Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiç uğraşmayın bence, ethernet kablosuyla cihazı modeme bağlayın kendi otomatik indirsin güncellemeyi, ben böyle yaptım çok rahat hiç uğraşmaya gerek cd'ye falan çekmeye..
  • Cevaplara teşekkür ederim.

Musonic-ethernetim yok usb modemim var.

Gecekuşu35-Ben Windowsun kendi programı ile yazdırdım,Nero ile fark etmez değil mi?

Açılıştan kasıt açılış düğmesine bastıktan sonra hd dvd ibaresinin ekranda görünmesine kadar geçen süre ise bugün ölçtüm 34sn çıktı.Bundan fazla hızlanmayacaksa ve başka bir avantajı da yoksa güncellemeye gerek yok galiba?
  • aynen aşağıdaki emaili yoladım.cevap gelince paylaşırım.
    becemezlerse cihazı geri alın diyeceğim.peşine düştüm kısacası.

--------------------------------------------------------------------------------------
    TOSHIBA hd-ep30 kodlu dvd player sahıbıyım.player ın ön panelınde USB port mevcut.aylarca bu portun işlevsellik kazandırılabilecek bir F/W bekledim ancak oluşturulmadı.Lütfen bu talebimi toshıba üretici ana merkezinize iletiniz.Konu hakkında yorumdan öte çözüm bekliyorum.
    sonuç alınma imkanı olmadığı ile ilgili bilgi verirseniz,yine email kanalı ile toshiba yöneticilerine ulaşma imkanını araştırırım!üründe varolan ancak sadece telefonu şarj etmeten öte gitmeyen,işlevsellik kazandırılmamış bu özelliğin bir an önce F/W geliştirilerek fonksiyonel hale getirilmesini rica ediyorum.
    iyi çalışmalar diliyorum.

---------------------------------------------------------------------------------------

• quote:

Orijinalden alıntı: talin

Cevaplara teşekkür ederim.

Musonic-ethernetim yok usb modemim var.

Gecekuşu35-Ben Windowsun kendi programı ile yazdırdım,Nero ile fark etmez değil mi?

Açılıştan kasıt açılış düğmesine bastıktan sonra hd dvd ibaresinin ekranda görünmesine kadar geçen süre ise bugün ölçtüm 34sn çıktı.Bundan fazla hızlanmayacaksa ve başka bir avantajı da yoksa güncellemeye gerek yok galiba?

Arkadaşım umarım geç kalmamışımdır.

http://toshibahddvd.eu/firmware/firmware_downloads/HD-EP30_ver_4.zip

Linki Tıklayın. otomatik orjinal siteden Son FW inecektir.
    İndirdiğiniz Dosya windows un kendisi ile sıkıştırılmıştır.
    Sıkıştırılmış Dosyadan çıkarın, sonra herhangi bir kayıt programı ile CD ye iso uzantılı dosyayı yazdırın.
    Windows7 kullanıyorsanız odaolur ancak diğer windows sürümleri iso dosyalarını CD yeveriolarak yazar.

imageburn ücretsiz bir yazılım programıdır. http://www.imgburn.com/index.php?act=download
    Linkten çekebilirsiniz.
    --

Sıkışltırılmış klasördeki FW yi çıkardıktan sonra, imageburn programında kalıbı cd ye yazdır ı seçip
    sıkıştırılmış klasörden çıkardığınız FW yi gösterin ve yazdırın.
    --

Sonra bu CD yi açmaya filan çalışmadan.
    EP-30 açın CD tarue yerleştirip tray i kaptığınızda FW güncellemek isteyip istemediğinizi soracak evet deyin bekleyin.10-13 dk. sürer.

Sonra CD yi çıkarır ve kapanır.
    siz CD yia alın ve tekrar bir (Standby ON/OFF)açıp kapatın. ondan sonra kullanıma hazırdır.

• Arkadaşlar konunun tamamını okudum ama gözden mi kaçırdım bilemiyorum kısa bir sorum olacak
    ep30'u REGION-FREE yaptığımız zaman orjinaldon kopya dvd leri çalıştırıyor mu acaba?
    Orjinallerin yanında orjinal olmayan dvd lerimde var eğer çalıştırıyorsa almayı düşünüyorum ayrıca calıştırıyorsa copya dvd lerde de upscale yapıyor mu?

