MERHABA ARKADAŞLA BEN SÜPER BİR BİLGİSAYAR ALMAK İSTİYORUM YANİ TUM YENİ ÇIKAN OYUNLARI GTA4 VB.. BUYUK OYUNLAR
VE İKİ DİZÜSTÜ ARASINDA KARARSIZIM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM BİRDE ALIŞVERİŞİMİ İSTANBULBİLİŞİMDEN YAPMAK İSTİYORUM NASIL GÜVENL Mİ? BİRDE İSTANBULBİLİŞİMDE NOTEBOOKLAR TEKNOSADAN DAHA UCUZ TEKNOSA ÇOK KAR YAPIYOR ARALARINDA HEMEN HEMEN 400 YTL KADAR PARA FARK VAR.... BAZI BİLGİSAYARLI KARŞILAŞTIRDIM 900 YTL FARK ÇIKTI TEKNOSA İLE YANİ TEKNOSA BİZE BİRAZ YEDİRİYOR MU YOKSA YANILIYORMUYUM TŞKLER
2 modelde o yeni çıkan GTA yı oynatacak süper bilgisayar değiller.Ekran kartları ortasınıf.Oyun için süper bilgisayar arıyorsan Toshiba nın Qosmio X305 veya Teknosada F50-10G veya F50-10b modelleri tercih et.
Ayrıca Teknosa da satılan Toshiba ların Toshiba Türkiye resmi distrübütörü TNB tarafından garantisi sağlanmaktadır.İstanbul bilişim ise genelde deniz aşırı ülkelerden getirttiği notebookları kendi mağaza garantileri ile satarlar. Yani Toshiba Avrupa nın Türkiye deki resmi destekçisi TNB den garanti alamazsınız.Bu aslında bazıları için önemsiz gözüksede özellikle sorunlu çıkan makinalarda teknik servislerin yedek parça ve onarım konularında sağlayabildiği imkanların farkınıda ortaya koymaktadır.
quote:
Orjinalden alıntı: mybo37
2 modelde o yeni çıkan GTA yı oynatacak süper bilgisayar değiller.Ekran kartları ortasınıf.Oyun için süper bilgisayar arıyorsan Toshiba nın Qosmio X305 veya Teknosada F50-10G veya F50-10b modelleri tercih et.
Ayrıca Teknosa da satılan Toshiba ların Toshiba Türkiye resmi distrübütörü TNB tarafından garantisi sağlanmaktadır.İstanbul bilişim ise genelde deniz aşırı ülkelerden getirttiği notebookları kendi mağaza garantileri ile satarlar. Yani Toshiba Avrupa nın Türkiye deki resmi destekçisi TNB den garanti alamazsınız.Bu aslında bazıları için önemsiz gözüksede özellikle sorunlu çıkan makinalarda teknik servislerin yedek parça ve onarım konularında sağlayabildiği imkanların farkınıda ortaya koymaktadır.
gerçekten tşkler.. yanlış bir karardan kurtardınız benı..allah razı olsun
istanbul bilişimin cihazlarına toshiba türkiye bakmıyor . servisler bakmıyor.
teknosa çok daha mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme