Şimdi Ara

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
18.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modakartalı dvd tray açılmıyor zaten açılsa fw işlemi tamam.

Ayrıca
    Anıt Elektronik
    Atatürk Blv. No : 29/A
    Merkez İZMİT KOCAELİ
    0262 321 9090

Edit: Kumandadan tekrar açtığında açılıyor ise 45sn bekle loading yazıyor olmalı sonrada no disc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 14 Şubat 2009; 23:02:48 >
  • fişini çek bekle biraz yarım saat sonra tekrar bakalım . ben tekrar kontrol edeceğim sonra.
  • Elendil çok teşekkürler , kaydediyorum hemen.

Valla ikinizede çok teşekkür ediyorum ,tanımadığınız biri için elinizden geldiği kadar yardım ediyorsunuz.

Edit : Elendil 10 sn powera basınca cihaz kapanıyor. O reset olayı klavuzda nerde yazıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 14 Şubat 2009; 23:04:16 >
  • Sakın servise update ederken oldu deme , sabah kalktım açılmadı falan de , eğer 15 gün içinde aldıysan servis bir rapor yazıyor ve yenisi veriyorlar.
    Not :İnsanlık daha ölmedi bugün sana yarın bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

Sakın servise update ederken oldu deme , sabah kalktım açılmadı falan de , eğer 15 gün içinde aldıysan servis bir rapor yazıyor ve yenisi veriyorlar.
    Not :İnsanlık daha ölmedi bugün sana yarın bize
    Aynen
  • Yok olmadı.

Kapandı, kumandadan on yaptım.Açıldı ekran halen "welcome".O şekilde kalıyor.

Edit : Abi bu adamlar anlayacaktır mutlaka fw olayını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 14 Şubat 2009; 23:08:26 >
  • çek fişini yarım saat sonra tekrar konuşuruz eğer uyyumayacaksan.
  • Bence modakartalının dediği gibi çek fişi bekle yalnız.
    fişi çekmeden off yap ondan sonra fişi çek. fişi yarımsaat sonra taktığında stndby da olacaktır.
    Kumandadan on dediğinde welcome görünür bekle 45 sn. no disc deyip beklemeye geçmez ise
    sağok> ok > ejekti dene

Ayrıca anlasınlar!
    ne olacak ki.
    illegal birşey olsa toshıba kendi sitesinde FW vermez! http://toshibahddvd.eu/firmware/firmware_downloads/HD-EP30_ver_4.zip
    quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

çek fişini yarım saat sonra tekrar konuşuruz eğer uyyumayacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 14 Şubat 2009; 23:17:31 >

• Tamam , çekiyorum fişi , yarım saat sonra yazarım.
    Yok yaw ne uyuması.Hadi 1 sene önce alırsın tepe tepe kullnırsın sonra cihazı bozarsın , bir nebze..lakin dediğim gibi daha 1 dvd izlemek nasip olmadı. Gözüme uyku girmez herhalde, ulan fw upgrade senin neyine be.

Neyse...
  • Hocam ep30 v4 olsa kafayı çokda takmayacam.FW güncelledim cihaz açılmadı ne yapabilirim ?? (gerçi belki elektrik kesildi nerden bilicez diyebilirler )
    Ancak gel gelelim cihazda ep35 yüklü bu kafamı kurcalıyor.

Edit : klavuzu baştan sona okuyayım belki bişey yakalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bde -- 14 Şubat 2009; 23:18:06 >
  • Takma kafanı yaw.
    yarım saat sonra sorunsuz açılacak.
    Sen yarım saat sonra şunu yapta olmaz ise konuşuruz.

"fişi çekmeden off yap ondan sonra fişi çek. fişi yarımsaat sonra taktığında stndby da olacaktır.
    Kumandadan on dediğinde welcome görünür bekle 45 sn. no disc deyip beklemeye geçmez ise
    sağok> ok > ejekti dene "
  • Hiç kafana takma inan servistekiler bizim kadar biliyorsa , güncellemede yapmadı de ,istersende dvdye arkadan eterneti bağladım oradan güncellerken elektirk kesildi de. fazla üzme kendini dediğim gibi alalı 15 gün olmadıysa ve yarım saat sonra açılmazsa sana yeni bir ep 30 gözükür
    Not .yeni ep 30 aldığın yerden hemde beleş olarak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 14 Şubat 2009; 23:26:29 >
  • Off yıldım ya.Olmadı.
    Kitapçıkda cihaz snby konumunda iken ejecte basın diyor.basıyorum açılıyor cihaz katiyen welcome'den öteye gitmiyor.öbür türlü (kumanda on sonra reset) denedim, olmadı.

Neyse yapcak bişey kalmadı herhalde.

Buradaki arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyroum.

Bekle beni toshiba servisi ben geliyorummmm
  • Kolay gelsin , üzüldüm inşallah çabuk sonuca varır . son olarak tray açılıp içine cd koyamaıyorsun değil mi?
  • Yok , o tray çıksa gerisini getirecemde yok çıkarmıyor.Cihazın ekranda sadece welcome yazıyor.o kadar.ister kumanda istrsen cihazın üstündeki tuşlara bas sadece bip sesi geliyor.
  • İyi haberlerini bekliyoruz , gelişmeleri yaz.
  • Tabii yazarım.Önce şu destek hattını arayayım , bakalım ne diyecekler , inşallah fazla cebelleşmem.
  • Geçmiş olsun
    sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: bde

Tabii yazarım.Önce şu destek hattını arayayım , bakalım ne diyecekler , inşallah fazla cebelleşmem.
  • TOSHIBA EP-30 >> EP-35 YAPMAK

Arkadaşlar yukarıda anlattığım EP-30 u EP-35 yaptıktan sonra menü resimler.
    Biliyorsunuz EP-30 iken bazı menüler yoktu ve HDMI üzerinden DD+ sesi bitstream aktarmıyordu.
    Artık aktarıyor şimdi bunlar var

Ben yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak atarken sorunla karşılaşırsanız sorumluluk size aittir.

Hatırlatmakta fayda var fotoğraflar N95 Cep tel ile 1metreden çekilmiştir.

TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER REGION-FREE MI?

Mavi çerçeveli menüler eklendi.

Bu iki menü yeni.

• değerli arkadaşım A35 anladığım kadarıyla 5.1 ses çıkışına sahip.EP30 ise 5.1 analog çıkış yok.Bu fotograflarınızdaki hoparlör ayarlarından anlaşılıyor.
    A35 e dönüşüm anlamsız olmamışmı.Donanımsal olarak desteklemiyorki EP30.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.