Şimdi Ara

Toshiba HDD'lerin fabrika çıkışı arızalı olması durumu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerle bir anımı paylaşmak istedim. Uzun yıllardır bilgisayarlar ve bilgisayar donanımları ile yakından ilgiliyim. Hatırı sayılır marka tecrübelerim oldu. Fakat henüz yeni ve yine, yeniden başıma gelmiş olan HDD arızası konusunda Toshiba'ya bir kaya atmak istiyorum. Bugüne kadar WD,Samsung,Seagate,Maxtor vs... birçok HDD tecrübem oldu. Ben bu markaların hiçbirinde sorun yaşamamışlığıma rağmen ne hikmetse 2 senede bir rutin olarak elime düşen tüm toshiba HDD'ler kısa bir süre sonra hep bozuldu...

Ya kafa vurur ya bad sector ya elektrik kesme... Diyeceğim o ki toshiba HDD'ler pişmanlıktır. 2009 yılından beri biriktirmiş olduğum 300 GB değerindeki tüm hayati verilerim markanın büyük başarısı sebebiyle çöp olmuş durumda. Belki bir ihtimal üç beş parça veri kurtarabilirim diye HDD Renegate'ye vurdum cihazı dün akşam saat 22.00'dan beri yardırıyor. Umarım önemli kısmı kurtarabilirim.

Bad sector sorunlarına yazılımsal olarak şahsi öneriniz var mıdır rica etsem?

İyi forumlar.

• Sizin donanımınız bozuldu diye kendini ispatlamış bir markaya işe yaramaz, bozuk mal yapıyorlar demek çok saçma. Dediğiniz gibi olsa idi bunca sene piyasada olamazlardı değil mi? P300 Serisi hdd'lerini zamanında kullanmıştım birçok mekanik hdd'den daha hızlılardı.
  • Hocam benim de elimde 4 tane WD disk patladı, bütün markaya bozuk disk üretiyorlar demek bence doğru değil,
    Teknolojik ürünler şans işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.