Şimdi Ara

Toshiba U3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: proteo

4gb lık olanı var elim de. 1 gblık veri yükledim okuma süresi 6.45 dk yazma süresi 1.30dk

arkadasım yazma süresi 1gb ı 1.30 dk yazmışsın iyi deger ama okuma süresi cok azla geldi bana
  • o nasıl oluyor yaw okuduğundan daha mı hızlı yazıyor?
    quote:

4gb lık olanı var elim de. 1 gblık veri yükledim okuma süresi 6.45 dk yazma süresi 1.30dk
  • kullanan arkadaşlar 2gb u3 fat32 mı kullanıyor ??? tip olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlado

quote:

arkadasım yazma süresi 1gb ı 1.30 dk yazmışsın iyi deger ama okuma süresi cok azla geldi bana

Sanıyorum arkadaş okuma ve yazma hızlarını ters yazmış.

Bugün ben de u3'ün 4gb olanını kargo dahil 54,50 ytl'ye aldım ve yaptığım teste göre 100'er mb'lık dosyalardan oluşan 2,95 gb'lik veriyi 14 dakika 45 saniyede yazdı. Yorum sizin

• nerden aldın 54 ytl ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

nerden aldın 54 ytl ye

Tekmar'dan aldım ama şu an stokta kalmadı maalesef
  • U3 bellekle divx playerdan divx izlerken takılma olur mu sizce?bana okuma yazma hızları pek iyi gelmedi de ne dersiniz???
  • teknolojix te 35 ytl kampanya 2gb kalmamış tükenmiş alamadım malesef :( gec kaldım
  • dayılar polen pc de 2gb 30ytl haberiniz olsun
  • Arkadaşlar ben Toshiba U3 1 Gb sizlerin yorumlarınız üzerine aldım.Fakat pc'ye takınca PC kilitleniyor diğer pc'lerde açıyor bişey anlamadım.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • Benim 4gb'lık olanda da bilgisayara takınca u3 menüsü hata veriyor. Başka bilgisayarlarda denedim bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Sebebini anlayamadım ben de...
  • Bu ürünü yakın zamanda alan var mı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Bu ürünü yakın zamanda alan var mı_?

Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Benim 4gb'lık olanda da bilgisayara takınca u3 menüsü hata veriyor. Başka bilgisayarlarda denedim bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Sebebini anlayamadım ben de...

Aynen benim 4GB lığın da U3 menüsü bazı bilgisayarlarda hata veriyor. geçen cmtsi elime gecti.
  • 1 GB U3'ün windows 98 driver lazım.
  •  Toshiba U3

tashıba 1 gb usb bellegımde resımdekı sorunu cıkıyor Pc imde ve U3 ozellıgın kullanamıyorum. baska pcde denedım U3 calıstı

bu sorunu nasıl coze bılırım yardımlarını beklıyorum

TSkler sımdıden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadro

Toshiba U3

tashıba 1 gb usb bellegımde resımdekı sorunu cıkıyor Pc imde ve U3 ozellıgın kullanamıyorum. baska pcde denedım U3 calıstı

TSkler sımdıden

Arkadaşlar aynı sorun bende de çıktı,ne yapmamız gerekiyor..Diskin U3 programını kendi makinamda kullanamıyorum..Fakat diski kullanıyorum..
  • U3'ün anlamı nedir?
  • Koysepete'den 2gbını 35YTl+ kargo yaaldım.Bugün geçti elime. Bugün yarın Vista kurmayı planlıyorum. Bu readyboost özelliğinin ne katacağını merak ediyorum... Beklediğim kadar hızlı değil aslında.maydemir52 'in yukarda verdiği değerlerde yazıyor ve okuyor.

Bu ürün readyboost destekliyor...
    http://www.grantgibson.co.uk/misc/readyboost/?make=Toshiba
  • quote:

Toshiba U3

TSkler sımdıden

quote:

Arkadaşlar aynı sorun bende de çıktı,ne yapmamız gerekiyor..Diskin U3 programını kendi makinamda kullanamıyorum..Fakat diski kullanıyorum..

Arkadaşlar sizde yine menü çıkmış.Ben diğer Pc'lerde deniyorum sorunsuz açılıyor.Daha öncede yazmıştım fakat bu konuda pek bilgisi olan birisi yok sanırım.Çözebilirseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

quote:

Arkadaşlar ben Toshiba U3 1 Gb sizlerin yorumlarınız üzerine aldım.Fakat pc'ye takınca PC kilitleniyor diğer pc'lerde açıyor bişey anlamadım.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRaNtZz -- 28 Mart 2007; 14:58:05 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.