Şimdi Ara

Toshiba U3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Slm arkadaşlar bu ürünün 2 gb lısıda bende var.
    2 gün önce şifreleme bölümünden şifre verdim faka şifremi kabul etmesine rağmen aşağıdaki duruma geldi. Daha önce sürücüyü TOSHİBA olarak isimlendiriyordu şimdi "Çıkarılabilir Disk" olarak görüyor fakat içeriğini görmek istediğimde bu hatayı veriyor. Yani datalarıma ulaşamıyorum. Bu sorunu çözemedim içinde de önemli verilerim var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Toshiba U3

• arkadaşlar bende toshiba 2gb u3 ü bugun aldım. ama inanılmaz yavaş yazma ve okuması var. 120 mb'ı 3dk 14sn de yazdı. acaba yüklemem gereken bişeyler varmı. neden olabilir bi bilgisi olan varmı ?
  • 85 YTL 4 gb buldum alınır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadro

Toshiba U3

tashıba 1 gb usb bellegımde resımdekı sorunu cıkıyor Pc imde ve U3 ozellıgın kullanamıyorum. baska pcde denedım U3 calıstı

bu sorunu nasıl coze bılırım yardımlarını beklıyorum

TSkler sımdıden

bu sorun bendede var ama ben u3 ozelligini kullanabiliyorum.... genede sorunun giderilmesi için ne yapmalıyım....
  • 85 ytl nası 4 gb için arkadaşlar
  • Ehh iyi bir fiyat inş. sizde de sorun çıkmaz bazı PC'lerde sorun çıkıyor bende olduğu gibi benim PC'de çalışmıyor diğer PC'lere takıyom sorun yok :S
  • Arkadaslar bugun bende 2gb lik modelini aldim.
    Bu her bilgisayara taktigimda kendi yazilimini yuklicek mi bunun bir ayari vs bisi yok mu?
    U3 u kapatabiliyor muyuz?
    Birde icinde gelen dosyalari silsek bir sey olur mu o yazilimlara gerek var mi?
    Format nasil atiliyor bu alete?
    ctesekkurler..
  • evet arkadaşım doğru diyosun. biçimlendirme falan yapmak istesek ne olcak. bi bilgisi olan varsa lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosat -- 6 Nisan 2007; 1:14:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosat

arkadaşlar bende toshiba 2gb u3 ü bugun aldım. ama inanılmaz yavaş yazma ve okuması var. 120 mb'ı 3dk 14sn de yazdı. acaba yüklemem gereken bişeyler varmı. neden olabilir bi bilgisi olan varmı ?

Valla bende 125 mb ı ,yaklaşık 1,5 dakikada yazdı
  • (2 gb lik model) yazma hızları aşağıda. ortalama olarak saniyede 4.5 mb

350 mb 80 saniye
    700 mb 155 saniye

Bu arada pc ye takarken shift tuşuna basılı tutarsanız U3 yüklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastertr -- 8 Nisan 2007; 23:14:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: kosat

arkadaşlar bende toshiba 2gb u3 ü bugun aldım. ama inanılmaz yavaş yazma ve okuması var. 120 mb'ı 3dk 14sn de yazdı. acaba yüklemem gereken bişeyler varmı. neden olabilir bi bilgisi olan varmı ?

Valla bende 125 mb ı ,yaklaşık 1,5 dakikada yazdı

Şimdi ben burda 125 mb dedim ama, 125mb lık bir klasördü o. Oysa 300mb lık bir dosyayı demin, 1dk 10 saniyede attı. Klasörün içinde irili ufaklı bir sürü resimler vardı. Sanırım ondan tek dosyayı daha hızlı attı.

• toshibaların u3 serisinde cok fazla sorun yaşanıyor.bunlardan biride benim ve tanıdığım arkadaşlarımın coğu kullanıyor ve sorun yaşıyor.ben içinde önemli verilerim varken formatlamak zorunda kaldım ama formatta yaramıyor.tekrar aynı problemler oluşuyor özellikle farklı pclerde birinde sorunsuz calışıp diğerlerinde sorun verebiliyor.bunun nedenini bilen birileri varmıdır acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nartal

toshibaların u3 serisinde cok fazla sorun yaşanıyor.bunlardan biride benim ve tanıdığım arkadaşlarımın coğu kullanıyor ve sorun yaşıyor.ben içinde önemli verilerim varken formatlamak zorunda kaldım ama formatta yaramıyor.tekrar aynı problemler oluşuyor özellikle farklı pclerde birinde sorunsuz calışıp diğerlerinde sorun verebiliyor.bunun nedenini bilen birileri varmıdır acaba??

Şu an 3. farklı bilgisayardan internete bağlanıyorum. Sorun yok
  • quote:

toshibaların u3 serisinde cok fazla sorun yaşanıyor.bunlardan biride benim ve tanıdığım arkadaşlarımın coğu kullanıyor ve sorun yaşıyor.ben içinde önemli verilerim varken formatlamak zorunda kaldım ama formatta yaramıyor.tekrar aynı problemler oluşuyor özellikle farklı pclerde birinde sorunsuz calışıp diğerlerinde sorun verebiliyor.bunun nedenini bilen birileri varmıdır acaba??

Evet dostum aynı sorun bende de var...
  • bunlarda readyboot olsa nolucakki 8mb/sn den bahsediyoruz dvd romlar bile 25- 30mb yazıyor saniyede düz hdd den boot edin vistayı daha hızlı olur amac yavaşlatmı hızlandırmakmı anlıyamadım acıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozturk

bunlarda readyboot olsa nolucakki 8mb/sn den bahsediyoruz dvd romlar bile 25- 30mb yazıyor saniyede düz hdd den boot edin vistayı daha hızlı olur amac yavaşlatmı hızlandırmakmı anlıyamadım acıkcası

Şu videoya bir göz atar mısın arkadaşım

http://video.google.com/videoplay?docid=5902090796342771727

• U3 Toshiba 1Gb lık aldım 1 haftadır 4 tane farklı makinada test ettim bir tanesi MSI Laptop du ama ne okuma nede yazma hatası verdi. Security hatasına gelince bende test esnasında Şifre verdim şifre verdiğiniz zaman şayet yanlış şifre yazarsanız yada şifreyi girmezseniz yukardaki G Sürücüsüne Bir Disk yerleştirin mesajı alınıyor.Bende bir sorun yok kullanıyorum.
  • simdi bu u3 ü silmeyi bilen yokmu?
  • bende bugün aldım u3 özellğini sevmedim sildim diski formatladım ama çıkartıp takınca u3 geri geliyor ne yazıkki.Bundan kurtulmayı bilen varmı?
  • http://www.u3.com/uninstall/files/u3%20uninstall.exe

http://www.u3.com/uninstall/uninstall.aspx okuyup silmiş olursunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chino -- 13 Nisan 2007; 23:12:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.