Şimdi Ara

Toshiba Parmak izli harddisk kutusu boş 10 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
6
Favori
6.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 tan de ben aldım. Hepsi rezerve. Başka da kalmadı orda. Adata marka 2-3 tane vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb 2 için 20 tl istemek güzel hayalcilik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun 20 sini de kullanmanız dileğimle
  • Firsati burdan gorup hepsini toplayip 2 katina burda satmak, bu ticaret degildir adini siz koyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Firsati burdan gorup hepsini toplayip 2 katina burda satmak, bu ticaret degildir adini siz koyun...

Adını Feriha koydum. tabiki anlaya bilene
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Firsati burdan gorup hepsini toplayip 2 katina burda satmak, bu ticaret degildir adini siz koyun...

Bi nevi ticaret ama etik değil hocam ben eminim ki o gidip hepsini alan arkadaş satıp elde edeceği 80 liraya ihtiyacı yoktur ama para yani sonuçta sıcak geliyor insana

• Şimdi gidip alıcaktım 10tlden stoğu bitirdiler mi anlamadım ayıp alıcak insanlara 10 tane kalsaydı bari
  • Konuyu acan alip satmayi bilmiyor muydu? Buradan ogrenip, neredeyse konuyu acana bile birakmadan alip kar koyup satmak nasil bir dusunce?

• Konuyu gördükten sonra gidip ihtiyacı kadar almaktansa hepsini toplamak büyük terbiyesizlik. Konuyu açan arkadaş sen çakallık yap diye duyurmadı. Kendin görüp hepsini alsan anlarız.
  • Teknosa çadırıdaki wiifit olayı gibi oldu bu da :)

çakaller her an tetikte bekliyor :)
  • ticarete dökenin Allah belasını versin sakın ama sakın böyle insan müsfettelerinden 20 tlye almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 31 Ekim 2015; 17:15:56 >
  • Ticarete dökülecekse lütfen sıcak fırsatlara konu açmayalım , pişkin pişkin 20 TL ye satarım yazmış
  • kimse almasın elinde kalsın hepsi
  • Arkadaşlar işi dün gerek burda gerek özelde şehir dışındaki insanlar ordan alıp bize gönderebilir misiniz diye yazdılar. Onlara isnaden kalkıp gidilip alındı ve arkadaşlara rezerv edildi. Çinde bile 28-30 tl olan bi ürün. Elinde harddiski boşta olanlara güzel bi güvenli bi saklama.

İnsanların zihnini bulandırmayın lütfen

20 ye satan arkadaş da eminim 20 tlye bize alıp gönderir nisin diyenler için almıştır.

Ben şahsen bugün kendime ayırdığımı da göndereceğim. Çünkü dün de dediğim gibi ihtiyacım olmadığı için almamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: efruz

Arkadaşlar işi dün gerek burda gerek özelde şehir dışındaki insanlar ordan alıp bize gönderebilir misiniz diye yazdılar. Onlara isnaden kalkıp gidilip alındı ve arkadaşlara rezerv edildi. Çinde bile 28-30 tl olan bi ürün. Elinde harddiski boşta olanlara güzel bi güvenli bi saklama.

İnsanların zihnini bulandırmayın lütfen

20 ye satan arkadaş da eminim 20 tlye bize alıp gönderir nisin diyenler için almıştır.

Ben şahsen bugün kendime ayırdığımı da göndereceğim. Çünkü dün de dediğim gibi ihtiyacım olmadığı için almamıştım.

20 tl ye bize alıp gönderir misin diyen varsa zaten onlara ayrılmıştır o, buraya isteyene 20 den veririm yazmaz :)

+ olarak şu zamanda kimse çinden usb2 kutu getirip 30 tl vermez :)

• 2.0 ile 500 gb dosyayı bilgisayarınıza alabileceğiniz minimum süre 2.5 saat. hdd ye atacağınız minimum süre 3 saat. ürünün adı toshiba parmak okuma dalgasıda terane. tamam 10 lira ama. muhteşem bir şey değil. 30 liraya 3.0 birsürü kutu var bu zamana kadar sallamatiğin bonkör zamanlarında çoktan almış olması lazımdı gerçek fırsatçı arkadaşların. ben 2 tane fhrsby 23 - 25 liradan hallettim.
  • 3.0 usb varken 2.0 alınmaz artık.. 10 lira olsada bir işe yaramaz.İnsanın ruhu yaşlanıyor büyük dosyaları kopayalarken..
  • Keşke Doğubanktaki satıcı 20tl'den satsaydı da kimse birbirini üzmeseydi.
  • hiçç hoş olmamış değerini biz artıdık 2.0 terbiyesizlik burdan kazandığından hayır beklemesin .aç gçzlülükten başka bişi değil verdiği heyacan ii bişi değil :(
  • fiyatı nedir acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.