Şimdi Ara

Toshiba S8 PROJEKSİYON CİHAZI Vatanda 940 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüm Vatan bilgisayara gittim, kampanya varmış, Toshiba S8 prokeksiyon cihazını asma aparatı ve storlu perde dahil 940 ytl ye aldım. (Cardfinans indirimiyle birlikte).

Özellikleri:

TEKNİK : 0.5" DMD Chip
    ÇÖZÜNÜRLÜK : S-VGA 800 x 600
    SIKIŞTIRILMIŞ ÇÖZÜNÜRLÜK : VGA / SVGA / XGA / SXGA
    PARLAKLIK : 2.000 ANSI-Lumen
    KONTRAST : 2000:1
    PROJEKSİYON FORMATI : 4:3 (16:9 formatına ayarlanabilir)
    LAMBA / LAMBA ÖMRÜ : 200 W / 2000 saat lamba ömrü (ekonomi modunda 3.000 saat)
    ÇALIŞMA FRAKANSI (hor./vert.) : 31.5 - 80 KHz / 56 -85 Hz
    LENS : F=2.7 - 3.0 / f=21.81 - 23.77 mm. manual zoom, focus
    ZOOM ORANI : 1.1 x
    DIGITAL KEYSTONE CORRECTION : Dikey +/- 15°
    GÖRÜNTÜ BOYUTU (Diagonal) : 0.88 m. ile 6.50 m. arasında
    PERDE UZAKLIĞI : 1.3 m. ile 11.0 m. arasında
    GİRİŞ SİNYALLERİ : HDTV&DTV, 480p, 480i, 576i, 576p, 720p, 1080i DVD,
    GİRİŞ PORTLARI : 1 x RGB, 1 x RCA, 1 x S-Video, 1 x Audio (stereo mini jack)
    ÇIKIŞ PORTLARI : 1 x RGB, 1 x Audio (stereo mini jack)
    HOPARLÖR : Var
    BOYUTLAR : 239 x 107 x 207 mm
    AĞIRLIK : 2.0 kg
    ÖZELLİKLER : Ekonomi modu, şifre fonksiyonu, panel kilidi
    AKSESUARLAR : Uzaktan kumanda ve bataryaları, Power kablosu, RGB kablosu, Kullanım klavuzu CD''si, Taşıma çantası
    GARANTİ : 2 YIL

Ürünü 4 saattir test ediyorum, gündüz olmasına karşın sadece iç perdelik dediğimiz, beyaz olan perdeler kapalı, ortam gayet aydınlık ama direkt vuran bir güneş ışığı yok, böyle bir ortamda gayet tatminkar görüntü aldım. Isınma durumu normal, ses beni hiç rahatsız etmedi. Bıyutları gayet güzel, içinmden çıkan çantası çok hoş. henüz oerdeyi kurmadım ama etiket fiyatı 160ytl olan bir perde hediye ediyorlar.

Biraz önce gençlerbirliği - kayseri maçının ilk yarısını izledim. Sonuç beni gayet mutlu etti. Dediğim gibi ortam gayet aydınlıktı. Ama asıl gece olunca performansını çok merak ediyorum

Bu fiyata ve hediyeleriyle gayet alınabilinir bir ürün gibi geldi bana. Şu ana kadarki kullanımım sonrası tavsiye ediyorum :)

• hayırlı olsun,çok iyi fiyat
  • cihaz ile ilgili yorumu olan başka varmı?
  • Teşekkür ederim. Şimdi hava karardı ve görüntü kalitesi kendini çok daha iyi hissettirtti. Sonuçta verdiğim para belli. Ürün beklentimin üstünde çıktı diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uners -- 25 Şubat 2007; 18:47:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.