Şimdi Ara

TOSHİBA SERVİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TOSHİBA MARKASINA SAKIN BULAŞMAYIN SERVİSİ ÇOK KÖTÜ BENİM BAŞIMA GELDİ LAPTOP ALMIŞTIM SIVI TEMASINDAN DOLAYI SERVİSE GİTTİ ÖNCE KLAVYENİN BOZUK OLDUĞUNU DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ ANA KARTIN ÇALIŞTIĞINI BELİRTTİLER FİYATI ÖDEDİM BEKLEMEYE BAŞLADIM BU ARADA BANA ÜRÜNÜN 15 GÜN İÇİNDE TAMİRATININ YAPILACAĞINI VAAT ETMİŞLERDİ ARADAN 15 GÜN GEÇİNCE ARADIM NE OLDU ÜRÜN NE ZAMAN GELECEK DİYE BANA DÖNÜLECEĞİ SÖYLENDİ 3 GÜN BEKLEDİM TEKRAR ARADIM YİNE AYNI CEVABI ALDIM SONRA 3 GÜN DAHA GEÇTİ TELEFONA BİR MESAJ GELDİ ÜRÜN KARGOYA VERİLDİ DİYE TAMAM DEDİM BU İŞ BİTTİ DİYE YANILMIŞIM ERTESİ GÜN TELEFON ÇALDI TELOFONUN UCUNDAKİ TEMSİLCİ ARKADAŞ BANA ANA KARTIN ARIZALI OLDUĞUNU VE 1000 TL DAHA VERİRSEM TAMİRAT YAPILACAĞINI BELİRTTİ BU ARADA ÜRÜN TOPLAM 22 GÜN SERVİSTE BEKLEMİŞTİ ARKADAŞLAR 22 GÜN SONRA ARIZAYI TESPİT ETMİŞLER. SİZ SİZ OLUN TOSHİBA MARKASINA BULAŞMAYIN SERVİS HİZMETLERİ ÇOK KÖTÜ

• +1 ARKADAŞIM BENİM KONUMA DA BAKABİLİRSİN TOSHIBA'NIN TEKNIK SERVIS ELEMANI BELEŞÇİ, CAHİL FİLAN DİYOR BANA FORUMDA FAN TEMIZLIĞINE 60 LIRA VERMIYORUM DIYE KENDIM YAPAYIM DIYORUM O ZAMANDA GARANTI DISI KALCAK 5 AYLIK ÜRÜN , GÖRÜN TOSHIBANIN HALINI DE BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR

SAKIN TOSHIBA ALMAYINN SAKIN ARKADAŞLARRR
  • ASUS, DELL ve MSI dan başkasına pek bulaşmamak lazım.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymtn

+1 ARKADAŞIM BENİM KONUMA DA BAKABİLİRSİN TOSHIBA'NIN TEKNIK SERVIS ELEMANI BELEŞÇİ, CAHİL FİLAN DİYOR BANA FORUMDA FAN TEMIZLIĞINE 60 LIRA VERMIYORUM DIYE KENDIM YAPAYIM DIYORUM O ZAMANDA GARANTI DISI KALCAK 5 AYLIK ÜRÜN , GÖRÜN TOSHIBANIN HALINI DE BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR

Toshiba markasını haksız yere kötüleyip karalamanıza rağmen yine de Toshiba yetkili servisine muhtaç olduğunuzu anlamanıza sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabalkan

quote:

+1 ARKADAŞIM BENİM KONUMA DA BAKABİLİRSİN TOSHIBA'NIN TEKNIK SERVIS ELEMANI BELEŞÇİ, CAHİL FİLAN DİYOR BANA FORUMDA FAN TEMIZLIĞINE 60 LIRA VERMIYORUM DIYE KENDIM YAPAYIM DIYORUM O ZAMANDA GARANTI DISI KALCAK 5 AYLIK ÜRÜN , GÖRÜN TOSHIBANIN HALINI DE BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR

Toshiba markasını haksız yere kötüleyip karalamanıza rağmen yine de Toshiba yetkili servisine muhtaç olduğunuzu anlamanıza sevindim

