ya arkadaşlar karar veremedim bu iki marka arasında..acaba hangisini alsam ??sonradan pişman olmak istemem keşke şunu alsaydım diye...toshiba 4 gb piyasada şu an yok alırsam 2 gb tını alacam...bigboya karar verirsemde 4 gb tını alacam ..ama hangi marka..???
İsim olarak Toshiba doğru tercih gibi görünsede, hız testlerinden Big Boy'un daha hızlı olduğunu biliyoruz... Bu şartlar altında BigBoy almak daha akıllıca olacaktır...
yüksek kapesite düşündüğüne göre bigboy daha iyi bir seçim olacaktır..kalitesinden süphen olmasın hemde hızlı
hız karşılaştırma konusu var bu başlık altında oraya bi göz at..
u3 özelliği ve fiyatının ucuz olması senin için o kadar önemli değilse bigboy tercih edebilirsin. yazma/okuma hızları daha iyidir fakat toshiba ondan daha işlevseldir. tamamen maddi durumuna ve ne istediğine bağlı
bigboy samsung chip kullandığı için bigboy un kalitesinden şüphen olmasın
ikisi de son derece kaliteli hangisi işini görecekse rahatlıkla alabilirsin.
ben bigboy 1 gb kullanıyorum gayet hızlı ve bir sorun yaşamadım tavsiyemdir.
A-Data 4GB çok uygun fiyata satılıyor...Kendi sitesindeki değerlere göre okuması 30 yazması 20 mb/sn...Yakın zamanda alan arkadaşlar olmuştu, ürünle ilgili görüşlerini yazarlarsa yardımcı olabilirler...
Bu arada bende bigboyun 1gb lık modelini kullanıyorum ve çok memnunum...Yanlız bigboyun piyasada olan 2 çeşit 4gb lık modeli var...Pahalı olan oldukça hızlı fakat ucuz olanın yazma hızı 4-5 mb/sn....
bigboy kullanıyorum. bence tosibayı al. u3 çok iyi bi özellik
arkadaşlar bende aynı konunun araştırmasındayım, hepsiburadada toshiba 2GB ile kingston 2GB ikiside 38 YTL, hangisini almalıyım. yorumlarınıza teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: mbklar
arkadaşlar bende aynı konunun araştırmasındayım, hepsiburadada toshiba 2GB ile kingston 2GB ikiside 38 YTL, hangisini almalıyım. yorumlarınıza teşekkürler.