Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Toshiba SATALLITE C855-2G5 Satın Al 2 Nisan 2021 10:01 1 1 Toshiba SATALLITE C855-2G5 Arkadaşlar herkese merhaba,Eba kullanımı amacı ile almış olduğumuz dizüstü bilgisayarımız şuan için ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.Toshiba SATALLITE C855-2G5 modelidir.Cihazı UlasAsmadili arkadaşımızdan almıştım. Rami yükseltildi. 480 GB SSD ilavesi yapıldı. Çalışmayan klavyesi değiştirildi. Sadece touchpad sorununu çözemedim. Aldığımda da aynı sorun vardı. İsteyen arkadaşlar tamir ettirebilir. Yanında Logitech klavye mause setini ve taşıma çantasını da gönderiyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RAMPAGE GALAXY-240 120MMx2 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ Toshiba SATALLITE C855-2G5 Satılık Office 2010 Kutulu Orjinal Windows 8.1 Lisans (Kutulu)