Şimdi Ara

Toshiba Laptop Wifi Ip Adresi Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. toshiba marka laptopum var. bilgisayarı ilk açtığımda normal wifi bağlanıyor ancak olurda net kesilirse veya elektrikler kesilirse (yarım saat önce elektirikler kesildi) ikinci defa wireless bağlanmıyor. sınırlı yazıyor şu anda. evdeki diğer bilgisayar ve telefonlarda bu sıkıntı yok sadece benimki yapıyor. bir yardımcı olabilecek var mı ? w8 kullanıyorum bu arada

• bende de oluyor o ünlem çıkıyor, torrenti açıyorum düzeliyor.

ayrıca çalıştır > cmd > ipconfig /release > ipconfig /flushdns > ipconfig /renew

deneyin bende işe yaradığını hatırlıyorum.
  • Arkadaşın yazdığı komutu bir bat dosyasında tutup tek tıklamayla da çalıştırabilirsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ alttaki task bar'da bağlantının olup olmadığını gösteren simgeye sol tıklayın. ağınızın üzerine sağ tıklayıp özellikler ve açılan pencerede bağlantı sekmesinde "bu ağ erişim alanına girdiğinde otomatik olarak bağlan" kutusunun işaretli olup olmadığını kontrol edin, değilse işaretleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthief -- 2 Nisan 2013; 13:25:23 >
  • Denetim Masası-Aygıt yöneticisi-Ağ Bağdaştırıcıları-Kablosuz Aygıtınız-Sürücü-
    Devre Dışı Dırak-az sonra Etkinleştir....
  • cevaplarınız için teşekkürler. sorun wireless chipinde sanırım. bilgisayarcımla konuştum bilgisayarın elektriğini kesip tekrar açınca düzeliyor. chipi değiştircez sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ve IP adresi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.