Şimdi Ara

Toshiba Laptop Toz Sorunu (Acil yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Laptobumu aldığımdan beri fanıniçini açıp temizlemedim çünkü klavyeyi falan herşeyi komple sökmek gerekiyor , fanın altındaki küçük delikçiklerin olduğu kısımda kapalı ordanda temizleyemiyorum .Oynadığım oynunlar iyi sistem istiyor herşeyi en düşüğe alıp oynuyorum ama yinede sıcaklık tavan yapıyor (işlemci 90 - 96,ekran kartı 92 - 97 ) yanacak diye çok korkuyorum acil fanını temizlemem gerekiyor yardım ...(işlemci boşta 40- 56 , ekran kartı boşta 50 - 60 oluyor )

• UP

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDevil2

UP

Temizleyene kadar denemeyin bile mazAllah elinizde kalır cihazınız , garantisi mevcut ise kasasını açmayın servise yollayın orda genel kontrolleri yapınca temizleyip yolluyorlar eğer garantisi yoksa mecburen uğraşacaksınız aksi takdirde laptopunuzdan olacaksınız bu gidişle

• Sökemiyor musunuz?
    Bu durumda sökmenizi tavsiye etmem çentiklere zarar verebilirsiniz,vida artırabilir,çıkardığınız soketlerin nere takıldığını yada takmayı unutup defalarca sökebilirsiniz.Elinizden gelmiyorsa bu işe kalkışmayın siz, bir konuya yazmıştınız diye hatırlıyorum o arkadaşın sorunu da ısınmaydı.Ne yapılacağını o konuda yazmıştım
  • 2010 da aldım laptobu garantisi yok.Klavyesini söküp alttan bi kapakçık var onu açıp yapsam yeterli oluyormu yoksa rami falanda sökmemmi gerekiyor. Masaüstü olsaydı sökerdim çok rahat laptop olduğu için hassas baya bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDevil2 -- 19 Eylül 2015; 12:37:48 >
  • İçini açmadan yapabileceğim bir yol varmı ram kapağını açtım baya toz olmuş kenardan fan gözüküyordu
  • 5 yıllık makine termal macun diye bir şey kalmamıştır ayrıca kasa içi,fan ve fan delikleri eminim ki toz yumağına dönmüştür detaylı bir temizlik şart
  • Laptobun sesi ilk aldığım gün ki gibi aynı.Sıcaklığı çok ani değişiyor saniyede 2 derece gibi bi miktarda artıyor oyunu kapatınca hemen düşüyor sıcaklığı.İçini açabilsem herşeyini temizliyicem ama zor açılıyor bu toshibalar klavyesini kırarım diye korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.