Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu laptop ikinci elde temiz olarak hâlâ alınır mı, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptop'ı kullanan kalmadı mı?
  • Ben hala devam :D
  • Burdayız, Mart'ta 3 yılımızı dolduracağız kendisi ile CD-Rom'u çıkartarak yerine bir aparat ile laptopun kendi HDD'sini taktım. HDD yerinde de 250 gb SSD var. Windows 10(HDD) + Antergos(SSD) ile Dual-Boot takılıyorum. Güya 5 yıl garantisi vardı ama Türkiye'de garanti ile ilgilenen firma sıkıntı olduğu için çok da önemsemedim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahobicen

Cihazı çok temiz kullandım paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana 5454342018 whatsapptan ulaşabilir. Şu an vatanın sitesinde 5900₺ isteniyor sıfırı için. Hatta isteyen olursa oyunlarımla birlikte verebilirim. İsterseniz sıfırlarım. Size bağlı yani. Hiçbir arızası noksanı olmadı çok şükür. Ankaradayım gelip saatlerce inceleyebilirsiniz. Hadi eyvallah.

Sen o cihazı 2.000 TL ye bile satamazsın kurnaz.Sana buradan ekmek düşmez.
  • mahobicen M kullanıcısına yanıt
    macbook pro ile takas isteseydin bari
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    Adam hesap açmış sırf bunu yazıp gitmek için :D
  • YARDIM: ekran kartı hiçbir yerde görünmüyor.

vatandan p50 b 116 almıştım. bilgisayar formatlandı şimdi tekrar driverleri kuruyorum ancak liste özelliklerinde olan "r9 m265x" ekran kartı aygıtlarımda görünmüyor. onun yerine ekran kartı bağdaştırıcısı "intel 4600" diyor. bu bilgisayarın ekran kartı r9 m265x değil mi?

eğer öyle ise neden benim bilgisayarda hiçbir yerde görünmüyor?

birde dikkatimi çekti teknik özelliklerde i7 4710 çip var diyor ama benim bilgisayarda i7 4720 var yazıyor. bunlara bir anlam veremedim. biri yardım edebilir mi lütfen? tşk.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    AMD'nin sitesinden driver indirip kurabilirsiniz. AMD Radeon r9 m2XX series driver uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

AMD'nin sitesinden driver indirip kurabilirsiniz. AMD Radeon r9 m2XX series driver uygun olacaktır.

teşekkür ederim. sorun çözüldü ancak sizin dediğiniz yöntemi denemiştim olmamıştı.

dizüstünde win 8,1 yüklü idi.

hatanın tanımı:
    zannedersem format atan yanlış sürücü yüklemiş. dizüstündeki anakarta gömülü dahili intel 4200 ekran kartı normal çalışıyor ancak harici ekran kartı olan amd r9 m265x hem çalışmıyor, hem aygıtlarımda görünmüyor(gizli aygıtları göster diyince silik şekilde görünüyordu) hemde amd catalyst programı her bilgisayarı açtığımda 2-3 dakika sonra uyarı veriyordu.

çözümü:
    4-5 saat boyunca bilgisayardaki tüm parçaların son sürücülerini yükleme ile uğraştım. bu sırada normal çalışan bluetooth birden kayboldu, ayrıca "ayarlarım"a basınca açılmamaya başladı. yani internetten çözüm arayıp uğraşim derken başka şeyleri bozdum. en son çok güvenilir bir bilgisayarcıya götürdüm. bir driver bulucu program kullanıldı o program çalıştırıldı, yüklenmesi gereken sürücüyü otomatik kendi bulup yükledi sorunu çözdü. gizli olarak görünen r9 m265x ekran kartıda normal görünmeye başladı ve çalışıyor olarak aygıtlarım da normal göründü.

tabi diğer bozduğum şeyler için format atılması gerekti. bende format attırıp win 10 yüklettim. ardından "function key" yani "fn" tuşu çalışmasında sıkıntı çıktı. normalde direk basınca ses açma kapama ekran ışığı azaltma artırma çalışırken bu sefer F tuşu olarak çalışmaya başladı. bunun için toshiba function key programı indirip kuruldu. sorun düzeldi. F tuşları direk ses açma kapama/ek ran ışı ayarı açma kapama olarak dün normal çalışıyordu ancak şu anda ses açma kapama vs düzgün çalışıyor ancak ışık artırıp azaltma tuşu hiç çalışmıyor. win10 güncellemeleri kurdu onunlamı alakalı yoksa başka birşeymi bilemiyorum???

