Şimdi Ara

Toshiba Qosmio x870 14n, Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toshiba Qosmio x870 14n bir laptop alacağım, oyuncu bilgisayarı olarak kullanmak için fakat model biraz eski. Özellikleri aşağıdaki gibi.
    Sizce günümüzün oyunlarında sorun çıkarır mı bu bilgisayar 2000 TL vereceğim ve en az iki sene kullanmak istiyorum. İdare eder mi sizce?
    ram, hdd gibi bileşenler ve i7 olması beni cezbediyor fakat 3. nesil sanırım ve pek bir bilgim yok, aynı şekilde ekran kartından da pek anlamıyorum. Varsa yardımcı olacak arkadaşlar çok memnun olurum.

– i7-3630QM işlemci ile Intel® Turbo Hızlandırma Teknolojisi 2.0 / Saat hızı : 2.40 / 3.40 Turbo GHz
    – 16 GB (4 GB + 2 GB + 8 GB + 2 GB) | Maksimum genişleme : 32 GB | Teknoloji : DDR3L RAM (1,600 MHz)
    –NVIDIA ® GeForce ® GTX 670M / Bellek kapasitesi: 3.072 MB (GDDR5) VRAM
    –2 TB HDD (1 TB + 1 TB / 8 GB SSD) Hybrid sürücü

Qosmio X870-14N - Toshiba

Selam ve saygılar.

• byCraCkPoT kullanıcısına yanıt
    gtx670m gtx950m den daha kötü bir kart. oyun için alacaksan bu ekran kartı seni çok mutlu etmez gibi. low-medium ayarlarda oynatır sanırım ama çok da bilmiyorum. diğer bileşenlere bakılınca 2000 lira eder bence ama cihaz çok yıpratılmamışsa tabi. oyuncu adam da oyun bilgisayarının haşatını çıkarmıştır diye düşünürüm ben, o açından biraz riskli
  • byCraCkPoT kullanıcısına yanıt
    bütçeyi biraz daha zorlayıp asusun gtx serisi ekran kartı olan laptoplarına bakabilirsin. forumda kullanan çok arkadaş var ve artısı eksisi her şey ortada.
  • wallaha bu özelliklerdeki laptoplar yani 16gb ram 2tb hdd ve i7 işlemcisi olanlar genelde 4-5 bin tl civarı ama şimdi low-medium seviyelerinde oynayacaksakta bir anlamı kalmıyor bu bilgisayarı almanın. Teşekkürler sanırım vazgeçtim. Ekran kartı ve işlemcinin 3. nesil olması büyük dezavantaj anladığım kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.