Şimdi Ara

Toshiba mı, Western Digital mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alıcak olsanız hangisini alırdınız.Toshiba genel anlamda oldukça kalitali harici disklerinde de bu şekilde mi?

Toshiba derseniz bir arkadaşıma amerikadan geldi hediye 230tl gibi bir fiyatla usb 3 olanını satıyor.O fiyata tr'de usb 2'ler 2 yıl garanti hangisini alırdınız ?

• Kime sorduysam WD dediler bugüne kadar
  • başka düşüncesi olan arkadaşlar ? USB 3 toshiba mı yoksa 1 tb WD garantili mi ?
    bu ürünlerde sorun çok çıkıyor mu ? garanti olsa olur olmasada olur mu yoksa.
  • HDD konusunda ben WD'nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.Kişiden kişiye değişir tabi ki.Yine son kararı sen vereceksin.
  • Bir zamanlar Toshiba için en kaliteli hddleri onlar yapıyor diyorlardı. İpodlar da Toshiba kullanılıyordu diye hatırlıyorum. Ama günümüzde piyasa kalite ve performans konusunda Western Digitalin elinde.

Bu arada USB 3 Toshiba dediğin model kaç GB?

Haricilerde garanti konusu biraz sıkıntılı. Çünkü bozulduğunda verilerin kurtarılımını garanti etmiyorlar. Ben haricimi Amerikadan aldırdım. Ben düşürüp kırmadığım sürece bozulacağını sanmıyorum. Zaten bozulursa parasından çok kaybolan veriler önemli benim için.
  • Hertütlü WD Hddde 1 Numara...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisi arasından WD
  • Tabiki WD

• arkadaşım harici harddisk ve hd player ve benzeri şeylerde en iyisi western digital ben çok araşyırdım bunu ve wd wd wd

• bunu aldım arkadaşlar indirimdeydi 133 tl ye aldım iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GS_4141

bunu aldım arkadaşlar indirimdeydi 133 tl ye aldım iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum

Hayırlı olsun

• Aynı kararsızlığı ben de yaşadım ama toshiba aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.