Şimdi Ara

toshiba u200-148 pci.sys hatası veriyor. neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23717
    bu da msı s262
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23768

konfigirasyona göre msı açık ara önde ama toshibanın da markası var hangisini almalı?
    ekranla ilgili dalgalar var koyu renklerde

toshba da başlıkta belirtiiğim hata var neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isalp -- 31 Ekim 2006; 19:28:31 >

• bu konuya bir cevap veren yok mu?
  • toshiba u 129 veya 132 olanada bak derim ben ama msi c2 bence msi olanı almak daha mantıklı
  • Gorunuş olarak Toshiba daha guzel gibi
  • msi aldım. ama önceki bilgisayarım toshiba olduğu için elim toshiba klavyesine alışık. bunun ise sağ taraftaki tuşlar sıkışık. fn tuşu ters toshibaya göre. inşallah alışılırz.
  • Hayırlı olsun bence en güzelini yaptın bende vatanda görüp beğendiydim yedek pil vermiolar diye vazgectim ancak yine msi de karar kılacağım sanırım..nasıl sence pil ömrü ne alemde bilgi verebilirmisin birde ısınma olayı fan olayı nasıl
  • şu an için ne pilde ne de fanla alakalı bir problem var. zaten şimdi belli olmaz. ama dikkatimi çekti masaüstünün rengini mavi yaptım parlaklığı en aza indirdim ekranın altından üstüne doğru dalgalar geçyr. parlaklık yarı olsa da hafiften belli oluyor. koyu renklerde belli oluyor. benim mat ekranlı toshibamda bu yoktu. acaba parlak ekranlılarda böyle bir durm mu var
  • bilgisayarı aldım arkadaşlar ama konfigirasyonunu everest prgmıya yen inceledim. vatandan aldım. mağazada bilgisayrın önündeki bilgiler yanlış. meselesa ekran kartının 224 mb olduğu 950gm olduğu 1.7 kg olduğu bildiğim yanlışlar..

Intel Core 2 Duo
    1.83
    667 Mhz
    2MB
    1024MB
    DDR2
    667
    100 GB
    128 Mb Max.
    INTEL
    945 GM
    12,1 "

DVD SUPER MULTI
    Wireless
    BlueTooth

Windows XP h TR
    1.9 kg
    bunlar gerçek özellikleri. asus modeliyle aynı. asus daha haff ve xp pr ayrıca kamera var asusta
  • msi arizalı iade ettim toshiba u200 148 aldım o da arızalı çıktı yarın da onu verecem
  • bahtsız çıkmışsın.. :(
  • bahtsizin alası. msi verdim toshiba aldım o da arızalı çıktı. onu da verecem ne alcam ben de bilmipyrum
  • core 2 duo düşün ama yine de..
  • core duo 2 derken msi tekrar mı düşüneyim? msi düşünemem artık. ekranın arkasından dokunuyorsun ekranda elin görünyor. toshibanın kasa çok sağlam. seçeneklerim arasında şimdilik asus-dell- toshiba var. 12' ekranlı bir bilgisayr olcak. bakalım yarın beklemek zorundayım.
  • toshiba al bence tekrar arıazası neydi bilmiyorum ama belki bunda cıkmaz
  • msi al derim.
  • toshibayı vatanda servise götürdüm. xp pro kurdular. problemin elimdeki cdlerden olduğunu söylediler. aynı orjinal başka bir xp denedim yine aynı hata. tsohiba servisi aradım. ramlar problemli olabilir dedirler. bir gün süreyle tes edecekler. bakalım nolacak. msi ekranın arkasından dokunduğunuz zaman ön taraftan elnizi görebiliyrsunuz. ekran çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isalp -- 31 Ekim 2006; 19:03:27 >
  • haytımın hatasını yaptım toshiba aldım. ve elimdeki xp pro kurulmuyor. pci.sys hatası veriyor. bilgisayrı ise vatan bilgisayar iade almıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.