Şimdi Ara

Toshiba Pilinizin markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım Toshiba m70 serisine ait laplapın (laptopa genelde laplap derim :) ) pilin markası lite-on...

Acaba doğal bir durummu? Sizlerinkinin markası nedir?

Teşekkürler...

• Bunun marka olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle "Li-on" denilmek istenmiştir. Bu da pilin cinsidir . Yani "Lithium ion pil" , eskiden "Nikel cadmium" pilller vardı.

Toshiba , belki görmüşsünüzdür pil de üretiyor. Kalem pil gibi ürünleri piyasada mevcut. O yüzden bilgisayarlarının bataryalarını da kendisi üretiyordur diye düşünüyorum. Bu arada batarya performansı olarak Toshibaları tıpkı Sony Vaio gibi başarısız buluyorum. Bataryası iyi modelleri var ancak onların da performası düşük... işte böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 31 Mayıs 2006; 22:38:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Bunun marka olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle "Li-on" denilmek istenmiştir. Bu da pilin cinsidir . Yani "Lithium ion pil" , eskiden "Nikel cadmium" pilller vardı.

Dostum Lite-On bir marka. Bende M70 serisi kullanıyorum, bataryaya bakmadım ama benimde laptop'un adaptörü Lite-On marka. Sanırım adaptörde Lithium ion değildir.
    Şaka biryana bildiğim kadarıyla Lite-On'un monitör ve Cd-Rom'ları vardı bir ara. O zamanlar masaüstü pc kullanıyordum, ve eminimki hala birçok ürünü vardır.
  • ARKADAŞIM ,

NE DİYEYİM YANİ. HER GEÇEN GÜN NE İDİĞÜ BELİRSİZ KALİTESİ KENDİNDEN MENKUL MARKALAR ÇIKIYOR. "LITE ON" DİYE BİR ELEKTRONİK MARKASI TANIMIYORDUM. BENDENİZ SADECE KALİTELİ VE DÜNYACA MEŞHUR MARKALARI TANIR.

TOSHIBA'YA GELİNCE , BÖYLESİNE "DANDİK" BİR BATARYAYI BİLGİSAYARLARINA TAKDIĞI İÇİN KINIYORUM. BEN DE ZATEN TOSHİBALARIN BATARYALARI NEDEN HEP KISA DÜŞÜYOR DİYE ŞAŞIRIYORDUM. BATARYA LAPTOPU LAPTOP YAPAN ŞEYDİR. YOKSA "TAŞINABİLİR MASAÜSTÜ" DENİR O ALETE. NEYSE...

BEN ACER MARKA LAPTOP KULLANIYORUM HEM YÜKSEK PERFORMANSLI, GENİŞ EKRANLI, MÜSTAKİL (PAYLAŞIMSIZ) EKRAN KARTLI VE BATARYASI 5 SAAT GİDİYOR. ÇÜNKÜ BATARYASI P A N A S O N İ C
    MARKA YA... !!

TOSHİBAYA BURADAN

• arkdşım bnde m70 kullanıorum. ve li-ion yani lithium batryadır. muhtemelen sende yanlış yazım faln vardır. battary nın ustnde.
  • çk acer kullanıcıları grdm senn gibi konuşan. ve sonu hüsranla biten kullanıcılar bunlar.
    kalite lptap dedğim zamn 1-ibm 2-tshiba gelir akla.

bnde bir toshiba kullanıcısym. kalitdn ödn vermem. kalite olsun isterse pahlı olsun fartketmez.
    ama şu kesnki, toshiba ntebook lideri.

özellklere girrsen, 512mbrm-256(pylşımsız)ekran kartı-80gb5400rpm- pilsüresi 3,5saat, plde toshba...
    şurda 1,5 saatin hesabını yapıcaksak, sana diyecek söz bulamammm....

ekstra bi özllk senn dediğin acer bnm dediğim TOSHİBA

mr_thunder

• Örnek ; Benim DELL marka laptop'ım var. Pilinin markası DELL U1223 - Made in Japan - işlemcim P4 2.66 olduğu halde 2 yıllık pil 1,5 - 2 saat gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook için ram markası
    12 yıl önce açıldı
    En iyi alkalin pil markaları?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Örnek ; Benim DELL marka laptop'ım var. Pilinin markası DELL U1223 - Made in Japan - işlemcim P4 2.66 olduğu halde 2 yıllık pil 1,5 - 2 saat gidiyor

Dostum DELL'in kalitesinede diyecek birşey yok.
    Millet burda Acer - MSI övüp duruyor ama sanırım kalite makina kullanmamışlar,
    hoşgörmek lazım...
  • FUTBOL TAKIMI TUTANLAR GİBİ BİLGİSAYAR MARKASI TUTANLAR !!

BAKIYORUM, MİLLET TOSHIBA'NIN BİR AYIBINI AÇIĞA VURDUĞUM İÇİN SANKİ KULLANAN VATANDAŞA KÜFRETMİŞİM GİBİ SAVUNMA VE SALDIRI TAKTİKLERİNE BAŞVURUYOR

SANKİ TOSHİBA İLE BİR ORTAKLIKLARI VAR !

BU ARADA SORULURSA ACER'İN DE ÖZELLİKLE BAZI MODELLERİ İÇİN ELEŞTİRİ YAPABİLİRİM.

ANCAAK NE VAR Kİ TOSHİBA'NIN "DANDİK" MARKA BATARYASI VE PERFORMANS(SIZLIĞI) AYAN BEYAN ORTADA İKEN ÇOCUKSU FİKİRLERLE VE ORTAYA HİÇ BİR SOMUT VE KABUL EDİLEBİLİR BİR İDDİA KOYMADAN KENDİNİ ÖVMEYE ÇALIŞMA VE ACER'I KARALAMAYA ÇALIŞMA GAYRETİNİZİ OLGUNLUKLA VE HOŞGÖRÜYLE KARŞILAMAKLA BİRLİKTE GÜLMEKTEN DE KENDİMİ ALAMIYORUM, ARKADAŞLAR !

(insanlar hem 300- 500 dolar fazla ödeyip kazık yiyor. Hem de o paraya dandik bataryalı bir ürün satıldı diye şikayet etmek bir yana eleştirene de kızıyor ... Bu nasıl zihniyet ... Sanırım bunun arkasında tüketim toplumlarında görülen "marka" ile kendine "karizma yapma" ve edindiği karizmayı "çizdirmeme" içgüdüsü yatıyor... Yazık, çok yazık... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 4 Haziran 2006; 22:14:14 >

• Yaw lite on adotör markası. Hp_Acer_Toshiba genelde bu aletlerle gelen adaptörler Lite-on oluyor
  • bende m70 kullanıom pilin üstünde toshiba yazıo made in japan yazıo benimki kendi üretimi
  • Bende pili ve adaptörü dikkatle inceledim ve Lite-On diye bi ibare görmedim...Benim pilde ve adaptörde de marka olarak sadece Toshiba yazıyor
  • acer 5033 var bende adaptorde dvd wr da lite on
  • walla ARIMA .... vestelde yazıyo ....
  • yaw arkadaşlar bende hp var adaptörde öyle lite on gibi marka falan yazmıyor.
    o kadar baktım ama bulamadım.
    pil için ise cells made in japan,
    assambled in korea.

fakat 64 mb lik harici ekran kartım olmasına rağmen 4-4,5 saat kadar pilleri dayanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.