Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A300-17N NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel® Pentium® Dual-Core işlemci T2370 (1.73 GHz, 1 MB L2 cache, 533 MHZ FSB)
    Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
    2,048 MB (1,024+1,024) DDR2 RAM - max. 2,048 MB
    200 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük)
    Mobile Intel® GMA X3100, max. 358 MB grafik belleği
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)
    Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth™ 2.0 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion pil
    Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
    2.7 kg
    2 yıl garanti

ORITE CD-790MV KULAKLIK

Stereo kulaklık
    Metal gövde
    22 Hz-22 Khz frekans aralığı
    Yaka mikrofonu özelliği
    Ses ayarı esnek ip kulaklık kablosu
    Ayarlanabilir başlık

Arkadaşlar toshiba laptop alacağım sizce bu yukarıdaki laptop beni idare eder mi pek fazla oyun oynamam ama kafama takılan birkaç soru var tasarımına söz yok ama kasada beyaz beyaz çizgiler var bunlar kullanmadan dolayı soyulmuyor mu paylaşımlı ekran kartı var bu yetiyor mu pil ömrü ne kadar yetiyor yaklaşık olarak bana vista olarak verilecek bu ürün bunu xp ye çevirsem garanti kapsamına çıkar mı teşekkürler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe900 -- 1 Ağustos 2008; 21:30:31 >

• Ben de benim bir arkadaşa önerdim, laptop dizayn olarak harika görünüyor, speakerlar Harman Kardon'muş. Biz 800$+KDV'ye bulduk, bence kesinlikle değer. Bizim baktığımız modelde hdd 250gb yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 2 Ağustos 2008; 17:34:42 >
  • nerde buldunuz o fiyat çok uygun pazartesi almayı düşünüyorum
  • Arkadaşım bilgisayar satışı yapıyor. Bayi fiyatı bu yazdığım ama isterseniz sizin için bir tane getirtebiliriz. PM atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • bende bu modeli almayı düşünüyorum lütfen biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz kullananlar bilhassa
  • arkadaşlar ben bu aleti daha dün aldım iki gündür sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor.aman nazar değmesin:)walla ben yanında 5tane hediyesiyle 1250ytl ye aldım.işimi gayet güzel görüyor.dizaynı ve hoparlörlerden gelen ses çok başarılı.bu fiyata böle bi laptop gayet iyi diye düşünüyorum.tavsiye ederim.sorularınız olursa yardımcı olabilirsem sewinirim.ii günlerr
  • bu arada kasadaki beyaz beyaz çizgiler kasanın iç tarafından olduğu için soyulması söz konusu deil;)henüz oyun oynamadım pcde ama yükleyip oynayınca hangi oyunu nası çalştırıyor yada çalıştıramıyor onu da yazarım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite A300-15M
    16 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaş da getirtti bu modelden bir tane, kendisi kullanıyor. Alet estetik açıdan çok güzel, işlemcisinin biraz zayıf olması dışında bir eksikliği yok. Üzerindeki onboard ekran kartı zaten çok fazla oyun kaldıracak bir kart değil, daha çok vista'da aero kasmasın falan diye düşünülmüş sanırım.
  • walla arkadaşlar bu aletle şimdiye kadar 3 tane oyunu deneyebilme fırsatım oldu.max payne 2 ve prince of persia the 2 thrones'u sorunsuz çalştırıor:)ama devil may cry4 ü netten indirip denedim çalştrmıor.oyunda bi sorun olduunu zannetmiorum çnkü ana menüde fln gezinebiliorum, new game dedikten sora oyunun videosu girior ama oyuna başlamıor.kitlenip kalıo.haberiniz olsun.
    başka oyunları da denedikçe buraya yazarımm.benden başka deneyimi olanlar da bizimle deneyimlerini paylaşırsa sewinirimm..saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meirei -- 25 Ağustos 2008; 20:54:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.