Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var. Eğer geri götürürseniz geri almak ve ya değiştirmek zorundalar.
  • Ürünü değiştirdiler ellerinde aynı üründen yoktu iadeyi istemedim ekran değişimini de kabul etmediğim için uygun bi farkla bi üst modelini gönderdiler.Yeni ürün şimdi elime geçti fakat onda da aynı sorun var fotolarını çekip satış temsilcisine yolladım değişim yapıcakları ürünü kontrol ederek yollamalarını istedim pazartesi yollıcam ürünü bakalım sorunsuz ürüne ulaşabilicek miyim?bu arada ürünü direk tnb satış temsilcisi aracılığıyla aldım yani mağazadan filan almadığın için mecburen direk Kossh teknolojiye gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebece -- 3 Ekim 2015; 17:09:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebece B kullanıcısına yanıt
    Siz tüketici olarak haklarınızı bildikten sonra belki biraz uğraşırsınız ama en sonunda hakkınız olanı alırsınız. Sizi memnun eden bir ürün gelene kadar zorlayın şansınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Siz tüketici olarak haklarınızı bildikten sonra belki biraz uğraşırsınız ama en sonunda hakkınız olanı alırsınız. Sizi memnun eden bir ürün gelene kadar zorlayın şansınızı.

Aynen iyi bi ürün gelene kadar uğraşıcam başka bişi olsa iade isterdim ama arkadaş uygun bi fiyata bıraktığı için iade etmek de istemiyorum.Yalnız ben bi üst modelin ücretsiz verildiğini zannediyordum.ürünün para iadesinin mümkün olmadığı zamanlarda bu hak geçerliymiş iade hakkım devam ettiği için bi üst modele mecburen küçük de olsa fark ödedim

• kahrolası değişmeyen bataryamız bu arkadaşlar,uyumlu ve yüksek kapasiteli batarya bileniniz varsa lütfen paylaşsın,dışarda kullanamıyorum zırt pırt bitiyor

Compatible with Part Numbers:
    PA5107U-1BRS

Voltage:14.4 V

Capacity:43 Wh / 2838 mAh

Compatible with the following systems:
    Toshiba Satellite L45 Series
    Toshiba Satellite L45D Series
    Toshiba Satellite L50 Series
    Toshiba Satellite L55 Series
    Toshiba Satellite L55D Series
    Toshiba Satellite L55t Series
    Toshiba Satellite P50 Series
    Toshiba Satellite P55 Series
    Toshiba Satellite S55 Series
  • Arkadaşlar acil cevap istiyorum cihazımı ikinci defa geri yolladım ve ellerinde ürün kalmadığı için ücret iadesi yapmayı teklif ettiler fakat ürünü çok uygun bi fiyata aldığım ve aynı özelliklerde bi ürünü aynı fiyata bulamadığım için mecburen ekran değişimini kabul ettim iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum sizler ne dersiniz filrinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebece -- 10 Ekim 2015; 0:16:40 >
  • bebece B kullanıcısına yanıt
    İade ücreti nedir?
  • Arkadaşlar sizin batarya ne kadar dayanıyor. Bende Dengeli de internette dizi izlerken 1.5 saat anca gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Arkadaşlar sizin batarya ne kadar dayanıyor. Bende Dengeli de internette dizi izlerken 1.5 saat anca gidiyor.

2990 civarında bişi iade edicekler. bugün aradılar ekran yokmuş ellerinde bi ürün var yerine teklif ettikleri p50 c 11v ne dersiniz kabul etmeli miyim?acil cevap bekliyorum sizlerden melih bey

• Arkadaşlar p50-b-11p modeli mediamarkt ta 3600 lira ,diğer yerlerde 4300 lira falan alsam mı ?Siz ne dersiniz ? http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_TOSHIBA-Satellite-P50-B-11P-15-6-inç-Core-i7-4720HQ-2-60-GHz-16-GB-1-TB-8-GB-SSD-Windows-8-1-Notebook,103452,1954931.html?langId=-14

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diklato kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim, o fiyata Qzmio da alınabilir o civardaydı sanırım o da
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Hangi modelinden bahsetmiştiniz hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Melih bey var mı bi tavsiyeniz bakabildiniz mi acaba ürünlere

• Hocam Qzmio serisi satellite serisinden daha gelişmiş ekranı büyük ve 4 harman kardon hoparlörü var diye biliyorm onun dısında ufak değişiklikler var ama ona bir bakın,onun dışında da baktıgınız modelde güzel
  • arkadaşlar merhaba ikinci el olarak bu üründen bir arkadaşımdan almak istiyorum P50-B-116 MODELİ bu ürünü uzun vadede kullanma niyetindeyim açıkçası şöyle bir sorunu olmuş ürünün klavyede basılan harflere başka harfler çıkıyormuş ve tuş takımını değiştirmişler böyle bir ürünü almak ile hatamı yaparım değişimi dışında hiçbir sıkıntı yok 5 sene garantisi var bu ürünün kronik sorunları varmı açıkçası kullanıcısını üzermi tavsiyelerinizi rica ediyorum
  • quote:

Hocam Qzmio serisi satellite serisinden daha gelişmiş ekranı büyük ve 4 harman kardon hoparlörü var diye biliyorm onun dısında ufak değişiklikler var ama ona bir bakın,onun dışında da baktıgınız modelde güzel

O senin dediğin Qosmio serileri mazide kaldı. Yanlız 4 hoparlör değil bir de kasa altında subwoofer vardı. Yani 4+1 . X500 den sonra çıkan tüm Qosmio modelleri çift hoparlör ve ekran IPS değil. X70 serisinin ekranı berbat. Hem IPS değil hem de az biraz eğ paneli resmen araplaşma oluyor görüntüde. P50-B serisinin IPS ekranı on basar Qosmio 'ya.

• Arkadaşlar sandisk 1tb hdd aldım ve eski hdd ile değiştirdim. Fakat kurulum yapmak için bios a giremiyorum hangi tuşla ve nasıl giriş yapabiliyoruz?
  • bende notebook alma arafesindeyim fiyat takip ediyorum ya bu tosibayı alacagım yada asusun n550jx-cn044d..ikisindede ips panel mevcut..ips panellerdeki ışık sızmaları sanırım bu notebooklardada var..ips tv alanlar bilir bu panellerin dogasında sanırım ışık sızması var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

bende notebook alma arafesindeyim fiyat takip ediyorum ya bu tosibayı alacagım yada asusun n550jx-cn044d..ikisindede ips panel mevcut..ips panellerdeki ışık sızmaları sanırım bu notebooklardada var..ips tv alanlar bilir bu panellerin dogasında sanırım ışık sızması var..

Işık sızması bir fabrika hatasıdır hocam , şahsen benimkinde yoktu. Bazı partilerde kronik sorun çıkmış olabilir.

• Meteormta kullanıcısına yanıt
    açıkcası fabrika hatasımı değilmi bilmiyorum ama ips 3d pasif panelerinde de aynı sorun vardı..lg tv alanlar yandım annam diye geziyordu ortalıkta....bu arada ben bu iki notebook arasında kararsız kaldım ekran ve 5400 hd dısında kronik sorunu varmı bu cihazın. 10 yıl önce teyze kızına aldıgım celeron toshiba notebook halen çalışıyordu o günden sonra yine toshiba alabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.