Şimdi Ara

Toshiba Parmak izli harddisk kutusu boş 10 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
6
Favori
6.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gondermek isteyen varsa 5 dal alırım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 31 Ekim 2015; 11:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderebilecek olan varsa 2 tane de ben almak isterim. Hatta Ptt kargoyla yollanırsa kargoda uyguna gelebilir. Yardım edecek olursa çok makbule geçer.

• Giden olmadı mı. Ben birazdan çıkıp gidicem o zaman

Hızları 2.0 muhtemelen. Ya adam yanlış söyledi ya da ben yanlış hatırladım

Üzerlerinde 500 gb 320 gb vs yazıyordu. Dediğim gibi muhtemelen içindeki hdd ler çıkarılmış. Bağlantı kısmı dahili olarak satılan hddlere uygun mu bilemiyorum

Çünkü kutu olarak değil hdd ile beraber satılıyor normalde. Benim eski bi wd harici diskim vardı. İçindekini söküp notebooka takayım dedim. Kutu kırılarak ılmıştı ve içindeki hdd notebook için ide veya sata bağlantısı taşımıyordu. Direkt monte edilmişti. Bu da öyle olmasın?

Değişik markalar da vardı. Markasız kutular daha doğrusu

Hepsi 2.5 inç ti ama

• şöyle bi baktımda 100 adetlik bir potansiyel var hazırda.. teske vatandasın telefonu olsada gittigidiyora koy diyebilsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efruz

Giden olmadı mı. Ben birazdan çıkıp gidicem o zaman

Hızları 2.0 muhtemelen. Ya adam yanlış söyledi ya da ben yanlış hatırladım

Üzerlerinde 500 gb 320 gb vs yazıyordu. Dediğim gibi muhtemelen içindeki hdd ler çıkarılmış. Bağlantı kısmı dahili olarak satılan hddlere uygun mu bilemiyorum

Çünkü kutu olarak değil hdd ile beraber satılıyor normalde. Benim eski bi wd harici diskim vardı. İçindekini söküp notebooka takayım dedim. Kutu kırılarak ılmıştı ve içindeki hdd notebook için ide veya sata bağlantısı taşımıyordu. Direkt monte edilmişti. Bu da öyle olmasın?

Değişik markalar da vardı. Markasız kutular daha doğrusu

Hepsi 2.5 inç ti ama

Sn efruz sokete bakın ide ise kimsenin isine yaramaz.. sata ve ide soketi tanıyabilirmisiniz ?

• göndermek isteyen varsa alırım bende +3
  • ssd alıp hdd leri boşa çıkanlar için iyi fırsat , benim 500gb hdd boşta kaldı mesela içinde veriler var bu alet çok iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de almak isterim. Alabilecek kişi ulaşırsa ödemesini gönderebilirim.
  • istanbulda nerde burası tarif eden olursa alır kargolarım. giden olursa banada alsın yada kadıköyden elden alır çayını söylerim :)
  • Şu an yoldayım. 2 otobüs 1 vapur ile eminönüne geçicem. Stok 20 civarı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Alacaklar özelden yazarsa alıp yollayayım

Yol parası 5 tl ekleyip 15 den göndereyim uyarsa. Kargo alıcı ödemeli olur. Resimleri çekip koyarım buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: efruz

Şu an yoldayım. 2 otobüs 1 vapur ile eminönüne geçicem. Stok 20 civarı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Alacaklar özelden yazarsa alıp yollayayım

Yol parası 5 tl ekleyip 15 den göndereyim uyarsa. Kargo alıcı ödemeli olur. Resimleri çekip koyarım buraya

hocam sız nerden gıdıyorsunuz oraya annadolu yakasındamı bende gıdeyım dedım ama sız gıtmıssınız ben elden teslım alırım sızden uyarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

istanbulda nerde burası tarif eden olursa alır kargolarım. giden olursa banada alsın yada kadıköyden elden alır çayını söylerim :)

Merhaba.

Hobyar Mh., Hamidiye Cad. No:10, Sirkeci, 34112 Fatih/İstanbul

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tanede bana ayirin lütfen

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Tamamdir pazartesi giderim kalirsa herkese yollarim.

• Kaç gb destekli acaba?

• 13 tane var

Adam konsolcu. Hddleri alıp konsola takıyorum daha ucuza geliyor dedi. Kutular temiz sata destekli

1 tb destekler dedi

Toshiba olanlar 2.0

3 tane slicon power var 3.0 destekliyor. Onşarın kasası hırpalanmış açılırken

• 1 er tane alabilrim
  • Toshiba stokları ben aldım. Sabah biri 10 tane birden almış. Şimdilik 3-4 tane adata kaldı.

• Biri alıp gönderse yada tükkanın telefonu yok mu arasak. havale yapsak ta gönderse
  • efruz E kullanıcısına yanıt
    2 adet de bana lazim forumdaş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.