merhaba... toshiba almak konusunda ısrarcıyım... üst modellere gücüm yetmediği için A100-1M4, A100-906 vb. birkaç model arasında tercih yapmak durumunda kaldım... ancak a100-906 yı zaten bulamadım, ki güzel olacaktı - donanım ve özellikle xp olması vs. - ... a100-1m4 de dahil diğer birkaç model de çok az yerde var ve genelde teşhir ürünleri... en son bu modelle karşılaştım... görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim; malum birşey almanın verdiği kararsızlık; ki özellikle benim gibi kararsızlık gibi ciddi bir sorununuz varsa... 1.46 Ghz olması düşündürücü benim için ve t2310 hakkında fazla bir fikir sahibi olmayışım...
TOSHIBA SATELLITE L40-14H
Teknoloji : Çift Çekirdek İşlemci : Intel Pentium Dual Core T2310 İşlemci Hızı : 1,46GHz 1M L2 Cache 533MHz FSB Bellek : 1 GB Ağırlık : 2,7 kg Bluetooth Portu : Yok Ekran Belleği : 358 MB (Max) Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Stereo Model : SATELLITE L40-14H Bellek Tipi : 667 MHz Ekran Özelliği : WXGA TFT Grafik Tipi : Intel GMA X3100 Klavye/mouse : Türkçe Q Optik Sürücüler : DVD-RW Dual Layer Menşei : İthal Pil Tipi : Li-Ion Sabit Disk : 120 GB Touchpad Mouse : Var Wıreless : Var Dahili Kamera : Yok Usb Bağlantı Adedi : 2 Tipi : Profesyonel Yazılım : Windows Vista Home Premium
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme