Ekran kartı ayarlarında Notebook Panel Property seçeneği altında Scaling Options'u Full Screen yapmayı deneyiniz. Oyun ayarlarındanda resolution'u yani çözünürlüğü yükseltin. Oyunları tam ekran modunda oynayabilirsiniz.
dediğiniz yere nereden ulaşırım ?
Başlat çubuğunda,saatin orada çıkan simgelerde ekran kartınızın ayarlarını yapabileceğiniz bir simge olmalı.NVidia simgesi. Yada masaüstünde sağ tık yaptığınızda ayarlar menüsünde ekran kartınız için ayrı ayarların bulunduğu GeForce adlı bir bölüm olmalı.Oralara bakabilirsiniz.
oyunu indirdigim sitede konuya yorum yazdım malesef bazı oyunlarda wide yok yazmıs, dogrumudur... ?
quote:
Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu
oyunu indirdigim sitede konuya yorum yazdım malesef bazı oyunlarda wide yok yazmıs, dogrumudur... ?
Doğru,ne yazık ki tüm oyunlar wide screen desteklememekte. Bu yüzden oyunlarda hoş olmayan görüntüler ile karşılaşıyor. Ancak çeşitli yamalar ile bazı oyunları wide screen olarak oynayabilirsiniz.
Diğer oyunlar için gerekli yamalar üretilmiş ise arayarak bulabilirsiniz.Undercover için birkaç değişiklik yaparak widescreen oynanabileceğini okudum ancak deneme imkanım olmadı. Buradan linke ulaşabilir ve deneyebilirsiniz.
mükemmellik garantisi aracılığıyla geri ver, beğenmedim de paranı iade ederler yada başka türlü... 4 gün geçmediyse ürünü alalı hemen geri götür iade işlemlerini yap..
arkadaşlar benim yereldisk d hasar gördü yazılımsal olarak acronis le programları kurtardım yeniden d oluşturup hepsini oraya kopyaladım ama receoveriy yaptıgımda cmd (siyeh ekranda) hata verdi dvd versiyonunu yapmamıştım şimdide yapamıyorum Toshiba Recovery Media Creator çalışmıyor dosya boyutlandırılıyor gibi hata veriyor şimdi ne yapmam lazım benim recovery cd nasıl bulabilirim
bu arada oyun oynarken galiba, ok tuşlarının yukarı ok tuşu çıkmış, taktım ama yamuk duruyor, ne yapayım :) nasıl çıkartabilirim yada düzeltebilirim...
<^> ..v
şeklindeya, ^bu tuş önü yukarı kalkacak şekilde eğik duruyor bıçakla falan da zorlayamadım kırarım diye, nasıl ve hangi şekilde çıkarabilirim yada düzeltebilir miyim?
Telefon ile çektim biraz bulanık oldu ama belli oluyor.Tuşu söküp,takarken üzerine bastırmanız yeterli.
arkasına basıp önden mı çıkarıyım aynı anda sağa sola tırnaklarımı geçirip direk kaldırıyım mı, kırılacak gibi oluyor da korkuyorum :(
uğraşlarınız için teşekkürler, şimdi kursa gidiyorum gelince yaparım
gelmeden teknosaya uğrayıp 50li dvd 50li cd kablosuz mouse --------------- Önerilerinizi yazın ama mini alıcı olacak mikrofonlu kulaklık ---------------- Önerilerinizi yazın ama kablo uzun olucak
25li verbatim dvd+r 25li verbatim cd-r aldım
mouse almadım..
kulaklık olarak şunu aldım
logitech clearchat stereo, bass ve tis olarak çok hoşuma gitti :)
tuşu çıkarma soruma bir cevap daha verirseniz :)
"""arkasına basıp önden mı çıkarıyım aynı anda sağa sola tırnaklarımı geçirip direk kaldırıyım mı, kırılacak gibi oluyor da korkuyorum :( """"
tuşun üst tarafına tırnağını sok,hafifçe kendine doğru çek,çok korkma kolay kolay kırılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: R0ME
quote:
Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu
tamamdır oldum ikisinede aktivasyon kodu da geldi.
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Umarım bu aktivasyon kodlarını kullanmak zorunda kalmazsınız bile.
burda bahsettiginiz aktivasyon kodu nedir arkadaslar?..
mail veriyorsun ya, mail adresine aktivasyon kodu geliyor o yani :)
ya ben çıkardım taktım ama yine aynı :S
şöyle bi durum var ondan olabilir mi, tuşu çıkarınca altta gri bi plastik var sert, o yukarı kalkıyor tırnakla, normalde de biraz kalkık :S
yardım edin anlamadım daha ilk haftadan kırdık mı biyerini :S
Resimler net çıkmamış ama görüldüğü kadar klavyede sabit kalması gereken parça sanırım tuşa takılmış. O parçayı tuştan çıkartıp klavyeye takın.Sonra tuşu yerine oturtun.
Kolay kolay kırılmaz o parçalar.O yönden içiniz rahat olsun.