+1

verdiimiz paranın kırk yıl keyfini sürüceğimizi düşünürüz ancak ödemenin yapıldığı andaki alınan hizmeti hiçe sayar hiçbir hizmet almamış gibi 40 yıl boyunca o paranın hakkını çıkarmaya çalışırız her markanın + ve - leri vardır ancak boş yere karalama yapmanın anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

quote:

+1

verdiimiz paranın kırk yıl keyfini sürüceğimizi düşünürüz ancak ödemenin yapıldığı andaki alınan hizmeti hiçe sayar hiçbir hizmet almamış gibi 40 yıl boyunca o paranın hakkını çıkarmaya çalışırız her markanın + ve - leri vardır ancak boş yere karalama yapmanın anlamı yok

• Adam mağdur olmuş onla ilgili bir yazı/yorum/yardımcı olma yerine TOSHIBA markasını pofpoflamanız ilginç olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR TABİ SÜRERSİNİZ KEYFİNİ ÇIKARIP 2BİN LİRA BASIYOSANIZ BİR DİZÜSTÜNE LÜTFEN KARDEŞLERIM LÜTFEN TOSHIBA ALMAYINDA BENIM GIBI KEPAZE OLMAYIN BU ZAVALLI TEKNİK SERVİS BORA SİZE DE BELESCİ DEMESİN, SİZE NE OLCAĞNI ANLATAYIM ALIRSANIZ EĞER ANA FAN TOZLANIRSA SERVİS ÜCRETİ 60 LİRA VE BU SADECE 2 DAKİKALIK BİR İŞ SAKIN AMAN SAKIN TOSHIBA ALMAYIN DİĞER MARKALARDA BU KADAR LÜKS SERVİS ÜCRETİ YOK SAKINNNN TOSHIBA ALMAYINNNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Adam mağdur olmuş onla ilgili bir yazı/yorum/yardımcı olma yerine TOSHIBA markasını pofpoflamanız ilginç olmuş.

Ben malum arkadaşa daha en başından yapması gerekeni söyleyerek yardımcı olmaya çalıştım.Ancak kendisinin işine gelmediyse benim yapabileceğim bir şey yok.Ayrıca forum kuralları:16.Madde gereği bu şikayetin yeri bu forum değildir.
  • quote:

quote:

quote:

+1

peki bi pcye 4.000 lira basınca nasıl hizmet alcam ? Sen gelip özel ihtiyaçlarımı mı karşılayacan benim ? 5 yıldızlı otelemi yollıcaklar beni ? Pavyona mı götürecekler ???

Yoksa koçum bana hakkım olan iyi hizmeti mi verecekler ??? ya da "tutup temizlik parasının peşine mi düşcekler"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ASUS, DELL ve MSI dan başkasına pek bulaşmamak lazım.
    Geçmiş olsun.

toshiba satmıyorsunuz diyemi toshibaya bulaşmasınlar novabilgisayar çalışanı :D
  • markadan ziyade servisten şikayet etmekten fayda var sonuç milyonlarca kullanıcı vardır toshiba alıpta memnun olan...bence gerçekten toshibanın servisi rezalet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sürgün34

quote:

ASUS, DELL ve MSI dan başkasına pek bulaşmamak lazım.
    Geçmiş olsun.

toshiba satmıyorsunuz diyemi toshibaya bulaşmasınlar novabilgisayar çalışanı :D

seninde nerede çalıştığın belli oluyor diğer mesajlarından...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

peki bi pcye 4.000 lira basınca nasıl hizmet alcam ? Sen gelip özel ihtiyaçlarımı mı karşılayacan benim ? 5 yıldızlı otelemi yollıcaklar beni ? Pavyona mı götürecekler ???

Yoksa koçum bana hakkım olan iyi hizmeti mi verecekler ??? ya da "tutup temizlik parasının peşine mi düşcekler"

Hocam hiç boşuna uğraşma.Benimde laptopta ısınma vardır.servise gönderdim.Fan temizliğinin garanti kapsamında olmadığını, eğer fanda arıza olsaydı ücretsiz halledileceğini söylediler.fan temizliğini mecburen ücretli olarak yaptırdım.Şu an sorun yok.para verdim ama şu an gayet güzel çalışıyor.Fan temizliğini ücretli yaptırmaktan başka caren yok.Başka bilgisayarcıya götürüp temizletme yoksa bilgisayarın garanti dışı kalır benden söylemesi.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.