tashıba 1 gb usb bellegımde resımdekı sorunu cıkıyor Pc imde ve U3 ozellıgın kullanamıyorum. baska pcde denedım U3 calıstı
bu sorunu nasıl coze bılırım yardımlarını beklıyorum
TSkler sımdıden
Kadro aynı sorunu, vereceğim linkdeki arkadaşlardan biri de sormuş ve linkdeki konu bayadır açık durumda ve güncel. İstersen sorunu oraya sor, Çünkü oraya daha çok kişi bakıyor.
dejaay sağol oraya da bakarım ama cevap gorememıstımorada
SAĞOL
Arkadaşlar u3 diskinizi taktığınız zaman diskten başka bir tane daha sanal cd sürücüsü kurulması lazım eğer o kuruluyorsa adı muhtemelen U3 System (x) olmalı bu sürücüyü sag tıklayıp aç dediğinizde içinde zipli bir dosya var o dosyanın içinde setup.msi dosysı olmalı oradan kurulum yapabilirsiniz. setup dosyasını çalıştırmadan önce aynı klasördeki cleanup.exe dosyasını çalıştırıp önceki u3 kalıntılarını temizleyebilirsiniz.
umarım sorununuzu çözer.
quote:
Orjinalden alıntı: alpform
Arkadaşlar u3 diskinizi taktığınız zaman diskten başka bir tane daha sanal cd sürücüsü kurulması lazım eğer o kuruluyorsa adı muhtemelen U3 System (x) olmalı bu sürücüyü sag tıklayıp aç dediğinizde içinde zipli bir dosya var o dosyanın içinde setup.msi dosysı olmalı oradan kurulum yapabilirsiniz. setup dosyasını çalıştırmadan önce aynı klasördeki cleanup.exe dosyasını çalıştırıp önceki u3 kalıntılarını temizleyebilirsiniz.
umarım sorununuzu çözer.
İlgin için teşekkürler arkadaşım. Bendeki hata mesajı aşağıda. Dediklerini yaptım ama yine düzelmedi...
quote:
Orjinalden alıntı: alpform
umarım sorununuzu çözer.
alpform Oncelikle cevabın için tskler fakat ben U3system dekı zıpli setupu daha once kurmusumtum. AMa halen sorun devam edıyor U3 kullanamıyorum..
arkadaslar bu konuda yardımcı oaolabılecek var mı??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme