Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
8
Favori
114.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm, kutusunda falan yani, herşeyiyle...
  • - laptop
    - içersindeki kutu: adaptör ve kullanım klavuzları

bunlar dimi, götürücez birazdan, en geç ne zamana gelir, yada en erken ne zamana gelir ?
  • Kutuyu tam içerikli olarak götürün.
    En geç 30 iş günü,en erken 1 hafta içerisinde geri döner.
  • vermedik, teknosadaki görevli bizi fikrimizden geri çevirdi, bu kadar basit birşey için, hele ki 10-15 günlük bi notebook için ben olsam garantiye yollamam dedi, isterseniz yollarım ama ilerde daha değişik bir sorun çıkartırsa onunla beraber yollarsınız dedi...

bence haklı da dedi sizce _?
  • Bence gönder gitsin,o küçücük şey senin gözünde hergeçen gün büyüyecek,takıntı yapıcak sende :) gönder için rahatlasın,ileride başka sorunla beraber götürürüm düşüncesine kapılma,bugünü düşün ve an'ı yaşamaya bak :D ilerde başka sorun yaşarsan tekrar gönderirsin ;)
  • yok ya hiç niyetim yok, oyun için klavye aldım 13 liraya onunla oynicam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu

yok ya hiç niyetim yok, oyun için klavye aldım 13 liraya onunla oynicam...

En mantıklısını yapmışsınız.

Aslında bende söyleyecektim ürünü garantiye göndermeyin diye ama vazgeçtim.Çünkü takıntı oluyor bende.Küçük bir şeyde olsa,kullanmasamda o tuşu sanki onarılması gerekiyormuş gibi hissediyorum.Sizde de öyle olur sandım.
  • :) görevli güzel bi konuşma yaptı haklıydı da...
  • valla benım ılk 19w'm kendı kendıne abuk subuk restart atıyordu o yuzden vermıstım garantıye. gercı benımkınde urun değısımı olmustu ama teknık servıste cıhazlara baya tıtız bakıyolarmıs arkadaslar, elden gorevlı gelip alıyomus, gene elden gerı getırıyomus tekno'saya. tek sıkıntı bıraz beklemesı oluyor ama salı gunu makıneyı verıp, pazartesı ben yenı makıneyı almıstım.. bılgısayarsız kalma sıkıntısı yoksa bence bıraksaymıssın dıye dusunuyorum.
  • bende garantiye dvd okumuyor diye vermiştim,1 hafta içinde geldi,harddiskimide test etmişler ve biraz yavaş çalıştığını tespit etmişlerdi,onu da yenisiyle değiştirdiler,üstelik 400 gb yerine 500gb taktılar :)
  • arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve bu bilgisayarı almaya karar verdim Ama keşke kumandası ve aydınlatmalı klavyesi olsaymış Teknosa'dan alacağım Alırken piksel testi ve ısınma problemine bakmam gerektiğini okudum Başka dikkat etmem gerek neler var acaba
  • hoparlöre bak, tuşlara bak, ayrıca görevli bana bu lef oldugu için ölü pixel olmaz demişti ama :S
  • artık laptopa geçtim
    masaüstünü kaldırdım format attım yarın bilgisayarcıya götürcez sattıracaz...

edit: bide usb çoklayıcı alıcam ama usb 3 tane 2 si klavye mouse, biride hdd oluyo olmuyo yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 14 Mayıs 2010; 18:56:04 >
  • merhaba, a500-1dn kullanıcısıyım fakat bu ürünle ilgili konu açılmamış sanırım.bazı sorunlarım var, örneğin düzgün bir şekilde çalışırken birden mavi bi ekran çıkıyo ve kendi kendini resetliyor, günde bir yada iki kez yaşıyorum bu durumu.windowsa çözüm araması yaptırdığım zaman bir süre arıyo ve daha sonra kayboluyo sorunun ne olduğunu göremeden.her sorunda garantiye göndermek istemiyorum kendi kendime yapabileceğim bir şey var mı?
    bir de ses sorunum var. internette harman/kardon teknolojisi harikalar yaratıyor yazıyor ama bana sorun çıkarıyo sadece :) bazen aralarda cızırtı geliyo bazen de müzik dinlemek gerçekten işkenceye dönüşüyo,o kadar cızırdıyo ki. şarkıyla alakası olabilir derseniz kesinlikle eminim bilgisayarda bi sorun olduğuna..
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
  • Arkadaşlar benim bilgisayar Toshiba Service Station çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Service Stationu silip tekrar yükledim ama sorun değişmedi. Bunu nasıl onarabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler...
  • Merhaba Arkadaşlar A500- 19w hakkında ön panel tuşlarında sessiz tuşu ön panel ışıklarını söndürüyor. Bu tip bir sorun nasıl çözülebilir. Bilgisi olan arkadaşlara... Teşekkürler şimdiden
  • Tekrar Merhaba arkadaşlar bu sorunu ben buldum sanırım inat edince. Toshiba assiste giriyorsunuz. Optimizasyondan toshiba düğme desteği
    Düğme Adı: Aydınlatma Açık/ Kapalı
    Gözat tan
    C:\Program Files\TOSHIBA\TBS\TBSSoundMute.exe
    Seçenek: isteğe göre (bende ses/mute)
    Açıklama: isteğe göre
    Kaydet deyip
    ön panel tuşuna bastım
    touch ped iletisi gibi seste geldi. Açık kapalı olarak
  • bahsettiğin şey elbette bir sorun değil fn + esc tuşu ile sessiz olur o bahsettiğin tuş ışığı kapatmak için yani bu normaldir sorun değildir.

kitapcığında o tuşun dediğin gibi sesi kapadığını söyler kitapçık a500 serisi için genel bir kitapcık olmasından ileri geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxburcuxXx

merhaba, a500-1dn kullanıcısıyım fakat bu ürünle ilgili konu açılmamış sanırım.bazı sorunlarım var, örneğin düzgün bir şekilde çalışırken birden mavi bi ekran çıkıyo ve kendi kendini resetliyor, günde bir yada iki kez yaşıyorum bu durumu.windowsa çözüm araması yaptırdığım zaman bir süre arıyo ve daha sonra kayboluyo sorunun ne olduğunu göremeden.her sorunda garantiye göndermek istemiyorum kendi kendime yapabileceğim bir şey var mı?
    bir de ses sorunum var. internette harman/kardon teknolojisi harikalar yaratıyor yazıyor ama bana sorun çıkarıyo sadece :) bazen aralarda cızırtı geliyo bazen de müzik dinlemek gerçekten işkenceye dönüşüyo,o kadar cızırdıyo ki. şarkıyla alakası olabilir derseniz kesinlikle eminim bilgisayarda bi sorun olduğuna..
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Windows 7 veya Windows Vista kullanıcı iseniz mavi ekran hataları ile karşılaşmanız çok sık olacaktır.
    Sebebi uyumsuz driver yada çalışmakta olan uyumsuz bir program olabilir.Garantiye bu sorun için gönderdiğiniz zaman yapabilecekleri pek birşey yok.Ancak format atarlar ve format ücreti alırlar.Ürününüzü kullanmaya devam ettiğiniz zaman yüklediğiniz programlar ile ileride yine mavi ekran ile karşılacaksınız.
    Windows XP'ye geçerek sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

Hoparlör sorunu genel olarak A500 serilerinde sık görülen bir durum ve ne yazık ki hatalı üretim serilere denk gelmişsiniz.Sorununuzu ancak servis çözebilecektir.Ürününüzün hoparlörlerinin set halinde değişmesi talebinde bulunun.

quote:

Orijinalden alıntı: akaldirim6155

Arkadaşlar benim bilgisayar Toshiba Service Station çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Service Stationu silip tekrar yükledim ama sorun değişmedi. Bunu nasıl onarabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler...

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/util_service_station_TC00209700C.exe

Güncellenmiş sürücüyü indiriniz.Öyle deneyiniz.Sorun devam ederse işletim sisteminizi baştan kurunuz.Eğer sorun hala devam ediyor ise garantiye göndermenizde fayda var.

quote:

Orijinalden alıntı: beyaz3547

Merhaba Arkadaşlar A500- 19w hakkında ön panel tuşlarında sessiz tuşu ön panel ışıklarını söndürüyor. Bu tip bir sorun nasıl çözülebilir. Bilgisi olan arkadaşlara... Teşekkürler şimdiden

Tekrar Merhaba arkadaşlar bu sorunu ben buldum sanırım inat edince. Toshiba assiste giriyorsunuz. Optimizasyondan toshiba düğme desteği
    Düğme Adı: Aydınlatma Açık/ Kapalı
    Gözat tan
    C:\Program Files\TOSHIBA\TBS\TBSSoundMute.exe
    Seçenek: isteğe göre (bende ses/mute)
    Açıklama: isteğe göre
    Kaydet deyip
    ön panel tuşuna bastım
    touch ped iletisi gibi seste geldi. Açık kapalı olarak

Bu işlemler haricinde Windows açılışında F2 tuşuna basarak Bios ayarlarına girerek sekmelerdeki Led seçeneğini bulup,tuşların ışığını açıp kapatabilirsiniz.

• teşekkür ederim cevapladığınız için, peki bu sorunlu uygulama hangisi onu anlamanın bir yolu var mı? bluescreen dayken printscreen yapamadığım için internette biraz araştırdım ve bluescreen view diye bi program indirdim, ekran resmine bakarak kodlardan bişeyler bulmamız mümkün mü
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.