Bildirim
Toshiba Satellite A300-1GN Mikrofon Sesi Algılamıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bütün sürücüleri düzgün bir şekilde kurdun mu ? -
bütün sürücü güncelleştirmelerini yaptım ama mikrofona konuşunca sadece cızırtı çıkıyo başka bişey yok -
bilgisayar mikrofonu görüyorsa(aygıt olarak) ve sürücüleri düzgün şekilde yüklendiyse mikrofonda sorun olabiliri -
pc mikrofonu görüyor ama sesi algılamıyor -
eğer hafifte olsa ses algılıyo ve cızırtı olarak çıkarıyorsa bu sesi donanımsal bi sorun var heralde. harici bir mikrofonunuz varsa onla deneyip bilgisayarda mı mikrofondamı sorun var anlayabilirsiniz diye düşünüyorum -
harici bir mikrofonum yok , sesi hiç algılamıyor sadece kayıtta cızırtı olarak çıkıyor -
Merhabalar, aynı sorun benim de bilgisayarımda mevcut. Harici mikrofon falan ne denediysem bir türlü gideremedim. Uzun süredir araştırmaktayım. Çözüm bulabilirsek çok güzel olacak -
aynen ya çok saçma bi durum -
Arkadaslar ben Toshiba'nın sitesinden en güncel ses kartı yazılımını indirdim realtek bendeki sorun çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X