sayın sadays siz bu resmi yazılımın amatörlerce modifiye edilebileceğine ve cihazın mkv divx oynatır hale gelebileceğine ihtimal veriyormusunuz?
bu konuda maalesef bırakın türkiyede dünyada bile yazılımların üzerinde uğraşan pek yok ya da yapabildikleri sınırlı sadece ep30 değil sigma chipli diğer mkv oynatıcılar için de aynı durum söz konusu sanırım derleyiciye ulaşmakta zorlanıyor insanlar
toshibadan gayriresmi destek gelmezse biraz zor bu oynatıcının mkv player olması açıkçası hediye olarak gelmeseydi para verip almazdım ancak arşivini dvdde saklayan arkadaşlar tercih edebilir başarılı bir upscaeli var amabenim gibi mkvcilere hitap etmez olmayacak duaya amin demek gibi bir şey
Dün nihayet ep30 u aldım. Kutusunu açıp test için sarı komposite kablo ile bağlantı yaptım. Kurulum menüsü içindeki görüntü ayarlarında parlaklık- brigtness- kontrast gibi ayarlara rastlamadım. Bu ayarlar ep30 da yok mu arkadaşlar ....
quote:
Orjinalden alıntı: max-well
Dün nihayet ep30 u aldım. Kutusunu açıp test için sarı komposite kablo ile bağlantı yaptım. Kurulum menüsü içindeki görüntü ayarlarında parlaklık- brigtness- kontrast gibi ayarlara rastlamadım. Bu ayarlar ep30 da yok mu arkadaşlar ....
Malesef görüntü ayarları TV nızden yapılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: max-well
Siz XDE-500 ile karıştırdınız galiba onda bu özellikler var
Ben de bir süredir HD-EP30K 'yı kullanıyorum . Sizce bu ürünü A35'e geçirmekte yarar var mı? Çünkü ben sadece HDDVD seyrediyorum bu üründe.
quote:
Orjinalden alıntı: sejder
Ben de bir süredir HD-EP30K 'yı kullanıyorum . Sizce bu ürünü A35'e geçirmekte yarar var mı? Çünkü ben sadece HDDVD seyrediyorum bu üründe.
Ben pek fark göremedim. Her Açılışta istenen saat ayarlaması kalkıyor. Kullanılan TV ye görede görüntü kalitesinde değişiklik olabilir ancak bende olmadı..
HD-EP30K dediğimiz A30 değil mi?
quote:
HD-EP30K dediğimiz A30 değil mi?
aynı cihaz aslında ama A30 amerika versiyonu.
Arkadaşlar ben de yazılımı yükleme sırasında a35 dirtycd2 adımında VERUP'ta cihaz ilerleme göstermedi. Hangi CD2yi takarsak takayım VERUP diyor ancak 1/4 falan hiç gelmiyor. 1 saat bekledim fişi çetim tekrar denedim ama olmadı ne yapmalıyım acaba?Yoksa servis yolu gözüktü mü?
Galiba servise gidecek alet. Kimse bilmiyor galiba.
quote:
Arkadaşlar ben de yazılımı yükleme sırasında a35 dirtycd2 adımında VERUP'ta cihaz ilerleme göstermedi. Hangi CD2yi takarsak takayım VERUP diyor ancak 1/4 falan hiç gelmiyor. 1 saat bekledim fişi çetim tekrar denedim ama olmadı ne yapmalıyım acaba?Yoksa servis yolu gözüktü mü?
VERUP yazarken bir kez "OK" tuşuna basıyormusunuz?
Bu topiğin ikinci sayfasında tane tane yazmıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: Elendil
quote:
VERUP yazarken bir kez "OK" tuşuna basıyormusunuz?
Bu topiğin ikinci sayfasında tane tane yazmıştım.
Elendil, daha yeni bakabiliyorum . Haklıymışsın sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağol.
Elendil hocam eline emeğine sağlık sayende ben de hallettim bu olayı aynı 2. sayfada dediklerini yaptım ve oldu. şimdi asıl sorum bu alete 5.1 hangi hoparlörü bağlayabiliriz ve ayrıyeten bi amfiye ihtiyacımız olur mu? çok teşekkürler.
