Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihgezer

Elimde fazladan Targusun chill mat modeli var ihtiyacı olana uygun fiyattan verebilirim

Ne kadara verebilirsiniz? Özel mesajla cevaplarsanız sevinirim.
  • Lenovo Yoga Pro 2 verip bunu alsam mı diye düşünüyorum. I5 4200U, 4Gb Ram, aydınlatmalı klavye vb var benimkinde de, daha profesyonel birşey istedim aslında ama farkı versem mi kararsız kaldım :)
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende sizler gibi Toshiba p50-b 116 kullanıcısıyım. Henüz laptop elime dün geçti, tabi ben sabırsız bir oyuncu olarak bir kaç oyun yükledim. Fakat bu oyunları oynarken Intel ekran kartından Amd'ye geçiş yaptığını pek düşünmüyorum. Önceki amd laptopımda 1-2 saniyelik karartı sonrası ekran kartı değişiyordu. Şimdi herhangi bir belirti göremiyorum. Öylece oyuna giriyor ve sıkıntısız bir şekilde oynuyorum ama dediğim gibi ekran kartının değiştiğini zannetmiyorum.

Masaüstü > sağ tıklama > değiştirilebilir grafik ayarlarını yapılandır dan Yüksek performans vermesini istediğim oyunların .exe dosyalarını oraya ekledim. Bilmem gereken başka bir ayar var ise sizlerden cevap bekliyorum...

İlk sorum; yeni amd ekran kartlarında artık 1-2 saniye ekrar karartısı olmadan mı değişiyor?
    İkincisi ise, eğer ekran kartım diyelim ki değişiyor oyunu açtığım sırada, Amd ekran kartımın aktif olduğunu o dakika da nereden anlayabilirim?

Son sorum ise tamami ile yazdıklarımla alakasız.. Bu batarya sanırım çıkartılamıyor laptoptan? Batarya yı sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorum ve bu her batarya dolumunda "çıkar", batarya boşalımında ise şarj aletini "geri tak" anlamına geliyor. é biraz zahmetli bir iş sizinde bildiğiniz üzere.. Bu konuda da tavsiyenizi alabileceğim herhangi bir şey var mıdır?

Şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum verilecek cevaplar için!

• s0zaltin S kullanıcısına yanıt
    Bunu yazılımsal olarak anlamannız zor ama bilgisayarın numped in alt tarafı,yani sağ elini koyduğun yer ısınıyorsa amd ekran kartında anlamına gelir,inteldeyse orası pek ısınmaz.Kararma olmuyor.Batarya için desktop assistte batarya ayarı olacak %80 e kadar dolduruyor daha uzun ömür için,oraları bir kurcalayın derim
  • Monterrey M kullanıcısına yanıt
    Geçin ve farkı yaşayın hocam,piyasadaki en iyi ekran bana göre bu laptopda var ve en iyi ses kalitesi de
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim bilgiler için..
    Ortada herhangi bir ısı varsa tam olarak dediğiniz yerde bulunuyor. Batarya içinde dediğiniz yere bakacağım.
  • Hocam bilgisayara bir daha recovery atmaya çalışıyorum da f8 f12 denedim bi turlu menü gelmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1st4n6uL kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı aniden kapatın öyle bi deneyin hocam power a basılı tutup kapatın oyle yapın F8
  • s0zaltin S kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum ne demek
  • merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı vatan computerdan aldım yalnız bi sorunum var fn tuşları default basılı olarak geliyor bunu nasıl düzelticez alt f4 f5 gibi kısa yolları kullanamıyorum.
  • Juanito Perez kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,desktop assist e girin,sonra sistem ayarlarından klavyeye girin oradan özel işlev moduna tıklayarak standart f12 modunu seçin düzelier.Ne kadara aldınız ayrıca :)
  • Hocam benim laptoptan Recovery çekmek istiyorum da acaba USB'ye mi yazdırsam yada DVD'ye... ? Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Hayırlı olsun,desktop assist e girin,sonra sistem ayarlarından klavyeye girin oradan özel işlev moduna tıklayarak standart f12 modunu seçin düzelier.Ne kadara aldınız ayrıca :)

2799a aldım hocam bu arada sağolun hallettim sorunu

• sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    10 gb civarı bişey tutuyor recovery sanırım 16 gb flash belleğiniz varsa hiç kullanmadıgınız ona çekin :D yoksa dvd daha mantıklı olur heralde benm evde bi sürü 4 gb bellek var onlara çekerim belki
  • Teşekkür ettim hocam..4 gb bellek mi kaldı artık ..

Sana fiyakalı bir bellek çok yakışır hocam.. :)

Bir arkadaşım da aynı fiyattan aldı Teknosa Mağazasından..(2.799 TL)

Ürün artık çok zor bulunuyor diyebilirim..Hayırlı olsun size de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdasokaqi

Teşekkür ettim hocam..4 gb bellek mi kaldı artık ..

Sana fiyakalı bir bellek çok yakışır hocam.. :)

Bir arkadaşım da aynı fiyattan aldı Teknosa Mağazasından..(2.799 TL)

Ürün artık çok zor bulunuyor diyebilirim..Hayırlı olsun size de..

hahah :D sağol hocam,geçen gün vatandan 1 tl ye pil aldım 16 gb toshiba bellek yolladılar toplamda 7 tl tuttu kargo dahil

• Harika bir alışveriş olmuş hocam..Hayırlı olsun... :)
  • Bende bu gun aldim pc yi vatandan ayni 2.800 bendede hdd den cizt cizt ses geliyo sessiz ortamda bayagi rahatsiz edici :) bide toshibanin sitesinden 5 yillik garantiyi guncellestrecegim zaman birde ne gorim urunun garantisi 6 ay once baslamis :) aradim vatani yarin urunu geri goturcem baska bitane alcam hadi hayirlisi :)

• sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocaam
  • Bu bilgisayar neden wifi den 65 mb cekiyo eski pc bile 150mb/sn cekiyordu modem ayni

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.