Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ısınma sorunu var mı bu pcde ? Bugun teknosada bu cihazın 117 olan modeli vardı. Sağ taraf tuhaf bi sekilde ısınmısti ? Sebebini anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1st4n6uL kullanıcısına yanıt
    Helal olsun bu TNB 'ye..Cidden uzatmışlar süreyi..Alacaklar için tam bir fırsat..Bilgi için teşekkürler hocam..
  • Mağazadaki cihazlar sürekli açık yada uyku modunda..O ısınmanın bir diğer nedeni ise driver(update) güncellemesinin olmaması...

@melihgezer : hocam usb klavye kullanalım biz kesin çözüm..
  • sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    Aynen usb klavye,ama şuan evde değilm o işi evde halledicem,böyle olmuyor basakren içim gidiyor :D
  • Valla bende çok oyun oynuyorum, bu yüzden sağlam bir usb klavye alacağım elim bollaştığında.

Birde kafama birşey takıldı. Bu toshiba ürünlerine 5 yıl garanti yapacak kadar neden güveniyor ?
  • Snorlanx S kullanıcısına yanıt
    Performans gerektiren bir iş (genellikle oyunlar) yaptığın zaman bütün laptoplar ısınır. BU laptopta gta5 oynarken ısınıyor. Fakat ısınma laptopun sağ kısmında oluyor (Ekstra rakamların olduğu bölüm biraz ısınıyor). Bu arada salaklar fanı sağa koyup sağlakları düşünmemiş. Oyun oynarken mouseyi fan çıkışından aşağıda tutmak gerekiyor. Fakat o kadarda dert edilecek birşey değil.
    gta 5 hangi ayarda ne kadar fps alıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevdasokaqi

Toshiba 5 yıl garanti kampanyasını 30 Nisan'da bitirdi..O halde 5 aylıksa 5 yıl olma ihtimali çok düşük..2100 güzel bir fiyat..Ram bile çok pahalılandı..Bu cihazdaki ram 16 gb ..Cihaz temizse alabilirsin hocam ...

Biri bitiyor diğeri başlıyor. Yani 5 yıl garanti sürekli ve devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

Bu modelde SSD takmak kolay. Sadece 12 tane vidayı sökme işi sıkıntılı . Aslında sıkıntı vida deliklerini kapatan lastik tıpalar. Nerdeyse hepsinin kıvrımı kalınlığı farklı. Vidaları sökerken lastikleri belli bir sıraya göre sökerek numaralandırın. Yoksa benim gibi SSD yi takip Kapağı kapatıp vidaları taktıktan sonra 2 saat lastik tıpaları yerine oturtmaya calisirsiniz. Vida Boyları standart hepsi ayni. Bir de tüm kapağın vidalarını soktukten sonra önce DVD rom u kapaktan çekip Çıkarın sonra da alt kapagı kredi karti veya ayni incelikte bir aparatla kasadan ayirmak için hafif hafif tüm kapak çevresini kanırtarak yekpare alt Kapağı çikarın. Gömülü bataryanın anakarta bağlı 2 tane soket var onları da dik açıyla yukarı doğru nazikçe çekip enerjiyi kesin.HDD yi sokup SSD yi takmak artik biraz eli tornavida tutan için çok kolay. Garantiyi bozacak bir durum yok. Zaten servis te SSD takmak garantiyi bozmaz diyor.

Lastik tıpaların üzerinde harfler var. O harflere göre yerleştirmek çok kolay oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Valla bende çok oyun oynuyorum, bu yüzden sağlam bir usb klavye alacağım elim bollaştığında.

Birde kafama birşey takıldı. Bu toshiba ürünlerine 5 yıl garanti yapacak kadar neden güveniyor ?

Aslında bir tür satış stratejisi.
    Sattığı 100 bilgisayarın 5 yıl içinde bozulma ihtimali olanların büyük bir kısmı 2 yıl içinde de bozuluyor zaten. Diyelim 2-3 tanesi de 5 yıl içinde bozulacak, bu bir maliyet gibi görünüyor. Ama 5 yıl garanti nedeniyle o kadar çok satış yapıyor ki, bu maliyet önemsizleşiyor.
    Ayrıca laptoplar eskiye göre kendilerini daha iyi koruyor. Mesela fan yoluı tozdan tıkandı diyelim, bilgisayar aşırı ısınmıyor, CPU gücü düşüyor. En sonunda da belli bir ısıya ulaşınca bozulmak yerine kendini kapatıyor. Sen garantim var diye servise götürüyorsun, servis temizliyor düzeliyor. En fazla bir kaç termal macunu yeniliyor.

• TheDino T kullanıcısına yanıt
    Doğru bir tespit olmuş. Ben garanti için aldım mesela. Ama yinede güveniyorlar ürünlerine, bunun da payı var bence.

Ben solağım ama mouse u sağ kullanıyorum ama mouse u aşağıda kullanıyordum genelde de diğer türlü çok önde oluyor,ama harbidende o çıkan havada 5 sn elini tutamazsın :D ki ısınma sorunu yok buna rağmen kasanın alt kısmı dikkat ettiyseniz neredeyse hiç ısınmıyor,üst kısmının ısınması ise ısınma sorunu olarak görülmez çünkü metal malzeme fena iletiyor,içerdeki sıcaklığı dışarıya çok rahat çıkarttığını düşünüyorum.Fan çıkışının sağda olmasının şu avantajı da var,bu solda olsaydı w-a-s-d ile oyun oynarken rahatsız ederdi baya sanırım,dikat ettim sadece toshibaların fanları sağda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 6 Mayıs 2015; 20:56:10 >
  • Train Simulator 2015 oynarım arada. Sistemi sömüren ve masaüstü sistemler için tasarlanmış bir oyun. Full HD Medium detayda bile fan resmen bağırıyor ve laptopun sağ kismi ciddi isiniyor. Yaz mevsimi geliyor soğutucu şart sürekli oyun oynayanlara

• Bende dün Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasından P50-B-116 modelini aldım hiç aklımda yoktu bu pc ani bi kararla aldım umarım sorun yaşamam.

2800 tl'ye aldım. Fiyat için çok araştırma yapamadım ama max. ayırdığım bütçe 2200 tl'ydi bu laptop için bunu aşmış oldum.

Birde sorum olacak 5 yıl garantiyi nasıl yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 7 Mayıs 2015; 7:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

Bende dün Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasından P50-B-116 modelini aldım hiç aklımda yoktu bu pc ani bi kararla aldım umarım sorun yaşamam.

2800 tl'ye aldım. Fiyat için çok araştırma yapamadım ama max. ayırdığım bütçe 2200 tl'ydi bu laptop için bunu aşmış oldum.

Hayırlı olsun , googla a toshiba 5 yıl garanti yaz. Toshibanın sitesinde özel bir bölüm var. Orada ürün faturasının resmi ve ürünün seri numarasıyla ksyıt yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

Bende dün Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasından P50-B-116 modelini aldım hiç aklımda yoktu bu pc ani bi kararla aldım umarım sorun yaşamam.

Hayırlı olsun , googla a toshiba 5 yıl garanti yaz. Toshibanın sitesinde özel bir bölüm var. Orada ürün faturasının resmi ve ürünün seri numarasıyla ksyıt yapıyorsun.

Teşekkürler bilgileri gönderdim.

• toshibaci_1970 T kullanıcısına yanıt
    Bu laptop için orta bütçeli bir soğutucu bulalım. Yazın bilgisayardan kalkmamayı düşünüyorum da elimde kalmasın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st4n6uL -- 7 Mayıs 2015; 14:48:56 >
    Elimde fazladan Targusun chill mat modeli var ihtiyacı olana uygun fiyattan verebilirim
  • Fandan arada rııırrrrr diye böyle sanki mekanikçiler bilir rulman bilyesi dağılmış gibi ses geliyor. Her zaman değil ama. Yarin arkayı açıp fan kanatlarına üfleyip kontrol yapıcam bakalım

• Arkadaşlar age of empires 3 yükledim. Amd progrmaı ile performansa aldım fakat intel ile açıyor, açılışta uyarı veriyor. Bunu nasıl çözerim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.