içi boş gibi bişey Bir karış kadar kart + ekran + okuyucu var.Cihazın Eprom'u da karta bütünleşik.Bilgisayar anakartındaki gibi "Eprom'u sökeyim tekrar programlayıp karta takayım" olayı yok yani.

"neyse sen cdlere hangi programla yazmıştın ? daha önce bir tane yazım programı vermiştim onu 1 hızda yazarsan problem çıkmayacaktır"

Hocam yukarıda verdiğiniz programla yazdım zaten. 1 hızında yazdım.Hatta evdeki princo boş cdye güvenemiyip Real'den Verbatim aldım.Dedim ya profesyonel çalıştım diye , her ihtimali gözden geçirdim hatta muhtemel elektrik kesintisine karşı UPS'ye bağladım cihazı , kafam karışmasın diye odaya kimseyi sokmadım vs.

"problem çıkmayacaktır eğer tekrar denemek istersen "

Valla bunu da düşündüm.Lakin 2. kez riske giremem , yapı itibariyle böyle şeyler kafayı fazla takıyorum , hiç gerek yok . "lan bari V4 yaparsın boşver ep35 modu" diyordum ondan da vazgeçtim.

Servisden haber bekliyorum , inşallah "siz firmware yi yanlış yüklemişsiniz; kullanıcı hatası" diyipde elimde patlatmazlar cihazı.

• quote:

Orjinalden alıntı: bde

Selam,

Bahsi geçen ingilizce siteyide yarım yamalak ingilizcemle taradım lakin benim durumuma düşen yok.

Yanlış bişey yaptım diyecem ; mümkünatı yok.Nitekim sayfanın çıktısını alıp harfiyen uygulayıp yaptığım her işlem için üzerini çizdim , o derece yani Çünkü biliyorum bu firmware filan sakat işler.

Acaba versiyon versiyon cihaz cihaz değişiyormu diyecem , o da olası görünmüyor.

Neyse olan oldu artık.

Bu arada Kocaeli teknik servise verdim cihazı haber bekliyorum.Sorun kağıdına sadece "cihaz welcome yazıp kilitleniyor" yazdılar.

Geçmiş olsun, inşallah sorun giderilir ya da yenisini verirler. Bence bi daha EP-35 yapmaya çalışmayın sadece 4. sürümü yükle yeter. Eğer hdmi üzerinden bitstream ses yollamayacaksan hiç gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: bde

Teşekkürler beyler.

Araştırırken yeni şeyler öğrendim ; Bu ep30'un içi boş gibi bişey Bir karış kadar kart + ekran + okuyucu var.Cihazın Eprom'u da karta bütünleşik.Bilgisayar anakartındaki gibi "Eprom'u sökeyim tekrar programlayıp karta takayım" olayı yok yani.

"neyse sen cdlere hangi programla yazmıştın ? daha önce bir tane yazım programı vermiştim onu 1 hızda yazarsan problem çıkmayacaktır"

Hocam yukarıda verdiğiniz programla yazdım zaten. 1 hızında yazdım.Hatta evdeki princo boş cdye güvenemiyip Real'den Verbatim aldım.Dedim ya profesyonel çalıştım diye , her ihtimali gözden geçirdim hatta muhtemel elektrik kesintisine karşı UPS'ye bağladım cihazı , kafam karışmasın diye odaya kimseyi sokmadım vs.

"problem çıkmayacaktır eğer tekrar denemek istersen "

Valla bunu da düşündüm.Lakin 2. kez riske giremem , yapı itibariyle böyle şeyler kafayı fazla takıyorum , hiç gerek yok . "lan bari V4 yaparsın boşver ep35 modu" diyordum ondan da vazgeçtim.

Servisden haber bekliyorum , inşallah "siz firmware yi yanlış yüklemişsiniz; kullanıcı hatası" diyipde elimde patlatmazlar cihazı.

Eskilerin bir lafı vardır yatakta bile yakalansan inkar edeceksin diye , sende o şekilde inkar edeceksin netten bağlanıp güncelleme yaparken oldu diyeceksin yoksa nerede ispat edecek senin cd ile güncelleme yaptığını.

