Arkadaslar 4 yıldır toshıba tecra a4 notebook kullanıyorum 2gun once bılgısayar hata verdı ve kapandı daha sonra bılgısayarı acmak ıstedım yıne ekran kartı ıle ılgılı bır hata verıp kapandı guvenlık modundan baska modda bılgısayarı acamıyorum guvenlıık modunda da 640 480 cozunurlukten baska cozunurluge gecmek ıstedıgım zaman yıne hata verıp kapanıyor.yardımcı olursanız sevınırım
Önce format atmayı deneyin. Bu sorununuzu çözmezse bios güncellemeyi deneyin. Her iki konuyu da forumda aratırsanız detaylı açıklamalar bulacaksınız. Bu iki yöntem de sorunu çözmüyorsa cihaz yaşını göstermeye başlamış demektir.
format etkı etmedı bıos guncelleme hakkında yardımcı olabılırsen sevınırım teşekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
Önce format atmayı deneyin. Bu sorununuzu çözmezse bios güncellemeyi deneyin. Her iki konuyu da forumda aratırsanız detaylı açıklamalar bulacaksınız. Bu iki yöntem de sorunu çözmüyorsa cihaz yaşını göstermeye başlamış demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme