Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
8
Favori
114.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toshiba Value Added Package for Win7 64Bit

bunu indirdim de kurmadım, TPS nin menüsünü açmak için bunu mu kurmam lazm ?
  • arkadaşlar benim hdd recovery yok ve fn tuş özelligi çalışmıyor fn tuş özelliğinin çalışması için Toshiba Value Added Package for Win7 64Bit mi kurmam gerek lütfen sölermisinizz
  • tps onun içinde evet.
    bilgisayarlarınızı bence servise goturmekten cekınmeyın arkadaslar.. gercekten gayet ıı bakıyolar, sonucta servıstekı ınsanlar o cıhazlara ıyı bakılması konusunda uyarılıyor. tek sorun bılgısayarınızın ne zaman gerı gelecegı! ama onunla ılgılı de servısı arayıp sorabılıyorsunuz zaten.
  • @vefaayvaoglu
    Daha önceki mesajımda belirtmiştim;

Toshiba Power Saver'a ulaşamayan arkadaşlar;

TPS,Toshiba Eco Programının alt bünyesinde bulunmakta.
    Toshiba Eco ile TPS'nin yapabileceği tüm işlemleri yapabiliyorsunuz.Harici olarak TPS aramanıza gerek yok.

Programları yüklemenize gerek yok.Zaten TPS,Toshiba Eco bünyesinde mevcut.Toshiba Eco ile TPS'nin yapabileceği tüm işlemleri yapabiliyorsunuz.
  • merhaba arkadaşlar

ben de toshiba a500-w7-64 bit-eng kullanıyorum...

ocak 2010 da aldığım toshiba notebookta mavi ekran hatası veriyordu. ve çılışta, müzik dinlerken cızırtı, tizzz yapıyordu...bazen hiçbir program çalışmaz iken bile cpu %5O nin üzerinde kasılıyordu...sonradan autocad gibi programlar kullandığımda kapanıyordu. servise götürdüm değiştirilmesesi gerektiğini söylediler..ben de alıcı firmadan (netspariş) yeni bir tane aldım...

ancak 2 ay sorunsuz kullandıktan sonra aynı sorunlar başladı...bazen mavi ekran hatası, sesde sorun ve wirelless alatinde sorunlar yaşıyorum..

1- tekrar servise mi götüreyim
    2- driverleri güncelledim.sorun devam ediyor. sizce toshibanın driverlerini mi kaldırayım değiştireyim..:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: derastic

merhaba arkadaşlar

ocak 2010 da aldığım toshiba notebookta mavi ekran hatası veriyordu. ve çılışta, müzik dinlerken cızırtı, tizzz yapıyordu...bazen hiçbir program çalışmaz iken bile cpu %5O nin üzerinde kasılıyordu...sonradan autocad gibi programlar kullandığımda kapanıyordu. servise götürdüm değiştirilmesesi gerektiğini söylediler..ben de alıcı firmadan (netspariş) yeni bir tane aldım...

ancak 2 ay sorunsuz kullandıktan sonra aynı sorunlar başladı...bazen mavi ekran hatası, sesde sorun ve wirelless alatinde sorunlar yaşıyorum..

2- driverleri güncelledim.sorun devam ediyor. sizce toshibanın driverlerini mi kaldırayım değiştireyim..:((

Merhaba;
    Ürünü recovery disk ile yeniden kurunuz.
    Sorunların devam etmesi halinde servise götürünüz.

• fun değil fan club olması lazım

bu arada arkadaşım aldı geçenlerde bu modelden metroporttaki toshiba shop dan hiç bir sıkıntısı yok(ilk mesajlardaki hoparlör sorununu okuduğumdan yazıyorum)

@R0ME

selamlar hacı sana da.. buralarda takılıyormuşsun demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 27 Mayıs 2010; 6:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

fun değil fan club olması lazım

bu arada arkadaşım aldı geçenlerde bu modelden metroporttaki toshiba shop dan hiç bir sıkıntısı yok(ilk mesajlardaki hoparlör sorununu okuduğumdan yazıyorum)

@R0ME

Vealeykümselam,
    Biz fanı değiliz,eğlencesine takılıyoruz buralarda,o yüzden fun club dedik.(Fena yalan olmadı ama.)
    Güle güle kullansın,kazasız belasız.

