Notbook kullanan arkadaşlar. Ben uzun zamandır pc kullanıyorum ama hiç notbook kullanmadım. Hem donanım olarak hem de performans olarak masaüstü bilgisayarlardan çok farklılar ve çok fazla çeşit var. Kendimce bi araştırma yaptıtan sonra uygun donanım ve fiyat konusunda Toshiba M70-122 almaya karar verdim. 1 hafta içerisinde almam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Saygılar Sinan ERENLER
Bi resmini koysan daha iyi olur
bence fena değil fakat arkadaşım o bilgisayarla çok pil sorunu yaşıyor
arkadaşlar ben de notebook almayı düşünüyorum ve ihtimaller arasında bu makine de var diğer özellikleri gayet iyi görünüyor fakat özellikle ekran kartı ve oyun performansını merak ediyorum konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirim
İlgin için teşekkür ediyorum mertiko. İnternetten ve kataloktan baktım ve pil süresinin 3-4 saat olduğunu gördüm. pil sorunu var derken pilin kısa gitmesiyle mi yoksa başka sorunları da mı var. Bu arada diğer markalara da baktım. Bence laptop piyasasındaki sıralama Toshiba, Asus, HP, IBM. Tabiki bu benim düşüncem. yanlışsa söyleyin. Bunlar arasında inceleme yaptım ve en uygun olan M70-122 gördüm. Eğer önerileriniz olursa ya da bu ürün hakkında bildiğiniz bi şey olursa lütfen paylaşın. Bir hafta içerisinde almalıyım. Şimdiden ilgilenen arkadaşlar için teşekkür ediyorum
Saygılar, Sinan ERENLER
Araştırma yapmaya devam ediyordum ve ASUS A6V gördüm. Özellikleri de Toshiba M70-122 den daha iyi. 1.86 işlemci, Entegre camera, 80 gb, usb 4 adet gibi artıları da var ve fiyatı M70-122 ile aynı. Daha önce laptop kullanmadığım için karar veremedim sizce hangisi daha iyi.
ben de yaklaşık 2 haftadır m70 122 kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı çok memnunum. pili de 3 saat civarı gidiyor. oyun oynamadığım için ekran kartıyla ilgili bir yorum yapamayacağım.