Şimdi Ara

TOSHiBA - SONY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bi incelemeden sonra bu iki model arasında kaldım . birincisi sony vaio FW11E diğeri ise TOSHiBA A300-15A . sizce hangisi daha uzun vadede gider ve oyunlarda daha başarılı olur ? hangisi daha seri olur ?

SONY VAİO FW11E

İŞLEMCİ: Intel Montevina( Centrino 2) 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400

ANAKART: Chipset Mobile Intel® PM45 Express Chipset

RAM: 3 GB DDR2 800 MHZ Ram (Max 4 GB)

HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD

OPTİK SÜRÜCÜ: dvd-RW Double Layer

EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon™ HD 3470 Chipset 1530MB ( 256+1274)mb Graphic Card

EKRAN INC: 16.4 inch WXGA++ display (1600x900) with X-Brite™-Eco technology

SES ÇIKIŞI: Dolby Sound Room Audio

KAMERA: Image Sensor (Mega Pixels) 1.3 Mp

Integrated V.92/V.90 Modem (RJ-11)

Wireless LAN Type 802.11a/b/g/darft n

Integrated Bluetooth(version) 2.0+EDR

VGA Connector for Monitor, HDMI

Windows Vista Home Premium

Ağırlık 2.9 Kg

KDV DAHİL Fiyat 1.800 YTL.

TOSHİBA A300-15A

PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100
    2.1 GHz
    800 MHz
    3MB
    2048MB
    DDR2
    250 Gb
    512 Mb
    ATI
    Radeon HD3650
    15.4 " TRUBRITE
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.7 KG

fiyat
    1972 ytl

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panikli -- 24 Ağustos 2008; 12:54:43 >

• evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum .
  • selamlar sony ı bu fıyata bulabılıyorsanız neden halen dusunuyorsunuz kı ancak ekran
    boyutu 16.4' sanırım ama genede bu fıyata ınanılmaz
    bu ıkısı arasında tabıkıde sony
  • dostum laptopu hangi amaçla kullanacağıma bağlı, sony bence hem biraz daha ağır hemde gerçekten vasat bi ekran kartına sahip.tercih senin

hea unutmadan 15a hızlıalda 1800 ytl, haberin olsun
  • oyun ve visual basic , dreamweaver , gibi programları kullanmak için almayı düşünüyorum . cot4 , pes , crysis gibi oyunları sony de rahat oynayabilirmiyim yoksa kasar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: panikli

oyun ve visual basic , dreamweaver , gibi programları kullanmak için almayı düşünüyorum . cot4 , pes , crysis gibi oyunları sony de rahat oynayabilirmiyim yoksa kasar mı ?

sony o fıyata cok ıyı ama ıste ekran kartı ıle crysıs orta sewıyede oynarsın sanırım
    ama ekran kartı onemlı ıse senın ıcın baska modellere bak
  • peki sony vaio fz31e alsam işlemcisinin 1,66 ghz olması çok problem çıkarırmı oyun için ve normal kullanımlar için ? teşekkürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de aynı sony modeline takılmış bulunmaktayım kıyaslamayı görünce iyi oldu. çok büyük oyunlar oynamayı düşünmüyorum. film internet vs için genellikle maksadım. dolayısıyla bu ekran kartı benim için yeterli oluyor sanırım ? fiyat performas açısından düşününce sonynin bu fiyatı iyi mi ? almak yanlış yapmak olur mu ?
  • şu an en ucuz sony ib de . 1733 ytl . havale olursa 1663 ytl oluyomuş . bende almayı düşünüyorum ama okuduğum yorumlara göre o mağzanın pek bi cazibesi yokmuş . buda beni korkuttu açıkçası .
  • değerli arkadaşlar ib de piyasaya göre uygun olan hiçbir ürün yok. telefon edin öğrenin.ben de aynısından alacaktım hevesle aradım.meğer fw11e biteli ne kadar olmuş, fw139 olsun madem dedim o da bitti dediler ama şu var elimizde diyerek başka bir ürüne yönlendiriyorlar...velhasıl başka kapıya gideceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.