Şimdi Ara

Toshiba XV500P Asus M3A-H HDMI Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Toshiba XV500P 42" LCD TV ve Asus M3A-H/HDMI model anakart var. bu anakartın üzerinde ATI HD-3200 Grafik Chipi var.

Anakartın biosu ve ekran kartının sürücüsü güncel. ama HDMI kablo ile anakart üzerindeki HDMI çıkıştan televizyon üzerindeki HDMI girişi görüntü almaya çalıştığımızda bir türlü 800x600 dışında görüntü alamadım.

Bu soruna benzer bir sorun yaşayan bir kaç kişi var ne yapmam lazım...

• onborad ekran kartlı anakartların bazılarında ,aynı anda hem PC 'nin monitöründen hem de LCD TV' den görüntü alamazsın.
  • XV500p ile Ati ekran kartları arasında bir uyuşmazlık var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElectroTech

XV500p ile Ati ekran kartları arasında bir uyuşmazlık var.

Çok doğru BU Topiği bir inceleyin isterseniz aynı sorun bahsedilmiş.
  • Delirecem ya nasıl olmaz bu bir standart değil mi kim haklı kim haksız... anlamadım...
  • vista ultimate kurun büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
  • yok be hocam zaten ultimate var media center için... durum yine aynı sanki power striple çözülecek gibi eğer power stribi ve toshiba lcd si HDMI den bağlı bir kullanıcı varsa power strip parametrelerini gönderirse sevinirim copy paste diyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuhwar -- 24 Şubat 2009; 14:57:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya yok mu toshiba full hd lcd yi hdmi den pc ye bağlayan birileri...
  • Hocam senin sorunun sıkıntısı ben bi kaç ay denemdiğim öntem kablo kalmayan akadar uğraştım olmadı. Nvidia aldım sorun anında çözüldü bu tvden ati3xxx serisi ile hdmi den görüntü alamassınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuhwar

ya yok mu toshiba full hd lcd yi hdmi den pc ye bağlayan birileri...

Var..

32xv500 HDTV ve GA-73PVM-S2H Anakart.. üzerinde nVIDIA® GeForce 7100/nForce 630i chipset ile HDMi 1,3 arayüzünden 10 m Hama marka kablo ile 720p (1280x720@60-50 Hz) (1920x1080 24Hz,25Hz,50Hz,60Hz) görüntü ve aynı anda ses aktarımında bir sorun yaşamadım...(sesi 7,1 veya 5,1 deneyemedim 2 kanalda sorun yok)

Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuhwar

ya yok mu toshiba full hd lcd yi hdmi den pc ye bağlayan birileri...

42XV500 ile Gigabyte P-45 anakart Nvidia Geforce 9800 GTX ekran kartı, DVI-HDMI cevirici aparat ve HDMI kablo ile (1920x1080) görüntü ve 5,1 ses aktarımında en ufak bir sorun yaşamadan bağlantı yapabiliyorum.Performansı da cok iyi. Ati lerde sorun yaşayan arkadaşlar olmustu ama nvidia ile sorunsuz kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.