Bir süre buralardayım,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Yakında AvB FanClub'a dönüş yapacağım,sistemimi yeniledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

fun değil fan club olması lazım

@R0ME

Vealeykümselam,
    Biz fanı değiliz,eğlencesine takılıyoruz buralarda,o yüzden fun club dedik.(Fena yalan olmadı ama.)
    Güle güle kullansın,kazasız belasız.

Bir süre buralardayım,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Yakında AvB FanClub'a dönüş yapacağım,sistemimi yeniledim.

yalnız sen ses sistemim falan yok diyince ben çok kötü bir şeye kaldın sanmıştım ama bu modelin ses çıkışı normal standartlara göre gayet iyi..

• arkadaşlar merhaba.. öncelikle bu seriden sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum :( ben de aynı sorundan muzdaribim. bundan yaklaşık 1 ay önce ses sorunu ile karşılaşmıştım ve sorunun çözümü için bios güncellemesi yapmak istemiştim fakat bios update sırasında daha kötü bişey oldu ve bios dondu anakart yandı. servise gönderdim ve anakart değişimi yaptılar yaklaşık 3 hafta sonra. bu yeni takılan anakart ile ilgili hiçbir sorun yok ve ses sorunu ile de karşılaşmadım şu an. demek istediğim şudur ki toshiba bu seride kullandığı ses kartını ya da komple anakart ile ilgili bir parçayı hatalı üretim sonucu piyasaya sürdü. ve biz nihai tüketiciler de ceremesini çekiyoruz toshiba yı seçtiğimiz için!!! herkese tekrar geçmiş olsun inş. sorun hayırlısıyla düzelir millette verdikleri paranın pişmanlığını üzerinden atar :)
  • hayır anlamadıgım bu ses olayı ses kartıylamı yoksa işletim sistemi ile alakalı? herkes birşey söylüyoda =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

Orijinalden alıntı: derastic

merhaba arkadaşlar

Merhaba;
    Ürünü recovery disk ile yeniden kurunuz.
    Sorunların devam etmesi halinde servise götürünüz.

dostum önce cd siz recovery yaptım aynı sorun devam etti. daha sonra oluşturduğum recovery dwd ile yaptım. aynı sorun devam etti.. toshiba tempro programının söylediği tüm up dateleri yaptım..sorun dewam etti..:((

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat35

arkadaşlar merhaba.. öncelikle bu seriden sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum :( ben de aynı sorundan muzdaribim. bundan yaklaşık 1 ay önce ses sorunu ile karşılaşmıştım ve sorunun çözümü için bios güncellemesi yapmak istemiştim fakat bios update sırasında daha kötü bişey oldu ve bios dondu anakart yandı. servise gönderdim ve anakart değişimi yaptılar yaklaşık 3 hafta sonra. bu yeni takılan anakart ile ilgili hiçbir sorun yok ve ses sorunu ile de karşılaşmadım şu an. demek istediğim şudur ki toshiba bu seride kullandığı ses kartını ya da komple anakart ile ilgili bir parçayı hatalı üretim sonucu piyasaya sürdü. ve biz nihai tüketiciler de ceremesini çekiyoruz toshiba yı seçtiğimiz için!!! herkese tekrar geçmiş olsun inş. sorun hayırlısıyla düzelir millette verdikleri paranın pişmanlığını üzerinden atar :)

bende de bios up date de sorun çıktı.. acaba safe mode ta mı yüklesem?

bilgisayarı yeni açtığımda ses çızırtı yapıyor..bazen gereksiz yere kasılıyor..wireless bulurken uzun sürüyor....notebook u servise götürdüm herşey normal şekilde çalıştı.dumur oldum..:))

