Şimdi Ara

Tosla - Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox, App Store, Google Play, Microsoft Store %25 İade! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
6.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• selamlar. böyle bir madde gördüm, daha önce bu madde var mıydı hatırlamıyorum. Steam iadelerini harcamazsanız geri alcaz mı diyor ben mi yanlış anladım?

Tosla - Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox, App Store, Google Play, Microsoft Store %25 İade!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Mastercard 250'ye 50 tl indirime Tosla Psn %25 iadesi kombo yapılıyor mu acaba?

Bunu bende merak ediyorum. Bilen var mı?
  • shad0w S kullanıcısına yanıt

Hocam hesabınıza atın geri toslada ne bekletiyorsunuz? Her kampanyada var şu kadar süre harcanmazsa geri alınır diye.

• toslaya güven olmaz.

Bu en son 10tl steam kodu hediye kampanyası için 2 tane telefona tosla kurdum 1'ini kabul etti, diğerinin onayı gelmedi. mesaj attık aradık gene de olmadı.

10tl lik steam kodunun lafını yapan firmadır tosla...

• geçen yeğene epicten bir şey aldım. üstüne yattılar diyordum ki, hayli de zaman geçmişti, geldi iade. teşekkürler tosla.

• benim oğlan tutturdu pc için minecraft orjinal diye. microsoft tan alsan sayarlar mı acaba

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/minecraft/9nblggh537bl?activetab=pivot:overviewtab

xboz ın linki ayrı görünüyor

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Şu kampanyadan iade alırsınız:

App Store, iTunes, Google Play, Microsoft Store ödemelerinin Tosla Kart ile %25’i iade!

https://tosla.com/kampanyalar/app-store-itunes-google-play-microsoft-store-odemelerinin-tosla-kart-ile-25i-iade

• quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Şu kampanyadan iade alırsınız:

App Store, iTunes, Google Play, Microsoft Store ödemelerinin Tosla Kart ile %25’i iade!

https://tosla.com/kampanyalar/app-store-itunes-google-play-microsoft-store-odemelerinin-tosla-kart-ile-25i-iade

teşekkürler hocam onu görememişim sanırım

• tosla ile playstation alışverişi yapabilen oldu mu kartın içinde adres kayıtlı değil adres bilgileri kabul edilmiyor

• dddaaarrrkkk D kullanıcısına yanıt

adres yazarken türkçe karakter kullanma. sadece ingilizce karakter kullan. hata onunla alakalı

• Playstation store tosla ile ödeme yapmaya çalışınca kart bilgileri geçersiz diyor.. Alışveriş yapabilen var mı tosla kartı ile ps store üzerinden ?

• bende yapamıyorum Tosla ile PS Store da ödeme. Müşteri hizmetleri de bilmiyor çözümü yalan yanlış şeyler söylüyorlar.Adres tanımlama ile ilgili değil, ben adresimi öğrenip aynısını girdim ama hiçbir şekilde kabul etmedi ps store.Sonra başka kredi kartıyla denedim anında kabul etti.Yani bu dangalak Tosla ile ilgili bir durum var.

Tosla ile bir şekilde ps store da harcama ya da cüzdana ekleme yapabilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepx -- 1 Eylül 2021; 11:10:22 >
  • deepx D kullanıcısına yanıt

Çözüm bulabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Web üzerinden cüzdana para ekleme olarak çözdüm şu anda.Ara ara yine hata veriyor fakat 2 seferdir bu yöntemle cüzdana para yükleyebildim.

• deepx D kullanıcısına yanıt
    bende yapamıyorum kredi kartımı denedim oldu tosla olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wings35 kullanıcısına yanıt
    dediğini yaptım oldu

çok saolun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.