< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc_lord -- 14 Eylül 2009; 0:16:02 > |
Toshiba Qosmio G50-12I
-
-
2009 da yazdıgınız bu konu hakkında ben size bişey sorcam bu notebook u kullandınız mı kullanmışsanız memun musunuz şu anda? -
epey zaman geçmiş üzerinden. sadece bilgilendirmek için yazıyorum. ben hala kullanıyorum bu bilgisayarı. memnunum, ses harika, 2+1 var laptota, görüntü süper, ağırlık problem değil benim için, yıl 2014 yeni yeni bazı oyunları çalıştırmamaya başladı. ekran kartı yeterli ancak türünü desteklemiyor. bir de yeni oyunlarda yüksek çözünürlükte kasmalar yapıyor. e olsun o kadar da 6-7 sene oldu. muhtemelen seneye qosmio x70 alırım. çok pahalı olduğu düşünülebilir ancak ben olaya şöyle bakıyorum: üst düzey 2 laptop parası etmiyor açıkçası, ama ikisinden de daha iyi çalışıyor, görüntü süper, ses mükemmel, zevk paha biçilemez. ve 7 sene kullanıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrabay -- 13 Mayıs 2014; 11:11:00 > -
Cihaz nasıl? Epey zaman geçmiş üzerinden ama cihazı almayı düşünüyorum. Kasa tasarım çok hoşuma gitti
-
Cihaz nasıl? Epey zaman geçmiş üzerinden ama cihazı almayı düşünüyorum. Kasa tasarım çok hoşuma gitti
-
Merhabalar, 2014te yazmışım üstteki yorumu. yıl şuan 2024. yorumun bile üzerinden 10 yıl geçmiş.
15-16 yıldır laptop bende ve hala kullanıyorum. Elbette ana bilgisayarım değil, böyle bir şey beklenemez de :) -Monster tulpar var. Güzel bilgisayar ama Qosmio kadar hiçbir zaman keyif almadım-
Ama hala çok keyifli olduğunu söyleyebilirim. performans hantallaştı tabili, klavye hassasiyeti, ses hala mükemmel. oyun oynuyor musun sorusunun cevabı, 2016 pes oynatıyor. fifa açmıyor bile. LOL oynayabiliyorsun. en sonra geçen haftalarda girdim bu bilgisayarla ama 20-30 fps alıyorsun. göz bozmak için kullanılabilir.
bu yılda Qosmio G50 yi bulmak pek mümkün değil, anlamlı da değil. Benim gibi bağını kesmemişlerin elinde ancak bulunabilir.
-
Merhabalar. Geçen hafta sizdeki laptopun G50-12E modelini buldum ve aldım. Laptopu ilk elime aldığımda ne kadar kaliteli olduğunu hiss ettim. Gerçektende çok kaliteli cihaz olmuş. Cihazı bir az kullandım ve dediğiniz gibi ekranı ve sesi mükemmel. klavyesi iyi. multimedia tuşları güzel. Performansı gayet güzel. Laptopun belleğini 8GB yaptım ve işlemcisini X9100 yükseltdim. Oyun performansı iyi retro oyunlar oynamak için kullanılabilir. Fakat benim önemsediğim kısım multimedia büyük ekranda dizi izlemek harika. Sizdeki modelden faklı olarak bendeki modelde Quad Core HD (cell işlemcisi) bulunuyor. Bunun vasıtasıyla laptopda gesture control denilen uygulamaya girerek el hareketleri ile cihazı kullanabiliyorum. İnanılmaz kullanışlı özellik. Sonuç olarak laptop benim favorim oldu ve onu günlük kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X