< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
@melihalbayrak , forumda her ne kadar eski olsamda yeni kullanmaya başladım. Forumun ölüp ölmediğini de bilemem.Ancak gördüğüm kadarı ile mesajınızı gece 01:53 de yazmışsınız ve tekrardan çözümün bulunması ve kimsenin yardım etmediğine dair sitem içeren mesajınızı da 04:19 da yazmışsınız.
Bu konuda biraz haksızlık ve alınganlık yaptığınızı düşünüyorum. En azından bulduğunuz çözümü paylaşırsanız , aynı sorunla karşılaşan insanlar paylaşımınızdan yararlanabilsin , iyi günler... |
Testle falan uğraşma derim. Okuma yazma hızına bak normal ise gerisini boşver o testlerde aşırı yüklenme yapıyor ssd nin ömründen yersin. 99 yazdığına bakma 100 olur o yine 1 haftalık cihaz hemen 99 olmaz. Ayrıca takıntı yapma o sağlık yüzdesini ikide bir açıp bakma kafayı yersin :) neden düştğ neden yükseldi diye :)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedlar -- 23 Mayıs 2018; 11:31:42 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 10 Eylül 2018; 19:22:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|