< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (610. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hayırlı olsun ...
ekmeğin üstünde çizgiler oluşunca ters çevirip diğer tarafına da yapabilirsiniz ...
-
Sage 250 iyi bir cihaz. Plakalarını koruyarak kullanın. Uzun yıllar kullanırsınız. Güle güle kullanın.
-
Teşekkürler arkadaşlar. Valla plakalar zarar görmesin diye önerdiğiniz taktiği kullanıyorum. Fırın kağıdında yapıyorum (: bu arada trendyol, hepsiburada da olan satıcının kendi sitesinde 700 TL indirimli makina. Ben sitesinden aldım. Kampanya yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yeni bir tost makinası almak istiyoruz. Delonghi markalı ürünün plakaları deforme olduğu için, yenisinide bulamadık.
Aradığımız birkaç özellik var. Kompakt bir boyutda olması ızgara özelliği kullanılmaz bizim evde, plakaları hasar gördüğünde yeni parçaları bulunabilirlıği, birde tost yaparken cihaza bastırınca sağlam durması. Tabii kalitelide olması. Tavsiye edebileceğiniz böyle bir ürün var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Delonghi CGH-1030D mi Sage 820 mi sizce hangisi?
-
@f0rester ; Plakalar yıpranmasın istiyorsanız, en işlevsel alet, Lava 'nın tost aparatıdır. Aygaz ocağın üzerinde kullanılıyor. Plakaların yıpranması gibi bir durum söz konusu değil. Aynı zamanda bu alete de sahibim.
@Slaughter ;
1030 modele sahibim.
1030 'da ; tost plakaları, düz plaka ve waffle plakaları var. Bu plakalara ihtiyaç duyuyorsanız, 1030 modeli iyi bir seçim olacaktır. Genellikle tost plakalarını kullanıyorum ama Waffle plakalarını da bir kaç kez kullandım. Düz yüzeyli plaka kullanmadım henüz... Cihazın kalitesi oldukça iyi... Alt üst plakalarını ayrı ayrı derecelerde ısıtmak mümkün.
Sage 820 ; cihazın üzerindeki mevcut plaka ile gelmektedir.
Sage cihaz, delonghi'ye göre biraz daha işlevsel, bana göre...
Kalite yönünden her iki cihazın da imalat kalitesi çok iyi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 11 Nisan 2023; 15:10:58 >
-
Hocam öyle ocak üstü istemiyoruz ya. Kaliteli sadece tost yapmakta kullanacağız, başka bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz? Hatta boyut olarakta 6 değilde 4dilimlik olsa süper olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikle çalışan; Dökimix marka bir ürün var, plakaları zarar görmeyen ürün olarak...
-
Arçelik nasıl olur acaba TM 6046.
Bir süre sonra plakalar aşınır ve plaka yenilemek zorunda kalırsın. Ama en azından yerli marka olduğu için, plaka bulması sorun olmaz.
Belirttiğin model hakkında fikrim yok. Baybery usta mesajını görürse, ürünün durumu hakkında bilgi verir.
-
-
arçelik tm-6046 veya muadil kardeşi grundig cg-4046 iyi makinelerdir, plakaları yeni nesil daha dayanıklı kaplamaya sahip ...
-
aradığınıza en yakın 2 model var; delonghi sw12bc.s ve delonghi sw12b.bk ...
12bc.s modelinde ekstra waffle plakası da var ...
-
selamlar, yakın zamanda bir tost makinası almaya niyetlendim ama 3 model arasında kararsız kaldım;
Arzum AR2023
Grundig CG7981
Karaca Gastro Grill Glass Premium
estetik olarak karaca hoşuma gitti ama arzum da güzel duruyor, tek hoşuma gitmeyen tarafı üretim yaptırdıkları çinli firma (kaibo) biraz araştırdığım kadarıyla öyle pek aman aman kaliteli ürün çıkaran bir firma değil. grundig ise diğer ikisine göre daha sabit duran bir ürün ama görünüş olarak fena değil, arzum ve grundig 2000 karaca ise 2400 w gücünde ama bazı kullanıcılar cihazların gerçek değerlerinin daha düşük olduğundan bahsetmiş..
bu üçü arasından en efektif olanı hangisidir? veya bunlara alternatif başka önerebileceğiniz cihazlar var mıdır?
-
Daha önce de yazmışımdır belki. Evine tost makinesi alacak olan 8 dilimli büfe tipi tost makinesi almalıdır. Gerçek tost yediğinizi hissedersiniz. Evler için üretilenler hem pahalı hem işe yaramaz.
Merhaba, Tavsiye edeceğiniz bir model ve marka var mıdır ?
-
selam,
benim tercihim grundig cg-7981 ...
-
Alüminyum döküm plakalar sağlık yönünden nasıldır?
Fakir'in grill expert elite diye bir modeli var ama aynı modeli güney kıbrıs orjinli aeno eg1 hollanda orjinli turbotronic ise cg800 koduyla satıyor; ürünün çinli satış firması biolomix ise BCG02D kodunu kullanıyor;
fakir en uygun 3000 tl gibi fiyattan 2 yıl garanti sunuyor
turbotronic 94-110 euro aralığında
aeno 135-163 euro aralığında
biolomix ise 2200 tl + isteğe göre waffle plakasıyla 2600 tl ama türkiyeye göndermiyor görünüyorlar
bu cihaz alınır mı? fakir hariç diğerlerinden alsak garanti durumu nasıl olur? fakirden alıp waffle plakasını aliexpress den getirtmeye kalksak fakir marka olarak cihazı garanti dışı bırakır mı?
-
alüminyum plakaların üzerindeki kaplama soldukça-çizildikçe yani alttan çıplak metal ortaya çıkınca zararlı olmaya başlıyor, iyi kaplamalı ürünler yaklaşık 5-6 hatta dikkatli kullanılırsa 8-10 yıl gider, ileride yedek plaka ile devam etmek mümkün ...
fakir grill expert elite modelini henüz yakından görmedim ama resimlerden gördüğüm kadarıyla iyi bir makineye benziyor, her ne kadar ben tost makinelerinde dijital özellikleri tercih etmesem de tasarım olarak iyi görünüyor ...
ancak öndeki tuş takımıyla ilgili bazı çekincelerim olduğunu belirteyim, benzer bir model olan delonghi cg-900 serisinde ön panel çok yağlanmakta ve temizlik amaçlı silindikçe yazılar da silinmekteydi ...
fakir tost makinelerinin en büyük handikapı ise termostatın çok sık devreye girmesidir, daha önce birçok modeliyle ilgili şikayetler yazıldı ama bu modelde de illaki olacağı anlamına gelmez ...
fakir şu an kendi sitesinde 3.000, HB'de ise 2.900 liraya satılıyor, bütçeniz müsaitse alınabilir ...
diğer markalar, satın alma ve garanti konusundaki yorumu tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X