şimdiden teşekkürler...
  • ben de ep-30 almayı düşünüyorum, amerikadan getirtilmiş hd-dvd'lerimi buradan aldığım ep-30'da oynatabilirmiyim? hd-dvd'ler region free'ydi sanırım ama emin olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

ben de ep-30 almayı düşünüyorum, amerikadan getirtilmiş hd-dvd'lerimi buradan aldığım ep-30'da oynatabilirmiyim? hd-dvd'ler region free'ydi sanırım ama emin olmak istiyorum.

Hayır region free değil ama önceki sayfalarda EP-30 u hem regionfree hemde EP-35 Yapmak mümkün ve nasıl yapıldığı anlatılmıştır.
  • ben onları sd-dvd'ler için sandıydım. Neyse yaparız ne gerekiyorsa madem hd-dvd'ler de de bölge kodu kısıtlaması var. FREEDOOOOOM !
  • HD DVDlerde bölge kodu yok.
  • Sayın Elendil,

Güncellemeyi ethernet kablosu ile internet üzerinden yapmakta bir sakınca var mı?

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

HD DVDlerde bölge kodu yok.

Var mı yok mu ?
  • Gönül rahatlığıyla amerikadan HD DVD alabilirsiniz hatta avustralyadan bile alsaniz cihazinizda oynar. Şu siteleri tavsiye ederim:

www.secondspin.com
    www.axelmusic.com
  • inetvideo.com neden uganda'ya bile yolluyor da türkiyeye yollamıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 27 Ağustos 2009; 18:29:44 >
  • bu arada türkçe altyazı problem yaratmayacak arkadaşlar için hd-dvd'leri amazon.com'um marketplace'inden almalarını tavsiye ederim ben. Amerika'dan Türkiye'ye gönderileri yok ama Amerika içi gönderileri 25$ dan sonra bedava eğer Amerikadan buraya gönderi yapan sitelerden faydalanırsanız diğer sitelerden daha ucuza kapatmanız mümkün. 2-3 dolara bile gayet güzel filmler mevcut.
  • quote:

inetvideo.com neden uganda'ya bile yolluyor da türkiyeye yollamıyor acaba

ben de ayni seyi sordum cevap olarak turkiyeye kargo takibi yapamadiklarini ve postada cok paket kaybettiklerini soylediler. ikisi bana aitti ve parami iade ettiler haklarini vermek lazim
  • quote:

quote:

inetvideo.com neden uganda'ya bile yolluyor da türkiyeye yollamıyor acaba

ben de ayni seyi sordum cevap olarak turkiyeye kargo takibi yapamadiklarini ve postada cok paket kaybettiklerini soylediler. ikisi bana aitti ve parami iade ettiler haklarini vermek lazim

hayret bi'şey yaw
  • merhaba,

Bulunduğum yerde real magazaları yok.Ürünü açıkarttıma sitelerinden alacağım.Acaba herhangi bir arıza olduğunda Toshiba servisleri mi ilgilenir.Garanti nasıl olur?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 1 Eylül 2009; 19:16:08 >
  • quote:

quote:

HD DVDlerde bölge kodu yok.

Var mı yok mu ?

HD DVD lerde yok.
    http://209.85.135.132/search?q=cache:kaVa7A9J6GkJ:en.wikipedia.org/wiki/HD_DVD+hd+dvd+region+free&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Sayın Elendil,ben de yeni gördüm güncelleme cevabınızı,teşekkürler,vazgeçmiştim zaten güncellemeden.

• Selamlar
    1. cd taktim 20 dk oldu ama hala ekranda guncelleniyor kapatmayin yaziyor cihazin ekraninda ise 10004050 yaziyor step 2/4 yazisi ne kadar sonra cikiyor benim islemde bir hata mi var?
    Tesekkur ederim
  • Şu anada doğru yoldasın devam , biraz uzun sürüyordu ama bu kadar değil gibiydi ama ekranda yazanların doğru olması lazım 45 dakikaya birşey olmazsa cd leri tekrar 1 hızda yazdır sonra update yap.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.