• SRS Audio Sandbox'ı kurdum sesde gerçekten hatrı sayılır bir degişim oldu, fakat bu programı kurup pc i kapatıp tekrar açtıgınızda ses alamıyorsunuz pc den ancak programı silip öyle açarsanız ses geliyor.. nedeni ne olabilir acaba? yoksa windows7 işletim sisteminemi uyumlu degil?
  • @ROME
    bilgisayarı alalı çok olmadı servise verip aleti mundar etmelerini göreceğim ihtimalini de düşünerek şu aşamada servise vermeyi düşünmüyorum. çünkü o ses beni çok rahatsız etmiyor aciliyeti yoksa yaz bitince göndersem olmaz mı? sonuçta 1 ay benden uzak kalacak ki bu da yaz dönemini bilgisayarsız geçirmem demek...
    dediğim gibi aletin mundar olma ihtimali de var bari temizken birazcık kullanayım ki ses şu aşamada çok problem olmuyor. bu konuda yorumun nedir? sonuçta teknosa garantisi devam ediyor sanırım 2 yıl kadar ha şimdi göndermişim ha 3 ay sonra kimseden para almadıklarına göre benden de almazlar herhalde 3 ay geçti diye :D
  • @bonuskafa
    Donanımsal olarak kaynaklanan problemlerde var,yazılım ile düzelebilen problemler var.
    A500 serilerinin bir kısımı hatalı üretim olarak piyasaya çıktı.Hatalı üretim serisi kullanıcıları ne yazık ki anakartta ısınma,hoparlörlerde sorun yada mavi ekran hatası ile karşılaştılar.Laptopun kendisini aşırı ısınmadan dolayı sürekli kapatması da ayrı bir sorun.

@derastic
    Siz zaten üzerinize düşen,yapılabilecek tüm işlemleri yapmışsınız.Teknik bir arıza var sanırım laptopunuzda.Dediğim gibi İstanbul'daki servise göndermenizde fayda var.
    İSTANBUL Mecidiyeköy NCS Bilgisayar 0212 347 7144
    İSTANBUL Mecidiyeköy Toshiba Center 0212 274 5455

@orhunmut
    Laptopunuzu garanti süreci içerisinde istediğiniz zaman servise yollayabilirsiniz.
    Dediğiniz gibi bazı servisler dikkatsiz çalışıyor ve ürüne fiziki olarak zarar verebiliyor.(kapak,kasa çizikleri gibi)
    Eğer sorununuz sizi rahatsız etmeyecek düzeyde ise dediğiniz gibi mümkün olduğunca servise geç göndermeniz daha iyi olacaktır.

• ben value package yi kurmadan önce gerçi vardı ama tps yi kurmayı denemiştim eski sürümünü, xp için olanı, neyse kurmuş value package i kurunca düzeldi ama o eskisini silemiyorum :S böyle bir hata veriyor :S

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu

ben value package yi kurmadan önce gerçi vardı ama tps yi kurmayı denemiştim eski sürümünü, xp için olanı, neyse kurmuş value package i kurunca düzeldi ama o eskisini silemiyorum :S böyle bir hata veriyor :S

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB

TPS'nin vermiş olduğu en genel ve klasik hata.XP'de de aynı hatayı veriyor.
    Bulunduğu dizinden silebilirsin.

• o zaman burdan da silinir mi ve şöyle bir durum da var tps yi prog files ten silince value package i silip tekrar mı kurmam gerek ??

dosyalar yenilensin diye ?
  • Arkadaşlar A500 Serisi kesinlikle ama kesinlikle Sorunlu seri değildir....Ses sorunu yazılımsal Googleye Windows 7 ses yazın nedemek istediğimi anlayacaksınız...A500-19w Almadan almanya -america dahil 10 gün araştırdım Performans + Tasarım ödülü alan Bu serinin yapılması için Japonyada Almanyada-Indonesia da 125 gün test yapılmış....
    Ses sorunu tamamen yazılımsal ...Ben we 4 arkadaşım kullanıyoruz ...Sadece bir arkadaşımızda ses cızırtı sorunu çıktı onada wista ses driverı yükledik düzeldi..Sorunlu seri Olsa yasal Anlamda toplanır..Yerine Aynı DeĞERDE ürün verilir...Diğer insanlarıda bilmeden araştırmadan yanlış yönlendirmeyelim...Toshiba-Apple-Sony gibi dünya dewi markalarda sorunlu seriye rastalayamazsınız ...Bu yüzden fiyat ve kalite bakımından diğer güney kore firmalarından farklılıar...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.