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Bende Windows 10 tarafında bir sıkıntı yok ama dual-boot da çalışan Antergos Linux ekran kartını görmüyor. Ben de bir düzen kurdum; gündelik olarak ve kodlama yaparken linuxu kullanıyorum, oyun veya ekran kartı gerektiren işlemler için windowsa geçiyorum :D
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    bende photoshop aboneliği vardı foto için, win 10 için olanını yükledim çalışmadı, win 10 üst versiyon güncelleme yükleyin dedi. birşekilde win 10 üst versiyon güncellemesini yükledim bakalım yarın ne olacak bakacağım.
  • arkadaşlar toshiba p50 b 11 p kullanıcısıyım.fonkisyon tuşu standart hale kendi kendine geri döndü ve özel fonksiyona bios dan da toshiba ayarlardan da yaptıysam da geçiremiyorum.değiştirsem de tepki vermiyor eskisi gibi tek tuşla ses açıp kapatamıyorum.ÇÖZÜMÜ NEDİR ACABA BİLEN VAR MI??..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

bende photoshop aboneliği vardı foto için, win 10 için olanını yükledim çalışmadı, win 10 üst versiyon güncelleme yükleyin dedi. birşekilde win 10 üst versiyon güncellemesini yükledim bakalım yarın ne olacak bakacağım.
    bendede toshiba satellite p50 b117 var.
    amd ekran kartını yükleyemiyorum windows 10 da

windows 8.1 kurdum yine yükleyemiyorum neler yapmam lazım çözemedim. bildğiniz bir link varmı bana yardımı dokunacak
  • mustafayilmaz28 kullanıcısına yanıt
    aygıtlarım da görünüyor mu peki? görünmüyorsa temassızlık gibi başka bir problem olabilir. yada ekran kartı yanmış arızalanmış olabilir.

internette eski sürücüleri bulup yükleyen otomatik programlar var onlardan birini bulup indirip o şekilde o programa kurdurtabilirsiniz.
  • İyi akşamlar arkadaşlar,

Uzun yıllardır sorunsuz şekilde kullandım bilgisayarı ancak bu sene bir ana kart problemi yaşadım. Yeni ana kart bulmak istiyorum. Ana kartın seri numarasını vs bulamadım. Ana kartı bulduktan sonra satabilirim. Sizce değer mi? Ana kartı hakkında bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
  • Toshiba Satallite p50
    İ7 4720 hq işlemci
    16 GB RAM Li PC me mini pci expresten ekran kartı bağlamak istiyorum. Yapan- kullanan oldu mu acaba ?

• Merhaba bu laptoptan satan arkadaş varmı ?

• Merhaba arkadaşlar AMD Radeon R9 M265X ekran kartının toshiba tarafından yayınlanan sürücüsü olan var mı acaba? Toshibanı sitesinden indirilemiyor. 150-200 mb indikten sonra indirme başarısız oldu diyor. Windows update'in otomatik bulup yükledigi sürücü de bilgisayarın kitlenmesine yol açıyor. Geçmişte amd nin sürücüsünü yükledigimde de siyah ekran sorunu yaşamıştım. Sanırım tek çarem toshibanın yayınladıgı sürücüyü bulup yüklemek. Recovery'sinde falan bulunan biri bana iletirse cok sevinirim. Siz de bu tip sürücü sorunları yaşadınız mı amd ekran kartıyla?

• Windows 10 x64 için;

(https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-1-1 Sayfasında bulunan)

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

driverini indirin ve kurun.

Ama kesinlikle güncellemeyin. Güncellerseniz sistemde donmalar olur veya AMD karan kartını kullanamazsınız.

(Sonucu buradan yazarsanız diğer Toshiba P50 kullanıcıları da bilgilenmiş olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAMIKABI -- 25 Ekim 2020; 19:56:27 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.