arkdaslar ben bu laptop u kullanıyorum.27.09 tarıhınde vatan computer den satın aldım ve ınternet uzerınden garantı adı altında bır kayıt yaptırdım 04.10 - 02:00 de..
o gecen hafta ıcınde mousede takılmalar basladı oncelerı cıddıye almadım fakat sonrakı hafta ekranda anlık kararmalarda olmaya basladı hatta ekranın sag altında "görüntü sürücüsü problem yaşadı ve bu durumdan kurtuldu" dıye bı ıkaz cıkar oldu bu kararmadan sonra iş bu olunca kıllandım tabı..
dogru vatana gıttım ordakı adam adanadakı servıs onay versın bız yenısını bıle verrız dedı servıse gıttım ordakı tip sacma bı sekılde ınanmadı bna hanı alet ustasını gorunce calısır ya o mısal oldu cunku,ıstanbula gonderıp orda kontrol edılmesını teklıf ettı,içi acılmadın ıstedım ve vatan a gıderk yenıden format attırdım acaba yazılım hatası mı dıye,formatın ardından bı 7 gun kadar sıkıntı olamadı hatta counter falan kurdum hıc bı sıkıntı yoktu fakat bugun yıne mouse takılmaya ekran karamaya basladı , adanadakı servısı aradım , lap top u gondermemı ıstedı kendı kullanıp gormek ıstedı..
etraftan gorduguum kadarıyla toshıba ısıne geldıgı sekılde davranıyor,sızden akıl fıkır almak ıstedım..suan son durumum bu ne yapmalıyım yardımcı olabılırsenız cok ama cok sevınırım ..ozlellıkle genıs detaylar yazdım sıkılmadan okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım arkdaslar
ayrıca ınternetten yapmıs oldugum kayıtla aynı zamanda "no matter what guarantee" kapsamına mı almıs oluyorum bılgısayarı bılıyormusunuz ?