Şimdi Ara

Toshiba Taşınabilir hdd bağlantı kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Toshiba'nın yaklaşık 15 yıllık 1 tb taşınabilir hdd si mevcut. Uzun bir süredir bağlantı kopmasından dolayı kullanmıyordum ama içerisindekiler lazım olduğu için kullanmam gerekiyor. Çok nadir sıkıntı olmadan verileri aktarıyor ama çoğunlukla kopyalamayı yapmıyor. Kablosunu değiştirdim yine düzelmedi. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır ? Yoksa içerisini bir şekilde boşaltıp çöpe mi atmalıyım ?

• tam modeli nedir

• Bu tarz hddlerin içinde bildiğimiz harddiskler oluyor büyükse 3.5 küçükse 2.5 harddisk vardır.Küçükse hiç uğraşmayın yeni hddbox alın büykse yine 3.5 hddler için nas tarzı kalite kalite adaptörler var değerli bilgilerinizi hddde değil bulutta veya dvdde tutabilirsiniz.M2ssd de olabilir.

• Hocam çok oldu modelini bulamadım ama arka ve ön fotoğrafını ekliyorum.

@rayli82

Hocam güncel dosyalarım bulutta ama bu çok eski bir hdd ve eski fotoğraflar içerisinde. 2.5" lik bir taşınabilir.

• girişi bu videodaki gibiyse kutuyu söküp hdd kablo giriş yerini tekrar bir elektronikçi de lehimletin

(3) TOSHIBA Canvio Portable Hard Drive 1TB - Disassembly - YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 13 Şubat 2025; 16:58:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.