Şimdi Ara

Toshiba Parmak izli harddisk kutusu boş 10 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
6
Favori
6.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pc tanımıyor,tanıtamadım. cd olarak görüyor nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun?
  • henüz bana ulaşmadı. Gelsin, bir çözümüne bakacağız hocam.
  • Hutular geldi ama bende de 3 msg ustte yazıldıgı gıbı .. aynı durum..

driver ve software lazm.. 2009-1010 yılları arası satılmış. Ben baktım driver v.s bulamadım..

gece daha detaylı bakacagız artık..
  • son durum nedır arkadaslar? tanıtabıldınızmı?
  • Cd olarak görmesi normal bir nevi koruma bu. Biologin isimli yazilima giris yapılınca normal disk olarak görüyor ancak suana kadar bu biologin yazılımını bulamadım. Toshibayi arayip yardım isteyeceğim. Bu süre içinde yazilimi bulan olursa paylassin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ben de araştırdım. Biologin ile açılıyormuş. BioID ismi olarak değişmiş galiba

Şu linkde demo versiyonu var ama deneyemedim ben. Bi bakın

https://pralab.diee.unica.it/en/Biologin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bana ders olsun (55 TL)
  • bandax ders olsun 40 tl ve çalıştıramadım
  • varmı okutabilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

varmı okutabilen

Biraz araştırdım ürün Windows XP de direkt çalışıyormuş.
    ingilizce bilen varsa toshiba ya mail atabilir
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetbey. -- 6 Nisan 2017; 11:8:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbey.

Gençler, ben almadım ama şu linkte cd si ile birlikte satıyorlar:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-toshiba-hardisk-kutusu-parmak-izi-okuyuculu-207558690/detay

Bende cd var ama cd içinde sadece pdf dosyası var ve gerekli yazılımın hdd içinde olduğu yazıyor
  • Sadece Xp ile çalışıyormuş. CD olarak görünen kısımdan gerekli yazılımı Xp'de kurduktan sonra hdd görünüyormuş. Benim işime yaramıyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 23 Ocak 2016; 22:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Sadece Xp ile çalışıyormuş. CD olarak görünen kısımdan gerekli yazılımı Xp'de kurduktan sonra hdd görünüyormuş. Benim işime yaramıyor malesef.

Hocam bende 4 tane var hicbir sekilde calıstıramadık.
    Buradan efruz'a selamlarımı gonderiyorum kutuları gordukcede kulaklarını cınlatıyorum
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Xp'den sonra çıkan işletim sistemleri için dirver/yazılım desteği olmadığından çalışmıyormuş.
  • quote:

Xp'den sonra çıkan işletim sistemleri için dirver/yazılım desteği olmadığından çalışmıyormuş.

Bugun hemen xp kurup deneyecegim ama nasıl olacak bende hdd kutusu dvd okuyucu gibi gozukuyordu yanlıs hatırlamıyorsam
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Söylenene göre; Xp'de o cdnin içine girip yazılımını kurunca diskin içeriğini görebilir hale geleceksiniz. Çok fazla bir bilgi ve driver desteği yok tutulmayan bir seri ne yazık ki.

Sonuç hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 22 Şubat 2016; 10:21:37 >
  • quote:

Söylenene göre; Xp'de o cdnin içine girip yazılımını kurunca diskin içeriğini görebilir hale geleceksiniz. Çok fazla bir bilgi ve driver desteği yok tutulmayan bir seri ne yazık ki.

Toshiba Parmak izli harddisk kutusu boş 10 TL
    xp ve vistada bu hatayı geçemedm program açılışta hata veriyor win7 de program açılıyor hatta şifre bölümüde gelyor ama bu seferde program donuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Divizör

quote:

xp ve vistada bu hatayı geçemedm program açılışta hata veriyor win7 de program açılıyor hatta şifre bölümüde gelyor ama bu seferde program donuyor

yazılımını upload edermisiniz? bizlerde deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: t_tunccan

quote:

Orijinalden alıntı: Divizör

quote:

yazılımını upload edermisiniz? bizlerde deneyelim

https://pralab.diee.unica.it/en/Biologin

bu program çalıştı ama bu bizim istediğimiz program değil web camerasından yüz tanıma programı parmak izi ile ilgili değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 26 Şubat 2016; 1:03:23 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.