Şimdi Ara

Toshiba U3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43 ytl'ye aldım vatandan 2gb.. card finans'a 4 taksit %12 indirim yaptılar.. 1.05 gb'ı 5 dakika 50 saniyede kopyaladım usb'ye.. forumda söylendiği gibi küçük ve zarif.. alacak olanlara tavsiye edebilirim.. kolay gelsin şimdiden.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.firat -- 28 Şubat 2007; 1:41:05 >
  • arkadaşlar bende yeni aldım 2 gb bunda şifreleme olayında işim içinden çıkamadım dosyalarımı şifrelemek istiyorum enable yaptım ama olmadı bu konu hakkında bi cvp veren bilgilendiren olursa çok sevinirim
  • Selam arkadaşlar bende uzun araştırmalarım sonucu toshiba 4 gb u3 aldım,şu anda piyasadaki en uygun usb belleklerden
    diyebilirim e-store dan 84 ytl ye 6 taksit tavsiye ederim.
  • 2 gb teknosada 46 ytl.
  • merhaba arkadaşlar bndede 1gb olanından var fakat açılırken "U3 Launchpad Error" diye hata veriyor,bu sizce neden kaynaklanıyo ve öneriniz nedir neyapabilirm
  • estore'da 4GB lığı 66 YTL taksitle.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 8 Mart 2007; 18:20:03 >
  • Beyler süper makine alanlara hayırlı olsun dogru tercih yapmıssınız
  • Estore den 4GB'lık modelini dün aldım bugün elime geçti kdv dahil 67 ytl. Çok küçük ve oldukça hızlı. Bu fiyata ve kapasite olarak alınabilecek en iyi bellek. Kaçırmayın derim. Estore daha ne kadar süre bu fiyata satar bilemiyorum ama diğer sitelerde 80 ytl nin altında yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 9 Mart 2007; 14:32:10 >
  • estoreda u3'ün 4gb ve 2 gblık modellerinin okuma-yazma hızları aynı gözüküyor. ancak sadece u3'ün readyboost özellikli olduğu yazıyor. neden ????
  • Bugün 2GB lık Toshiba U3 ü Teknosadan 46 Ytl ye aldım..Estore de 34 Ytl..Hepsiburada com da 38 ytl idi....Teknosa dan almamın nedeni biliyorsunuz flash bellekler sık arızalanabilen aygıtlar internet üzerinden alsaydım arızalanma durumunda merkezlerine göndermek zorunda kalacaktım..1-2 aydada elime zor geçerdi...Zaten kargo masrafıylada aldığım fiyata yaklaşacaktı...Bir arıza durumunda birebir değişebilirim...
    Ürün küçük ve modern bir görüntüsü var...Yanında gelen askıya benzeyen bir ipi var..(Boyun askısı değil)..Bu ip kapak ile belleğe geçiriliyor..Böylece kapağın kaybolma ihtimali olmuyor....İpin ucundada elbisemize yada pantolonumuza tutturmak için bir çıt çıtı var..Ürünün hızı iyi...5 Yıl garantisi var...Tavsiye ederim...fotoğrafı aşağıda..

http://img221.imageshack.us/img221/8361/070309142504filtereduw3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 9 Mart 2007; 14:45:58 >

• bende 2 hafta önce almıştım gerçekten çok memlunum kinstonlardan daha hızlı
  • Bu ürünü alıp içinde ki programı kullanan arkadaşlar var mı? Ben de application çalışmıyor yani siteye bağlanmıyor. Burada program ile ilgli deneyimlerinizi yazarsanız seviniriz.
  • Belleklerde okuma hızlı fakat yazma çok düşüktür...

Fiyat-Perf. 1 GB.... $+kdv Sanırım Her Şey Ortada...

16$
    1 GB FLASH VOYAGER USB 2.0 MOBİLE DİSK BELLEK
    24MB/san. Okuma hızı destekli. 5MB/san. Yazma hızı destekli.

15$
    TOSHIBA 1 GB USB 2.0 U3 Memory
    Okuma Yazma Hızı: 16/8 Mb/sn.

15$
    CRUZER MICRO 1GB SANDISK
    6 Mb/sn okuma ve yazma hızı.

12$
    TWINMOS 1GB USB2.0 X4 MOBILE DISK
    1,5 MB (ortalama); Okuma hızı: Saniyede 7,5 MB

14$
    KINGSTON_1GB_USB2.0
    6 Mb/sn okuma, 3 Mb/sn yazma hızı

11$
    A-DATA PD09 MYFLASH 1GB USB2.0 MEMORY
    Okuma hızı 16 MB/s, yazma hızı da 2 MB/s civarı.

110$ WD 120GB 2.5 HDD buda bi çözüm 2 gb 45ytl 120gb 160 ytl .....

• Dün 2gb'lığını 47 ytl'ye aldım.Toshiba'ların menüsü sanırım İngilizce.Bu konuda sorun yaşayan var mı?
    Kingstonların menüleri türkçe mi?
  • bu bellegi kullanan varsa test etsin 2 gb lık veri yazdırsın ve okutsun sonrada yazma süresini ve okuma süresini foruma yazsın
    kaç dk da yazıyor 2gb veriyi test yaparsanız minnettar kalırım
  • 4gb lık olanı var elim de. 1 gblık veriyi usb belleğe kayıt 6.45 dk sürüyor. Aynı veriyi tekrar diske gönderme 1.30dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 12 Mart 2007; 12:10:57 >
  • Benim 2 gb'liğin hafızası 1.87 gözüküyor.Sizlerde durum nasıl?
  • veri yazma hızını da söylersen cok sevinirim

almayı düşünüyorum 2gb 35ytl kampanyası var teknolojix te
  • Toshiba u3 smart gerçek değerleri bunlar.

4 gb : 3.7 gb.
    2 gb : 1.9 gb.
    1 gb : 950 mb.
    512 mb : 460 mb.

quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

Benim 2 gb'liğin hafızası 1.87 gözüküyor.Sizlerde durum nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.