Şimdi Ara

Toshiba U3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyse kurtuldum.Sevmedim ben U3 olayını varsa yoksa manual yaşam diyorum :)
  • bugün aldımm yazıcıoğlundan 35 ytl 2 gb U3 sorunsuzz
  • yalnızz 2 gb die aldım 1,85 görünüyo bilginiz olsun. ama u3 ün bence şu anda gereği yok gereksiz 1 yazılımm..ama fitat/performans iyi
  • ben kullanıyorum 2GB yazma hızı yaklaşık 5 mb/sn. Tavsiye ederim, boyutları ve duruşu güzel.
  • 4 gb yazma ortalaması 8 ile 13 arası değişiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNorth

Neyse kurtuldum.Sevmedim ben U3 olayını varsa yoksa manual yaşam diyorum :)

arada bazen bende silmek istiyorum çünkü her farklı pcye taktığımda yeni donanım bulundu falan yazıp, 1-2 dk sanal cd-rom oluşturuyor bu yüzden...ama şifreleme ve programlar falan olunca kıyamıyorum
  • toshiba u3 bellegin u3 ozelligini vistada calıştıramıyorum driverını bulamadım bulan warsa pm lutfen....
  • bende vista için problem yaşıyorum. u3 launchpad çalışmıyor. firmware yüklenmesi gerekiyor sanırım. ama bulamadım. bulan arkadaş varsa bizimle paylaşabilir mi?
  • Toshiba U3'de şifre verdim.Şimdi kaldırmak istiyorum. Verdiğimiz şifreyi nasıl kaldırıyoruz ? format yazan kısma tıklasak şifre kalkar mı?
  • tekmardan alınmış 2gb toshiba u3 flash diskim var. kendi paketinde ve açılmamış olarak antalyada olanlar elden teslim...fiyat 35 ytl...
  • ben de bugün aldım. Toshiba 4GB U3 NT'de 76 ytl 12 taksit. 80 sn'de 350 mb yazıyor (tek parça video). yani 1 sn'de 4,37 mb.
  • merhaba arkadaşlar, bende toshiba 2gb u3 model bellek almak istiyorum. forumu okudum fakat readyboost özelliği olup olmadığı hakkında bir bilgi edinemedim. vistada ki readyboost özelliğini bu flash disk ile kullanabiliyor muyuz? ilgilenenlere teşekkürler iyi günler...
  • ben 65 ytl aldım 4 gb 85 pahalı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikcantxxl

merhaba arkadaşlar, bende toshiba 2gb u3 model bellek almak istiyorum. forumu okudum fakat readyboost özelliği olup olmadığı hakkında bir bilgi edinemedim. vistada ki readyboost özelliğini bu flash disk ile kullanabiliyor muyuz? ilgilenenlere teşekkürler iyi günler...

Evet kullanılıyor

http://www.grantgibson.co.uk/misc/readyboost/?make=Toshiba

• quote:

Orjinalden alıntı: MaRaNtZz

quote:

Toshiba U3

tashıba 1 gb usb bellegımde resımdekı sorunu cıkıyor Pc imde ve U3 ozellıgın kullanamıyorum. baska pcde denedım U3 calıstı

bu sorunu nasıl coze bılırım yardımlarını beklıyorum

TSkler sımdıden

quote:

Arkadaşlar aynı sorun bende de çıktı,ne yapmamız gerekiyor..Diskin U3 programını kendi makinamda kullanamıyorum..Fakat diski kullanıyorum..

Arkadaşlar sizde yine menü çıkmış.Ben diğer Pc'lerde deniyorum sorunsuz açılıyor.Daha öncede yazmıştım fakat bu konuda pek bilgisi olan birisi yok sanırım.Çözebilirseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

quote:

Arkadaşlar ben Toshiba U3 1 Gb sizlerin yorumlarınız üzerine aldım.Fakat pc'ye takınca PC kilitleniyor diğer pc'lerde açıyor bişey anlamadım.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...

arkadaşlar fırewall yada vırus programları gılı yukleme olrak goruyor u3 un starter ını gızlı yukleme olarak gorup engellıyorlar belkı de bu yuzden hata verıyor olablır
    cozume ulasan arkadaslar paylasırsa bızım ıcınde ıı olur

• Toshiba U3 yazılımı için yeni bi güncelleme çıkarmış,
    http://www.toshiba.co.jp/p-media/english/u3/update/1_4/1_4-02.htm
    Launchpad in autorun olarak çalışmasını kapatılabilmek için seçenek koyulmuş,

Update den sonra "U3 Launchpad settings" e gir ve "Autorun" sekmesindeki "Disable Autorun" a tıkla,
    Belki o zaman firewall veye aanti-virus programları soun çıkarmaz.

Toshiba U3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 15 Mayıs 2007; 15:38:50 >

• merhaba arkadaslar

bugun mavi bilgisayarin bayisinden 4 gb lik toshibayi 66 ytl ye aldim

tek doyayi yaklasik 70 mb saniyede yaklasik 4.5 mb lik bi hiada atti benim isimi gormeye yetti oda

yanliz benim sorunum su u3 formatindaki programlari bulamamam

elinde olan varsa buraya koyabilirmi ya bi zahmet
  • Arkadaşlar dikkat edilmesi gereken şey;
    Attığınız dosyalar TEK DOSYA İSE gerçek hızlara ulaşır.
    ancak ÇOKLU dosya ise yavaş yazar. Örnek:

10 mb lik içinde 200 tane resim olan klasörü mesela 20 saniyede atarsınız.
    100mb lik tek bir video dosyasını 10 saniyede atarsınız.

flash belleklerde çoklu dosya yazma hızı çok düşüktür. aklınızda bulunsun...
  • arkadaşlar birşey rica edicem. bu toshiba nın u3 vista güncelleştirmesini netten indiremiyorum. hata veriyo %40 larda. bana gönderebilecek olan var mı? PM atabilir misiniz lütfen. teşekkürler...
  • Arkadaşlarım elimde bulunan 4 GB lık U3 uyumlu Toshiba USB belleği, bir türlü Win7 de çalıştıramadım. Bu aleti Win 7 de çalıştırabilen varmı, yoksa sorun sadece benimkindemi???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.