Şimdi Ara

Toshiba XV632 Tv Hakkında Paylasimlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px
    * Renk : Parlak Siyah
    * Görüntü Giriş ve Çıkışları : HDMI
    * Ekran Türü : LCD TV
    * Kontrast Oranı : 50000 : 1
    * Ekran Boyutu : 106 cm (42")
    * Ekran Formatı : 16 : 9
    * Tarama Yöntemi : 1080p
    * Full HD : Evet/Var
    * Tepki Süresi : 8 ms
    * Ses Çıkış Gücü : 2x20 Watt, SRS WOW, Bass Boost, Dolby Digital Plus
    * Bağlantılar : 2x SCART, 3x HDMI, Komponent Video, Kompozit Video, S-Video, DVB-T, DVB-C HD, PC (RGB) girişi, USB Pro girişi (MP3/JPEG/DivX), SD Kart girişi, Kulaklık girişi
    * Diğer Özellikler : Resolution + MetaBrain Görüntü İşlemcisi Active Vision M100 HD (100 Hz) Digital Gürültü azaltıcı(DNR), 3D Renk Yönetimi PC görüntü iyileştirme modu, Exact Scan Mode, Instaport (Hızlı HDMI) Etkin Arka Işık Kontrolü, REGZA Link, Full power off, Oyun modu/PC modu/Film modu, Ortam ışık sensörü (AutoView)

Toshiba XV632 Tv Hakkında Paylasimlarımızı buradan konu baslıgı altından surdurmemizi Umuyorum.

Ben de 25 Aralık 2009 ' da bu tv den bir adet aldım .Henuz fırsat bulup servis cagıramadım.Kullanımımızda
    karsılasabilecegimiz her sey için birbirimize destek olabileceğimizi sanıyorum.

Herkese Selam ve Sevgilerimle ve iyi bir yıl geçirebilmemiz dileklerimle...

• aynı tv bende aynı gün bimeksten aldım fakat kanal sıralamasını acıklamasnı okumama ragmen yapamadım eski tvem vesteldi 7 senedir rahat kullandim dizi izlerken reklam dedimi bib leyip köşeye atıyor dizi başlayınca acıyordum,son model toshibada bu özellik malasef yok üzüldüm kanal sıralamasın da komand üzerinden neler yapmam hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum birde yılbaşı nedeniyle servis gelmez diye düşünüp magazada kontrol ettirip garanti belgesini mühürllettim mühür den sonra servisin gelmemesi veya ucretli gelmesi olasılıgı var dediler bu konularda bilginizi yazarsanız sevinirim. yeni yılınız kutlu olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.