Şimdi Ara

toshiba tv arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tv ilk açıldığında böyle oluyor ekran ve bir süre çalıştıktan sonra yavaş yavaş yukardan aşağı düzelmeye başlıyor
     toshiba tv arızası
     toshiba tv arızası
     toshiba tv arızası
     toshiba tv arızası
    tv nin arka kapağını söktüm ekran kartımı neyse artık bu cihaz ekran görüntüsü bozukken düzenli aralıklarla ses çıkarıyor ama ekran düzeldikten sonra o sesi çıkarmadığını farkettim
    önceden çok önemsememiştik ama artık biraz can sıkmaya başladı eskiden ilk açıldığında böyle yapıyor 5-10 dk içinde düzeliyordu bu ara izliyorkende ara ara ekran gidiyor ve uzun süre gelmiyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• %90 sel bölüm (panel)
    %10 CTRL board arıza yapmış.

eğer sıvı teması yok ise (yoktur zira sıvı temasında düzelip bozulma olmaz) zamana bağlı normal bir arıza.
    panel ise sorun var demektir zira maliyeti yüksek.
    ctrl board ile kurtarabilirseniz 120-200 arası maliyet ile kurtarılabilir

barkot resmi paylaşabilirmisin? (arka kapaktaki)
  •  toshiba tv arızası
    bu sanırım?
  • durmaz-1 D kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam, hd reday bir ürün, tamir ettirilebilir ancak günümüz şartlarında yeni ürün fiyatları onarımlarla başa baş geliyor neredeyse, bu anlamda değer mi değmez mi diye bir düşünmenizi rica ederim. tanıdık bir tamirciniz de yoksa inanın işiniz daha zor.
  • anladım ilginiz için teşekkür ederim en azından öğrenmiş oldum benim yapabileceğim birşey var mıdır diye, 5-6 yıllık zaten anlaşılan yeni tv bakma zamanı geldi.
  • durmaz-1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdaki her yazımda söylerim, en kalitelisini de alsanız bu işin teknolojisinin ömrü zaten ortalama 5 yıl. 4 yıl kullandıysan kader, 6 yıl kullandıysan şans diyeceksin.
    tabi ki var 7-8-9 yıl çalışanlar ama ASLA ilk günkü performansları gibi değiller yani çalışıyorlarsa da seyir zevkleri bitmiştir vesselam.
    tekrar geçmiş olsun, tamire para harcayıp canınızı boşa sıkmayın derim.
    Selametle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    VESTEL TV SES SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.