Şimdi Ara

Toshiba Parmak izli harddisk kutusu boş 10 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
6
Favori
6.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer parmak izi zımbırtısıyla fantazi yapmacaksınız, USB 2.0 bir ürün almak mantıksız.
    Fotolardan göründüğü kadarıyla ürünün boyutu da büyükmüş.
    Bununla alacağınız okuma hızı max 45-50 MB/s'dir.
    20 TL'ye alacaklar için söylüyorum: SanalPazar, GG vb. yerlerde USB 3.0 ürünler 30-35 TL'den başlıyor.
  • Benim için güvenlik önemli o yüzden 3 adet ortaya 20liradan alırım diye yazdım. Ankara'dan gidipte alma şansım yok bu nedenle satan arkadaşa teşekkür ediyorum. Her halükarda gözden çıkardığım bir meblağ... 3 tanesini ben aldım, benim gibi isteyen birileri daha var sanırım ve onlar için almıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yamyam varmış şu forumda hayret ettim. Yüzsüz gibi 20'den gönderirim demiş bir de iyilik yapar gibi.
  • Vallahi ben gittiğimde silip süpürmüşler bi iki tane haşat kutulu vardı. Toplayıp isteyene forum amacına uygun yollayacaktım kısmet olmadı. Bidahakine artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

2008 de usb3 var mıydı ki yahu ?

Neuss, Almanya, Mayıs 2008 – Toshiba Bilgisayar Sistemleri Bölümü bugün, sağlamlaştırılmış yeni harici USB 2.0 sabit disk sürücüsünü piyasaya sürerek 2.5" depolama çözümlerini genişletti.

linke göre zaten usb 2.0
  • artık bu devirde 3.0 almak daha mantıklı kullacakssak hız da önemli işlevsellik 2 den bioyun yüklemek 2 3 kat ( 10 ka t diyorlar inanmayın ) daha hızlıdır
  • Millet neden patlamis bilmiyorum dandik 2.0 kutunun bile kavgasi oluyor almayip gecersin olur biter.

Burda 300 tlden telefon satilirken fantezisine stok eriten vardi onun gibi oluculuklerin yaninda bu hicbir sey.

Kaldi ki kac yerde dudukleniyorsunuz zaten adam ticaret mantigiyla cakallik yapmis %100 karla satmak istiyo bu gayet normal.

• Sırf şu 10 liralık adamlar! yüzünden gördüğüm hiçbir fırsatı forumda paylaşmıyorum. Misal, Kingston HyperX Cloud Gamer kulaklık geçen ay webdenal.com da 100 TL ye satıldı, ki sıfır ve garantili olarak Türkiye pazarında ki en iyi fiyattı. Aynı kulaklık bu sene başlarında yanlış hatırlamıyorsam hızlıal.com da indirimli olarak 175 TL civarlarına satılmış ve bayağı ilgi görmüştü. Benim 105 TL ye (5 TL kargo) aldığım sırada sıfır fiyatlar 250 TL, ikinci eller 200 TL civarlarında satılıyordu.

Uzun lafın kısası bu foruma iyilik yaramaz, şu 10 TL lik kutuya hiç ihtiyacım yok ama böyle bir kaç kuruşluk adamları! gördükçe iyi ki kulaklığın fırsat konusunu açmamışım diyorum.
    İhtiyacı yok iken sırf ticaret için alıp gerçekten ihtiyacı olanın hakkına girenler umuyorum hayatları boyunca 10 TL muhtaç halde yaşarlar.

• ilk kez birinden alıp gönderebilir misin diyecektim ki sağolsun yardımsever arkadaşın biri hepsini kendisine toplamış. yardımsever derken bizi yormamak için yani. güle güle kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

Orijinalden alıntı: efruz

Toshiba stokları ben aldım. Sabah biri 10 tane birden almış. Şimdilik 3-4 tane adata kaldı.

sabah alan benim. hepsini alacaktım da arkamdakilere bırakmak istedim biraz :)))

20 tlden yollayabilirim isteyen arkadaşlara

Kulagini cinlatabilmisimdir umarim, hos sagir bile olmus olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mserifoglu

Sırf şu 10 liralık adamlar! yüzünden gördüğüm hiçbir fırsatı forumda paylaşmıyorum. Misal, Kingston HyperX Cloud Gamer kulaklık geçen ay webdenal.com da 100 TL ye satıldı, ki sıfır ve garantili olarak Türkiye pazarında ki en iyi fiyattı. Aynı kulaklık bu sene başlarında yanlış hatırlamıyorsam hızlıal.com da indirimli olarak 175 TL civarlarına satılmış ve bayağı ilgi görmüştü. Benim 105 TL ye (5 TL kargo) aldığım sırada sıfır fiyatlar 250 TL, ikinci eller 200 TL civarlarında satılıyordu.

Uzun lafın kısası bu foruma iyilik yaramaz, şu 10 TL lik kutuya hiç ihtiyacım yok ama böyle bir kaç kuruşluk adamları! gördükçe iyi ki kulaklığın fırsat konusunu açmamışım diyorum.
    İhtiyacı yok iken sırf ticaret için alıp gerçekten ihtiyacı olanın hakkına girenler umuyorum hayatları boyunca 10 TL muhtaç halde yaşarlar.

Site fırsatını gören herkes alabilir, dükkan fırsatlarında çakallar nemalanıyor. Sizin mantığa karşıyım, iyi birşey yapmış gibi ''Ohhh fırsatı paylaşmadım,içimin yağları eridi'' yaklaşımını sergiliyorsan burayıda takip etmemen gerekiyor.

• Şahsen ben Kutuyu USB 3.0 diye almaya niyetlenmiştim.
    Bu saatten sonra USB 2.0 almam.
    Almak isteyen olursa buyursun USB 3.0 Case'ler 8-9$
    http://www.banggood.com/Wholesale-HDD-Enclosure-c-3822.html
    Alana da satana da hayırlı olsun.
  • Çakmadır o doğubanktaysa

• İlgili ürünü aynı yerden 3 hafta önce şirketteki arkadaşım aldı. Ürün kozmetik ve görünüş olarak güzel fakat, bir türlü çalışmadı. Bilgisayar ürünü cd olarak görüyor. Bırakın parmak izi okumasını takılan harddiski okusa yeterdi.

Tüm işletim sistemlerinde denedik çalışmadı. Calıstırabılen var ise güle güle kullansın.

Oradan toplu alıp burada farklı fiyata satan uyanık arkadaşta, elbet aynı muameleyi farklı bir fırsatta kendisine yasatılır, yaptığı hatayı anlar.

Selamlar herkese

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyata veren varsa talibim
  • deyvidey kullanıcısına yanıt
    ben arkadaş dan dün teslim aldım harddiski taktım dediğin gibi cihazı cd olarak gözüküyor, var mıdır bunun sürücüsü?

• Beyler benim anlamadığım şey adam almadan önce herkes "biri gidip alsın yol parası da benden 20 liraya alırım" diye yazmış sonra birden linç kampanyasına girişilmiş...
    Yapılan şey linki olmayan, fiziki olarak gidilip alınması gereken bir malı alıp isteyenlere kargolamak. Bunun için bir sürü vakit ve emek harcanmış.
    Demek ki millete güvenmeyeceksin bu devirde, kötü yine sen oluyorsun..
    Not: yanlış anlaşılmasın alan kişiyi tanımam etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

Beyler benim anlamadığım şey adam almadan önce herkes "biri gidip alsın yol parası da benden 20 liraya alırım" diye yazmış sonra birden linç kampanyasına girişilmiş...
    Yapılan şey linki olmayan, fiziki olarak gidilip alınması gereken bir malı alıp isteyenlere kargolamak. Bunun için bir sürü vakit ve emek harcanmış.
    Demek ki millete güvenmeyeceksin bu devirde, kötü yine sen oluyorsun..
    Not: yanlış anlaşılmasın alan kişiyi tanımam etmem.

Stok bırakmayacak kadar aldım isteyene 20 ye bırakarım denmese haklıydınız da, şuan değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

ben arkadaş dan dün teslim aldım harddiski taktım dediğin gibi cihazı cd olarak gözüküyor, var mıdır bunun sürücüsü?

Sadece toshiba HDD 'ler ile çalışıyor olmasın.Yani firmware gerektirebilir ?

• Gidip alıp gönderebilecek birileri var ise almak isterim dedim. Arkadaşımızın birisi alabileceğini soyledi. Vakit ayırıp gidip aldı, sağolsun. Ticaret amaçlı yaptığını düşünmüyorum. Ödemesini yaptım. Ürünü gönderince kullanıp, teşekkür edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.