Şimdi Ara

Toshıba U3 sorunuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tashıba 1 gb usb bellegımde resımdekı sorunu cıkıyor Pc imde ve U3 ozellıgın kullanamıyorum. baska pcde denedım U3 calıstı

bu sorunu nasıl coze bılırım yardımlarını beklıyorum

TSkler sımdıden

• Kadro aynı sorunu, vereceğim linkdeki arkadaşlardan biri de sormuş ve linkdeki konu bayadır açık durumda ve güncel. İstersen sorunu oraya sor, Çünkü oraya daha çok kişi bakıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_12038169/tm.htm
  • dejaay sağol oraya da bakarım ama cevap gorememıstımorada

SAĞOL
  • Arkadaşlar
    u3 diskinizi taktığınız zaman diskten başka bir tane daha sanal cd sürücüsü kurulması lazım eğer o kuruluyorsa adı muhtemelen U3 System (x) olmalı bu sürücüyü sag tıklayıp aç dediğinizde içinde zipli bir dosya var o dosyanın içinde setup.msi dosysı olmalı oradan kurulum yapabilirsiniz. setup dosyasını çalıştırmadan önce aynı klasördeki cleanup.exe dosyasını çalıştırıp önceki u3 kalıntılarını temizleyebilirsiniz.

umarım sorununuzu çözer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpform

Arkadaşlar
    u3 diskinizi taktığınız zaman diskten başka bir tane daha sanal cd sürücüsü kurulması lazım eğer o kuruluyorsa adı muhtemelen U3 System (x) olmalı bu sürücüyü sag tıklayıp aç dediğinizde içinde zipli bir dosya var o dosyanın içinde setup.msi dosysı olmalı oradan kurulum yapabilirsiniz. setup dosyasını çalıştırmadan önce aynı klasördeki cleanup.exe dosyasını çalıştırıp önceki u3 kalıntılarını temizleyebilirsiniz.

umarım sorununuzu çözer.

İlgin için teşekkürler arkadaşım. Bendeki hata mesajı aşağıda. Dediklerini yaptım ama yine düzelmedi...

Toshıba U3 sorunuu

• quote:

Orjinalden alıntı: alpform

Arkadaşlar

umarım sorununuzu çözer.

alpform Oncelikle cevabın için tskler fakat ben U3system dekı zıpli setupu daha once kurmusumtum. AMa halen sorun devam edıyor U3 kullanamıyorum..
  • arkadaslar bu konuda yardımcı oaolabılecek var mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.