Aralık'a kadar uzatıldı kampanya |
Tosla - Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox, App Store, Google Play, Microsoft Store %25 İade! (2. sayfa)
-
-
selamlar. böyle bir madde gördüm, daha önce bu madde var mıydı hatırlamıyorum. Steam iadelerini harcamazsanız geri alcaz mı diyor ben mi yanlış anladım?
-
Bunu bende merak ediyorum. Bilen var mı?quote:
Orijinalden alıntı: erenkurban23Mastercard 250'ye 50 tl indirime Tosla Psn %25 iadesi kombo yapılıyor mu acaba?
-
Hocam hesabınıza atın geri toslada ne bekletiyorsunuz? Her kampanyada var şu kadar süre harcanmazsa geri alınır diye.
-
toslaya güven olmaz.
Bu en son 10tl steam kodu hediye kampanyası için 2 tane telefona tosla kurdum 1'ini kabul etti, diğerinin onayı gelmedi. mesaj attık aradık gene de olmadı.
10tl lik steam kodunun lafını yapan firmadır tosla...
-
geçen yeğene epicten bir şey aldım. üstüne yattılar diyordum ki, hayli de zaman geçmişti, geldi iade. teşekkürler tosla.
-
benim oğlan tutturdu pc için minecraft orjinal diye. microsoft tan alsan sayarlar mı acaba
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/minecraft/9nblggh537bl?activetab=pivot:overviewtab
xboz ın linki ayrı görünüyor
-
Şu kampanyadan iade alırsınız:
App Store, iTunes, Google Play, Microsoft Store ödemelerinin Tosla Kart ile %25’i iade!
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahtantŞu kampanyadan iade alırsınız:
App Store, iTunes, Google Play, Microsoft Store ödemelerinin Tosla Kart ile %25’i iade!
teşekkürler hocam onu görememişim sanırım
-
tosla ile playstation alışverişi yapabilen oldu mu kartın içinde adres kayıtlı değil adres bilgileri kabul edilmiyor
-
adres yazarken türkçe karakter kullanma. sadece ingilizce karakter kullan. hata onunla alakalı
-
Playstation store tosla ile ödeme yapmaya çalışınca kart bilgileri geçersiz diyor.. Alışveriş yapabilen var mı tosla kartı ile ps store üzerinden ?
-
bende yapamıyorum Tosla ile PS Store da ödeme. Müşteri hizmetleri de bilmiyor çözümü yalan yanlış şeyler söylüyorlar.Adres tanımlama ile ilgili değil, ben adresimi öğrenip aynısını girdim ama hiçbir şekilde kabul etmedi ps store.Sonra başka kredi kartıyla denedim anında kabul etti.Yani bu dangalak Tosla ile ilgili bir durum var.
Tosla ile bir şekilde ps store da harcama ya da cüzdana ekleme yapabilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepx -- 1 Eylül 2021; 11:10:22 > -
Çözüm bulabildiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Web üzerinden cüzdana para ekleme olarak çözdüm şu anda.Ara ara yine hata veriyor fakat 2 seferdir bu yöntemle cüzdana para yükleyebildim.
-
bende yapamıyorum kredi kartımı denedim oldu tosla olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dediğini yaptım oldu
çok saolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X