Benim de merak ettigim sey HD DVD konser disklerindeki master audio DTS-HD formatinin hakkini hangi AV reciever verir? HDMI baglantisi lazim mi? Ben kendi ep30umu optikle DD encodingi olan recievera veriyorum ses tatmin edici ama inanilmaz degil
quote:
Orjinalden alıntı: ginovili
Benim de merak ettigim sey HD DVD konser disklerindeki master audio DTS-HD formatinin hakkini hangi AV reciever verir? HDMI baglantisi lazim mi? Ben kendi ep30umu optikle DD encodingi olan recievera veriyorum ses tatmin edici ama inanilmaz degil
Bu dediğiniz ses formatı için HDMI şart. AVR ye gelince sadece AVR yetmez Hoperlör de önemli
quote:
Orjinalden alıntı: rentts
Elendil hocam eline emeğine sağlık sayende ben de hallettim bu olayı aynı 2. sayfada dediklerini yaptım ve oldu. şimdi asıl sorum bu alete 5.1 hangi hoparlörü bağlayabiliriz ve ayrıyeten bi amfiye ihtiyacımız olur mu? çok teşekkürler.
PM den sormuşsunuz cevaplandı
quote:
Orjinalden alıntı: Elendil
quote:
Orjinalden alıntı: rentts
PM den sormuşsunuz cevaplandı
Aynı soruyu bende sormak istiyorum Bu alete 5.1 hangi hoparlörü bağlayabiliriz ve ayrıyeten bi amfiye ihtiyacımız olur mu? çok teşekkürler...
Bu versiyon yükseltme ve bölge ayarları çok karışık hangi cd den nasıl yapacağımızı tam olarak yapıp anlatacak arkadaş yok mu acaba.Herkez farklı bişey yazmış.ilk önce versiyonunu mu EP-35 yapıcaz sonra mı update yapıp kullanan birisi tam açıklasın lütfen.Şimdiden yardımlarıız için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Bacteri
Bu versiyon yükseltme ve bölge ayarları çok karışık hangi cd den nasıl yapacağımızı tam olarak yapıp anlatacak arkadaş yok mu acaba.Herkez farklı bişey yazmış.ilk önce versiyonunu mu EP-35 yapıcaz sonra mı update yapıp kullanan birisi tam açıklasın lütfen.Şimdiden yardımlarıız için teşekkürler.
1. sayfada detaylı olarak anlatım var.önce region free yap sonra ep 35 e çevir en son olarak firmware 4 (ep 35 için olacak )güncellemesi yap.
quote:
Orjinalden alıntı: Bacteri
1. EP30-dirty1 Cd sini hazırlayıp cihaza yerleştirin. 2. Update çıkınca Yes deyin 3. Cihazın ekranında VER UP yazısı bir süre görünecektir, (STEP 2/4) yazısı çıkıncaya kadar bekleyin bu arada 10004050 rakamları ekranda görünecek ve duracaktır. Bu esnada TV da hala "Updating. Do not Turn off" Yazısı görülmeye devam eder. 4. Bu şekilde 10 dk bekleyin. 5. Cihazın enerji kablosunu prizden çekip 10 saniye bekledikten sonra tekrar prize takın. 6. Cihazı kumandadan AÇMA düğmesine basarak başlatın. 7. TV da hiç birşey görüntülenmeyecektir. 8. Cihazın ekranında WELCOME yazısı birsüre görünüp kaybolacak ve VER UP yazısı ekrana gelecektir. 9. Ortasında OK olan yön tuşlarından SAĞ OK a bir kere basın 10. OK e bir kere basın. 11. CD dışarı çıkacaktır.
12. Şimdi EP30-dirty2 CD sini yerleştirin. 13. Bir süre sonra cihazın ekranında VER UP görülecek. OK e bir kere basın. 14. VER UP yazısı bir süre daha göründükten sonra STEP 1/4 den STEP 4/4 e kadar bekleyin. 15. STEP 4/4 15-20 dakika kadar sürecektir. İşlemin tamamlanmasını bekleyin. 16. CD dışarı çıkacak ve cihaz kendini kapatacaktır. 17. CD yi çıkartın ve kumandadan cihazı açın. 18. WELCOME yazısı bir süre görünecek ve kısa bir update çalışacak (sadece STEP 1/1) sonra tekrar cihaz kendini kapatacaktır. 19. Kumanda ile tekrar cihazınızı açın ve artık elinizde sınırsız bölge kodlu EP30 var
benim anladığım bu şekilde olacak yapan arkadaşlar ayrıntılı olarak yazarlarsa herkes için faydalı olur.
Ep-30 olan ürünü ilk önce ep30 dirty-1 bitince ep30 dirty-2 ile yapıp en son firmware 4.0 yüklüyoruz.Daha sonra cihazı ep35 yükseltmek için : ep35 dirty-1 bitince ep35 dirty-2 en son da firmware 4.0 yapıyoruz.Umarım doğru anlamışımdır.