• Evet , bugün 1 haftadır haber gelmemesi üzerine gittim servise ;

Ben : Merhaba , bir Ep30 vardı , durumu nedir ?
    Görevli : Hoşgeldiniz , o cihaz için Toshiba'dan parça bekleniyor.
    Ben : Ne parçası ?
    Görevli : Lens yani okuyucu göz.
    Ben :
    Ben : Nas ? Niyeki ?Hanfendi onun firmm....
    eee...
    (O sırada içimden bir ses "sus ulan sus bırak çaktırma ya ne yaparlarsa yapsınlar" dedi. )

Ben : Demek öyle..
    Görevli :Evet , onda sorun yoksa komple kart değişecek.
    Ben : Peki ne kadar sürer bu ?
    Görevli : Valla bizde bilmiyoruz.
    Ben : Peki , İyi akşamlar.
    Görevli : Teşekkürler , tekrar bekleriz.
    Ben : Tekrar mı bekleriz ???

Garip bir konuşmaydı.

Görüldüğü üzere sanırım komple değişmeyecek , anakartı değiştirecekler.İnşallah çizmezler cihazı , paspal ve özensiz çalışıyorlar gibi.

Edit : modakartalı senin lafına geliyoruz ; Trayı açmayan , açılışta kilitlenen cihaz için lens değiştirmeye kalkıyorlar.Burda alenen "yuh" demek istiyorum.Hatta şunu hiç kullanmadım ama yeri sanırım ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 1 Mart 2009; 0:17:32 >

• Bde kardeşim (yaşını bilmiyorum ben 40 yaşındayım o yüzden kardeşim yazdım) yavuz hırsız misali üstlerine git , ben yeni cihaz ne aldım ne tamiri (eğer ki alalı 15 gün olmadı ise)yeni cihaz isterim de sizi yeni cihaz alsanız tamirli cihaz istemisiniz diye sor ,sonra inşallah servis 1 form dolduruyor onunla gidip yenisini alıyorsun.
  • Modakartalı affına maruren bişey sormak istiyorum ;

Şimdi gittim servise cihazı aldım.Anam birde ne göreyim ; Cihazın üstüne 5 cm ve ekranda 1 cm kadar incede olsa çizik var."kardeşim bu cihazı teslim almam, ne hale getirmişsiniz , ben size böyle mi verdim ?" deme hakkım var mı ? Yasal yaptırımı nedir? "Banane kardeşim istersen alma , koyarız dükkanın önüne" diyebilirler mi ?
  • Teslim etme sırasında servis fişine çiziksiz olduğunu yazmaları gerekirdi veya sizin yazılmasını istemeniz.Bence çiziksiz olduğu yazılmıyorsa aldığınızda hak iddia etmeniz zor.
  • Dostlarım şu dosyayı indirmiş olan varsa bir yere upload edip link koyhabilir mi acaba?

EP30-dirty2.iso

Media-fire daki link ölmüş. Şimididen teşekkürler...

Saygılar, selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Teslim etme sırasında servis fişine çiziksiz olduğunu yazmaları gerekirdi veya sizin yazılmasını istemeniz.Bence çiziksiz olduğu yazılmıyorsa aldığınızda hak iddia etmeniz zor.

Hem doğru söylüyorsunuz hemde aynı şeyin tersi de geçerli onlar teslim alırken not almalıydı cihazda çizikler var diye (ben buna benzer 1 problemi digi ile yaşadım bana masraf çıkardılar cihazın kutusunu kırmışsın diye bende teslim alırken böyle bir şey yoktu olsaydı not alırdınız bende imzalardım dedim ve masraf iptal edildi) Eğer ki işi uzatmak ve tesli almak istemiyorsanız toshibanın Türkiye distribitörüne bir mail atın yada telefon açın durmunuzu anlatın eğer ki cihaz tamir edilmişse neden dolayı arızandığıda problem olmaz hakkınızı aramaya devam edin, yoksa ufak çizik göze batmıyor diyip de sineyede çekebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Dostlarım şu dosyayı indirmiş olan varsa bir yere upload edip link koyhabilir mi acaba?

EP30-dirty2.iso

Media-fire daki link ölmüş. Şimididen teşekkürler...

Saygılar, selamlar...

Aradaki çizgiyi kaldırın link sağlam
    (mediafire)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 1 Mart 2009; 14:12:11 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.