Arkadaşlar merhaba... Uzun zamandan beri kafama göre bir laptop arıyorum. Aslında kafama göre derken özellik olarak iyi artı estetik olsun anlamında... Son birkaç gündür ilgi alanıma bu cihaz girdi. Eğer kullanan arkadaş varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Chip Seti Intel İşlemci P7450 İşlemci Cache 3 MB L2 cache İşlemci FSB 1066Mhz İşlemci Hızı 2.1 Ghz İşlemci Platformu Intel Core 2 Duo Ekran Özelliği 16 " / 1366 x 768 WXGA Ekran Boyutu 16" Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 220M Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran Ekran Kartı Hafızası 1024 MB Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 4096MB 1066MHz Sabit Disk Kapasitesi 500GB 5400RPM 8MB HDD Hızı 5400 RPM Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) ? 3 FireWire Yok 10/100 Ethernet Var Paket İçeriği Notebook İşletim Sistemi MS Windows 7 Home Premium HDMI Var E-Sata Var Webcam Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Var Kart Okuyucu 5-in-1 (SD , MMC , MS , XD , MS PRO) Ağırlık 2.76
Özellikleri bu... Aslında P8700 altı işlemci düşünmüyordum ama açıkcası ilgimi çekti.
Ya da önereceğiniz başka modeller olursa da sevinirim. Yaklaşık 2250 civarı bir bütçem var.
İlgilenen ve yorumda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım sana toshiba önermem . Aletler iyi ama ilerde laptop birkaç sorun çıkaracak ve servise göndereceksin.Servisten çekeceğin çile seni öldürecek , nerden aldım bu toshibayı diyeceksin. Ben çok memnun olduğum ısınma sorunu olan makinamı garantiye gönderdim fanı temizleyip gönderdiler ama laptopu çizmişler ve olayı benim üstüme atmaya çalışıyorlar 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum . Yetkili servisi çok kötü .
Dell i araştır bence bi arkadaşımda dell var xps serisinden bi model . Arkadaşın laptop bozulunca servis evde tamir yapıyor. Arkadaş bana bunu anlattığında inanmamıştım ama fotoğrafları gösterince şaşırdım ve dell e helal olsun dedim. Ayrıca dell laptopların parçalarını kendin sökebiliyorsun aletin içini temizleyebiliyorsun ve garantisi devcam ediyor ama toshibada bu yok. Bence biraz daha araştır inşallah toshiba almazsın
Arkadaşım sana toshiba önermem . Aletler iyi ama ilerde laptop birkaç sorun çıkaracak ve servise göndereceksin.Servisten çekeceğin çile seni öldürecek , nerden aldım bu toshibayı diyeceksin. Ben çok memnun olduğum ısınma sorunu olan makinamı garantiye gönderdim fanı temizleyip gönderdiler ama laptopu çizmişler ve olayı benim üstüme atmaya çalışıyorlar 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum . Yetkili servisi çok kötü .
Dell i araştır bence bi arkadaşımda dell var xps serisinden bi model . Arkadaşın laptop bozulunca servis evde tamir yapıyor. Arkadaş bana bunu anlattığında inanmamıştım ama fotoğrafları gösterince şaşırdım ve dell e helal olsun dedim. Ayrıca dell laptopların parçalarını kendin sökebiliyorsun aletin içini temizleyebiliyorsun ve garantisi devcam ediyor ama toshibada bu yok. Bence biraz daha araştır inşallah toshiba almazsın
Aslında benimde ilk tercihim dell' di. Ancak özelliklerinin yanı sıra bana nümerik tuşlarda gerekiyor, hesaplama işlemleri için. Dell Studio 1555 B87P45 ilk tercihimdi. Ama nümerik tuş olmaması ve ekran kartının 512 MB olmasından dolayı vazgeçtim.
Toshiba' nın servislerinde sıkıntı olduğu forumlarda belirtiliyor ama neredeyse bütün firmalarda aynı sıkıntı var. Gerçekten kararsız kaldım.
Yorumun için teşekkürler.
Diğer yorumlarda bulunan arkadaşlara da teşekkürler...
Arkadaşlar bu ürün ile ilgili güzel bir inceleme buldum bakmanızı tavsiye ederim.